Arama sonuçları: *

1. X

Kernel 41 hatası alıyorum yeniden

Valla dostum bana göre sanki akımda bir sorun vad 5 6 saat oynuyorum kapanmıyor sonra birden tik kapandi 1 kere yapti acaba islemci gh 4.20 de kullaniom ondan mi r5 5500 3.6 acaba ondan mı
  2. X

Bilgisayarcıya da goturdum zaten 2 3 hafta sonra 1 kere yapti güc kaynagı arizali sanirim
  3. X

Reis hepsi güncel de ben diyorum ki acaba power suplyden mi sorun
  4. X

Beyler ben önceden bu hatayı alıyordum format attım temizledim kabloları 3 lü priz aldım yeni her seyi degistim sorun düzeldi 3 4 hafta geçti sorunsuz kullanıyordum dün yine aniden 4 5 saat sonra tak kapandi yeniden başladı kernel 41 hatası dedi tekrar yapar mı yapmaz mı bilmiyorum sizce sorunu...
  5. X

İNTELDEN AMD GEÇTIM SORUN DEVAM EDİYOR

denicem pc dükkana bıraktım
  6. X

500w gamebooster 2 çekirdeği geçtim crypepunk 2077 gibi bir oyunda %100 cpu %30 ekran kartı kullanıyor
  7. X

psudan olabilir mi
  8. X

Ben onceden i5 7400 gtx 1660s kullabıyordum darbogaz yapıyordu b450m vhd (sıfır anakart ) r5 2600 (ikinci el islemci) gtx 1660s geçtim format falan atmadım ama yine darbogaz yapıyor islemci 4 cekirdek ama 2 gozukuyor msconfigden 4 yaptim yine 2 gozukuyor oyunlarda yine darbogaz yapiyor sizce ne...
  9. X

bu sistem alınır mı vatandan (15-20k civarı param var)

bunu görmemişim bakayım bi
  10. X

vatan şart değil 1704351082 yetişemedim tazminatımı bekliyordum oda bugün geldi telefon falan aldım şimdi bilgisayar almam lazım
  11. X

Beyler öyle bilgisayar bakarken buna denk geldim sizce alınır mı 2. el tavsiyeniz varsa da olur istanbul anadolu yakasındayım
Geri