Arama sonuçları: *

1. bilalshnn

Çözüldü✓ 30 bin TL ile alınabilecek laptop? (AN16-51-532R Aldım)

13500H işlemcili versiyonu 29k ya düşüyor mu? Diğer kardeşimde laptop alacaktı oda hemen yapıştırsın bir tane.
  2. bilalshnn

Cihazı ben değil kardeşim kullanıyor. Cihaz şuan benim aldığım fiyattan çok farklı yerlerde ben 30.000 TL'ye almıştım 4 ay önce hemen birde 8 GB RAM. Cihazda her hangi bir sorun yok ekranı gayet parlak ve ekran kalitesi baya iyi HP VİCTUS serisiyle karşılaştırılamaz. Ses konusunda sessiz bir...
  3. bilalshnn

KAÇ SSD TAKABİLİRİM?

500 GB M2 SSD senin için yeterliyse arkadaşların dediği gibi SATA SSD Eklemese yapabilirsin normal HDD pek tercih etmemek lazım.
  4. bilalshnn

KAÇ SSD TAKABİLİRİM?

Sadece 1 tane M2 SSD yuvası var.
  5. bilalshnn

🔥🔥Acer Nitro AMD Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Laptop 36.699TL ( Stok )🔥🔥

Bu fiyatlarda bir şey almak istiyorsan hiç düşünmeden geç siparişini daha iyisini bulamazsın. 1706810021 Kesinlikle değil.
  6. bilalshnn

🔥İndirim DeFacto 7'li Uzun Çorap 89₺🔥Stokta

Aynen ustam hesaba tanımlanmış bende kullandım. 1706786894 Şu anki ruh halim ne eksik ne fazla :D
  7. bilalshnn

🔥İndirim DeFacto 7'li Uzun Çorap 89₺🔥Stokta

Bir kupon çaktım bir de ilk ay 1 TL premium çektim. Tanesi aşağı yukarı 2 TL ye geldi ev ahalisine 10 liradan satsam miss gibi ticaret.
  8. bilalshnn

Bu fiyata MSI orjinal midir?

Doğrudur büyük ihtimal. Eğer ki Trendyol bu gibi durumlarda işi yapan şahsa hukuki bir işlem yapmıyorsa yol geçen hanı olmuştur orası. Sonuçta satıcı olabilmek için bir çok belge sunulması gerekiyor.
  9. bilalshnn

Bu fiyata MSI orjinal midir?

Hocam olayı titiz bir inceleme ile çözmüşsünüz Trendyol hızlı bir reaksiyon gösterip ilanı kaldırır umarım birilerinin başı yanmadan. Edit; Gerçi ürünü bulamadım kaldırılmış galiba çoktan.
  10. bilalshnn

Ustam teşekkür ederim ben cihazı aldım başlığı da şimdi güncelledim. Konu tekrar canlanınca mantıken öneriyi yapıştırdınız eksik olmayın :)
  11. bilalshnn

Amin ustam zor bir süreçti valla. Evet fiyat olarak bir tık tatlı bir an yakaladım ürünü gözüme kestirmiştim aslında dedim ya alayım ben bunu takibe belki girer indirime baktım indirime girmiş durur muyum yapıştırdım :) Google ye model kodunu birisi girdiğinde bu konu büyük ihtimal karşısına...
  12. bilalshnn

@Emsal Ustam, cihaz dün geldi. Windows kurulumunu yaptım ve gerekli driverleri kurdum. Geç oldu ama güç olmadı iyi ki uzun uzun araştırmalar yapmışım ve bu cihazı almışım. Normalde HP Victus Gaming 16-S0063NT alacaktım fakat mağazaya gidip cihazı incelediğimde hem kasa kalitesi hem ekran...
  13. bilalshnn

Evet ustam 29.999 TL Trendyol'da satılıyordu. Bir kaç gündür fiyat o şekildeydi fiyat geçmişinde görünür sanırım. Dün gece 3 stok vardı almadım gün içinde tam alacakken stok bitti. Alanlardan birisi belki iptal eder diye sayfayı yeniledim durdum. Hafta sonu olduğu için galiba birisi iptal etti...
  14. bilalshnn

Ustam, paylaştığın Lenovo LOQ benim kafamdaki laptopa göre işlemci bakımından baya iyi olduğu için aklım çelinmişti hatırlarsan. Aklımda bir cihaz vardı indirme girerse alacağım dediğim o indirme girince onu 29999 TL'ye aldım. Acer Nitro 16 serisinden şaşmamış oldum bu sayede ve işlemci olarak...
  15. bilalshnn

HP VICTUS 7640HS RTX 4050 Teşhir

Teşhir ürün mağazada sergilenen ve bizim incelediğimiz ürünler mi oluyor? Eğer öyleyse bu cihazları almak çok mantıksız çünkü geçen bir cihazın nasıl göründüğüne bakmak için gittiğimde bir kaç tuşu eksikti ve cihazın bazı yerleri yapış yapıştı etiket yapıştırılıp sökülmüş olabilir. USB...
  16. bilalshnn

Aslında aklımda ki en net cihaz bu şuanda fakat @Emsal ustamın önerdiği LENOVO LOQ dikkate değer bir cihaz gibi duruyor onu araştırmaya devam ediyorum hala. İşlemci bakımından çok daha ileride bir cihaz çünkü.
  17. bilalshnn

Sağolasın ustam bu cihazı alırsam siparişi buradan geçeceğim zaten satıcı aynı.
  18. bilalshnn

Ustam fiyat olarak burası gayet uygunmuş fakat peşin fiyatına 6 taksit imkanı yok bütçe o şekilde ayarlandı yine de bu link elimde dursun önerin için teşekkür ederim. Bu arada bakmaktan kafam hamur oldu son bir kaç gündür şu işi bir çözsem büyük rahatlayacağım :)
  19. bilalshnn

"bu arada excalibur baktın mı bilmiyorum" dediğin yeri okurken "eyvah ne oluyor!" dedim sonrasını okuduğum da derin bir ohh çektim.
  20. bilalshnn

Sabit bir kullanım olsa tercih edilirde sürekli taşınabilir olması için laptop tercih değil şart oldu be ustam.
Top Bottom