Arama sonuçları: *

1. G

2000 Tl Gamepad Önerisi

Tactical combat kullanıyorum ty den kuponla ve nays la 1300TL ye aldım gayet alınabilir bir gamepad ( hall effect, mekanik tuş takımı, sağlam malzeme kalitesi vs.)
  2. G

Yardım Hangi Gamepad Tercih Etmeliyim 🎮

Claw tactical combat gamepad ty de 1599Tl bana 150 TL lik kupon da geldi nays la birlikte 1300TL gayet güzel gamepad onu da tercih edebilirsiniz https://ty.gl/3trlh1zl4qa52 1772735454 Kupon kişiye özel sanırım bir şansınızı deneyin yine de bu fiyata vayet iyi (hall effect joystickler ve mekanik...
  3. G

140K Fiyatlı Bu Sistemi Yorumlar mısınız?

Bayağı pahalı bir sistem olmuş bu fiyatlara daha iyi sistem toplanabilirdi diye düşünüyorum.
  4. G

Öneri PC için FP Gamepad Önerisi

Rica ederim ne demek
  5. G

Öneri PC için FP Gamepad Önerisi

Ben aldım malzeme kalitesi bu fiyat bandında gerçekten şaşırtıcı gamepad de düzgün çalışıyor pek bir sıkıntısı yok arka tetik tuşlarının basış mesafesi çok fazla değil (çok sıkıntı bir durum değil) yani cyclone 2 kalitesinde bir şey beklememek lazım tabi ama gayet alınabilir bu fiyatta en iyi...
  6. G

17k Bandında tablet önerir misiniz

Honor pad v9 öneririm
  7. G

Çözüldü✓ MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI kronik sorunlu mu?

Herhangi bir problem yaşamadım wifi kalitesi ve gücü gayet iyi. Sadece ilk kurduğun zaman driver olmadığı için internet olmuyor, onda da kablo veya harici bir wifi adaptörü ile güncelleme yaptıktan sonra sorun kalmıyor
  8. G

❌İndirim Bitti! Philips Evnia SPK9718 8K Hz PAW 3950 Sensör Kablosuz Gaming Mouse 3279₺

Ben scyrox V6 kullanıyorum o da gayet güzel ve hafif malzeme kalitesi çok üst düzey olmasa da idare ediyor 1767972398 8k Hz de stabil verebiliyor
  9. G

Yardım Game Garaj Slayer R9T Ekranı Kapatınca Uykuya Girmiyor

Pardon derin Pardon derin uyku derken Hazırda beklet modundan bahsettim.
  10. G

Yardım Game Garaj Slayer R9T Ekranı Kapatınca Uykuya Girmiyor

Bende de aynı cihaz var uyku modunda bazen cihazın fanları hızlanıyordu ama uyku mofuna giriyordu ama tavsiyem derin uyku modunu aktif etmen.
  11. G

Kalemli Tablet önerisi

Honor pad V9 geçen 15.999 Tl ye inmişti indirim kovalayabilrsin ekranı, işlemcisi, hoparlörü ses kalitesi çok güzel
  12. G

Laptop önerisi Ofis programları kullanılacak

Var mı bi önerin?
  13. G

Laptop önerisi Ofis programları kullanılacak

Autocad çalıştırabilir mi bu bütçedeki bilgisayarlar? 25 k ya kadar olan bilgisayarlar? 1762764052 ?
  14. G

❌İndirim Bitti! Sennheiser Momentum 4 11700TL

Teknosa da siyahı 13.200 Tl görünüyor
  15. G

Çözüldü✓ Gamegaraj laptop şarj aleti çıkmadı

Kutuya iyice baktınız mı? Kutunun altında kutuyla aynı renk kapak oluyor ben de 1-2 ay önce r9tx3d olan modelini aldım ilk başta bizde çıkmadı sandık sonra kutunun dibinde olduğunu fark ettik.
  16. G

Sadece oyun için laptoba 100-130k verilir mi?

Bende Gamegaraj laptop alacağım da bugüne özel olduğu kesin mi acaba Hepsiburada da okula dönüş kapsamında 2-8 Eylül arası yazıyor
  17. G

Sadece oyun için laptoba 100-130k verilir mi?

İndirimler bu güne özel mi yoksa 8 i ne kadar mı? Gamegaraj laptopların
Geri