Arama sonuçları: *

1. megasteve19

Çözüldü✓ PSU Eklenti Kabloları Ne Kadar Tehlikeli?

Üstüne konuşmaya gerek yok sanırım :D
  2. megasteve19

Çözüldü✓ PSU Eklenti Kabloları Ne Kadar Tehlikeli?

Herkese iyi forumlar, geçen haftalarda toplayacağım kasa için burada bir konu daha açmıştım. O konuya buradan erişebilirsiniz. Kasayı ekran kartı hariç topladım ve sistem özelliklerim şöyle; İşlemci: https://www.epey.com/islemci/amd-ryzen-9-7950x3d.html Ekran Kartı...
  3. megasteve19

Çözüldü✓ AMD Ryzen 7950x işlemci, Sapphire Nitro+ RX 7900 XT Ekran Kartlı sistem nasıl?

Sistemi ekran kartı hariç topladım arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum :)
  4. megasteve19

Çözüldü✓ AMD Ryzen 7950x işlemci, Sapphire Nitro+ RX 7900 XT Ekran Kartlı sistem nasıl?

Fiyat performans açısından daha mantıklı olabilir ancak arada gerçekten performans farkı var:
  5. megasteve19

Sapphire için söylüyorum yaklaşık 7bin liralık fark var ciddi bir fark 😄 1704357777 Asıl odağım çalışmak, tabii zaman zaman oyunda oynayacağım 1704357996 Ayrıca sanırım Arctic'in am5 ile uyumlu sıvı sğutması yok
  6. megasteve19

Maalesef sıvı soğutmayı eski kasamdan çıkartıp kullanacığım o yüzden yenisini alamayacağım. Ancak imkan olursa diğer seçeneklere elbette bakacağım 1704357451 Güncelledim 😄
  7. megasteve19

Evet doğru diyorsunuz, epeyden baktım neredeyse hepsine, epey linki paylaşsam sorun olmaz sanıyorum
  8. megasteve19

Ram dediğiniz gibi 6000 MHz ancak pc part pickerda birebir aynısını bulamadığım için bu şekilde ekledim. Sıvı soğutma aslında 360 onu da yanlış seçmişim
  9. megasteve19

Ramler aslında 2x32 gb ve 6000MHz ancak pc part pickerda aynısını bulamadım bende yine aynı markanın 4x16gb seçtim
  10. megasteve19

Sıvı soğutmayıda yanlış eklemişim 😄 360mm fark yaratırmı? Yine aynı ancak 360mm 1704356781 AM5 sokette çok fazla seçenek yok ve en üst seviye bunu gördüm. Çok teşekkür ederim
  11. megasteve19

İşlemciyi 7950x seçmiştim ancak pcpartbuilderda yanlış seçmişim benimde tercihim o. Sapphire konusunda biraz şüpheliydim ama sanırım seçilebilir bir marka
  12. megasteve19

Bunu düşündüm aslında ama yabancı incelemelere baktığımda aradaki fiyat farkını kapatacak bir fark olmadığı için aradaki fiyat farkını ramlere verdim. Şu anda piyasada en ucuzlarıyla aralarında yaklaşık 4 ~ 5bin fark var.
  13. megasteve19

Herkese selamlar, forumda ilk konumu açıyorum umarım doğru kategoride ve doğru bir şekilde açıyorumdur. Sadece SSD değiştirmekle başladığım daha sonra toptan sistem toplamaya kara verdiğim bir sistem, şu anda yalnızca anakart ve kasayı aldım ancak siz değerli forum üyelerininde fikrini almak...
Top Bottom