Arama sonuçları: *

1. bilalshnn

❌İndirim Bitti! Baseus 20.000 MAh 100w Powerbank 1499₺

Piyasası 2.5K olan bir ürün çok ucuza satılıyorsa ufak bir kusuru olabilir. Bir çok yerde uygun fiyatlı satıldı bu markanın ürünleri hepsinin yorumlarında batarya aniden 0 oluyor ve cihaz kapanıyor tarzında. Raf ömrünü tüketmiş ürünleri millete iteliyorlar sanırım.
  2. bilalshnn

🔥İndirim 🔥Günsan Siyah 100'lü Kablo Bağı Kuponla 3 Adet 37TL🔥

Eyvallah usta yapıştırdım 3 tane.
  3. bilalshnn

🔥İndirim Fairy Mucize Makine Kapsül | %100 Para İadesi Kampanyası | Getir

Riske girmek mantıklı değil cidden aynı ürün zaten 499 TL'ye satılıyor.
  4. bilalshnn

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Temu'da aynı ürün var şuan fakat bu fiyattan daha pahalıya geliyor vergi eklenince. Bakalım bir heves aldık inşallah üzmez aslında ekran kartı desteği var metal kasa içinde ama bu nedense gözüme bir hoş gözüktü. 1757711234 Konudan bağımsız ama fiyat farkı arada kabul edilebilir düzeydeyse sizin...
  5. bilalshnn

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Sabah reklamını görmüştüm kafama yatmıştı indirimde görünce de 999 TL + kargo ücretine yapıştırdım.
  6. bilalshnn

🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

Yok ustam devam ediyor ben aldığım ürünü iptal ettim. Biraz önce yeni hesap açtım bir kaç mesaj önce attığım mikrofonum RGB versiyonunu aldım. Bir tık daha pahalı ama daha hoş duruyor.
  7. bilalshnn

Yeni hesap açtım ustam.
  8. bilalshnn

Haomuren Haomuren USB Mikrofon böyle bir şey de satılıyor bu nasıl aceba? Bu daha çok. Satmış daha iyiyse bunu alcam iptal edip. Ayrıca YouTube de daha çok videosu var bir çok kişi incelemiş. Aynı fiyata denk geliyor aşağı yukarı.
  9. bilalshnn

Usta dur gece gece canımız sıkılmasın. O yorumlar yokmuş gibi düşünelim. Kablolu yaka mikrofonu fiyatına masa üstü mikrofon alıyoruz. Gelsin kuralım hayırlısıyla kullanalım.
  10. bilalshnn

Siteyi bende ilk defa duydum temu kadar başarılı değil sanırım. Google Play yorumlarında bir çok şikayet var gerçi %60 vergi ekleniyor diye kızmışlar. Ürünü alırken vergi kesmesi iyi oldu gümrük süreci sorunsuz olur inşallah.
  11. bilalshnn

Tam da mikrofonum bozulmuştu. 762 TL den aldık bakalım inşallah üzmez.
  12. bilalshnn

🔥İndirim Xiaomi Pad 7 + Klavye + Kalem 16.499 TL

Sabahtan beri değil dün geceden beri stok yok bu üründe. Büyük ihtimal konuyu açan arkadaş konuyu açarken de stoğu yoktu.
  13. bilalshnn

Amazon 100₺ indirim kodu

Bendede geçersiz uyarısı verdi
  14. bilalshnn

COSORI Air Fryer (Sıcak Hava Fritözü), 3.8 Litre Gri 977TL

Hocam teşekkür ederim çektim bir tane. Kuponda varmış bir tık daha ucuza geldi umarım üzmez
  15. bilalshnn

❌İndirim Bitti! 🔥590 TL - English Home Çelik bardaklı 1.5 Litre termos

Soğuk veya sıcak fark etmeksizin bardağa doldurup içiyorum bazen termosun kendi bardağını tercih ediyorum bardak olmadığında yanımda. stanley klasik trigger-action modelide var elimde ama onda bile bardağa doldurarak tüketiyorum bardaktan içmek ayrı bir zevk. Almak isteyene tavsiye ederim...
  16. bilalshnn

❌İndirim Bitti! 🔥590 TL - English Home Çelik bardaklı 1.5 Litre termos

Dediğiniz 1 litrelik modeli kullanıyorum sabah işte doldurduğum soğuk su geceye kaldırsa bile soğuk. Kesinlikle bu fiyat bandında gözü kapalı alınacak bir ürün.
  17. bilalshnn

2K IPS 24-27 INC Monitör Önerisi

Ustam 14K TL ye aldım. Aklında varsa düşünmeden alabilirsin ben memmunum hem kendime hemde kardeşime aldık ikisindede ölü piksel çıkmadı. Şu siyah ekranda köşelerden ışık sızması dedikleri olayda ufak var ama sadece ekran tamamen siyahken belli oluyor ben hiç rahatsız olmadım. Ölü piksel...
  18. bilalshnn

Yardım Elektrikli scooterımın lastiği iniyor

Patlak yoksa hava kaybı nasıl olacak ustam siboptan falan kaçırıyor olabilir mi?
  19. bilalshnn

🔥İndirim Honor 400 Pro 32.999 TL

Bir çok telefon öyle ne yazık ki tasarım konusunda aşırı derecede çirkinler samsung ve iphone gibi tasarımları hep aynı olması lazım tasarım yapacağım diye ortaya yüzüne bakılmayacak tarzda şeyler çıkarıyorlar.
  20. bilalshnn

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

25k bütçede oyun oynamak için en mantıklı hazır sistem nedir ustam yardımcı olabilir misin? Amcam çocukları için alacakmış.
Geri