Arama sonuçları: *

1. G

🔥İndirim Xiaomi 17t Pro 12 + 256gb Hediyeler Dahil 60.999 TL 🎉

Teşekkür ederim, hayırlı bayramlar
  2. G

🔥İndirim Xiaomi 17t Pro 12 + 256gb Hediyeler Dahil 60.999 TL 🎉

2020 den beri mi note 10 lite kullanıyorum gerçekten de reklam devamlı olarak rahatsız eden bir şey değil neredeyse varlığını bile hatırlamıyordum bunu okuyana kadar reklamları kapattıktan sonra sorun olmuyor. Ben de yd one plus 15 düşünüyorum, nasıl sizce?
  3. G

Max 60k Macbook Önerisi

Dışarıda çalışmal gibi bir planın yoksa mac mini lere de bakabilirsin.
  4. G

🔥İndirim Altınyıldız 2’Li Polo Yaka Slim Fit Tshirt 396₺ (Kargo Hariç)

%55 pamuk %45 polyester miş yine de alınır mı?
  5. G

Sizce Hangi Monitörü Almalıyım

Dizi ve film için kesinlikle VA panel daha avantajlı sunduğu kontrast oranıyla ciddi şekilde siyahlar daha siyah şekilde görünüyor ayeıca ıps glow ve ışık sızması sorunu da çözülmüş oluyor
  6. G

Sizce Hangi Monitörü Almalıyım

Aoc XNE bariz şekilde daha iyi görüntü kalitesine sahip ama biraz ghosting ve black smearing e sahip ( aşırı değil senin için sorun olmayabilir) senin kullanım seneryona bu daha uygun gibi, eğer monitöre 100 cm veya daha uzaktan bakıyorsan 32 inc de düşünebilirsin lakin 2k çözürlükten uzaktan...
  7. G

❌İndirim Bitti! Ocypus Sigma L36 PRO 360mm Siyah/Beyaz ekranlı AIO 4.799 TL

L36 Deltayla çok farkı var mı? Ekran fpn dışında ektanla pek bi işim yok
  8. G

🔥İndirim Secuzi LIG-3601 Gamepad CIHAZTV250 Koduyla 1200tl

Claw tactical combat Secuzii gamepadden bariz bir şekilde daha iyi malzeme kalitesine sahip ayrıca stick lerin hall effect olması lazım aksi halde 0,2 gibi bir hata payı çıkmaz diye düşünüyorum, tuşlar mekanik ve üstüne şarj standı var bence fiyatında rakipsiz
  9. G

Çözüldü✓ Max 10k ya 2k monitör

Hb de hala öyle
  10. G

2K monitör önerisi max 12k

ktc h27e6
  11. G

KTC H27T22C 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü alınır mı

Ktc de paneller yenilendi 200 hz native, ayrıca 8bit + frc yi destekliyor 1 ms gtg aynı şekilde, çok da bir farkı yok şuan 1776606360 Satıcı teknokolik olmalı yeni modeli almak için
  12. G

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Normal bikgisayarla kullanılmaz mı bu kulaklıklar
  13. G

AOC 27G42E Monitör Aldım Tam Ekran Olmuyor Bunu Nasıl Çözerim?

Neredeyse bütün monitörlerde bu böyledir, çerçevesiz bir ekran neredeyse hiç yok, yani ayarlarda 1920 ye 1080 ve 180 hz görüyorsan sıkıntı yapma keyfine bak
  14. G

9955hx3D İÇİN BU FİYATA DEĞERMİ?

5-6 ay önce Gamegaraj Slayer r9tx3d yi 88k fiyatla aldım bununla aynı özellikleri vardı bana pahalı geldi
  15. G

2000 Tl Gamepad Önerisi

Tactical combat kullanıyorum ty den kuponla ve nays la 1300TL ye aldım gayet alınabilir bir gamepad ( hall effect, mekanik tuş takımı, sağlam malzeme kalitesi vs.)
  16. G

Yardım Hangi Gamepad Tercih Etmeliyim 🎮

Claw tactical combat gamepad ty de 1599Tl bana 150 TL lik kupon da geldi nays la birlikte 1300TL gayet güzel gamepad onu da tercih edebilirsiniz https://ty.gl/3trlh1zl4qa52 1772735454 Kupon kişiye özel sanırım bir şansınızı deneyin yine de bu fiyata vayet iyi (hall effect joystickler ve mekanik...
  17. G

140K Fiyatlı Bu Sistemi Yorumlar mısınız?

Bayağı pahalı bir sistem olmuş bu fiyatlara daha iyi sistem toplanabilirdi diye düşünüyorum.
  18. G

Öneri PC için FP Gamepad Önerisi

Rica ederim ne demek
  19. G

Öneri PC için FP Gamepad Önerisi

Ben aldım malzeme kalitesi bu fiyat bandında gerçekten şaşırtıcı gamepad de düzgün çalışıyor pek bir sıkıntısı yok arka tetik tuşlarının basış mesafesi çok fazla değil (çok sıkıntı bir durum değil) yani cyclone 2 kalitesinde bir şey beklememek lazım tabi ama gayet alınabilir bu fiyatta en iyi...
  20. G

17k Bandında tablet önerir misiniz

Honor pad v9 öneririm
Geri