Arama sonuçları: *

• Users: apole
  • Order by date
  1. apole

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5S + Klavye 11.999 TL 🔥🔥

S7fe ve telde sıkıntı yok
  2. apole

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5S + Klavye 11.999 TL 🔥🔥

Şu an tablette yazıyorum not ders tutmak amacıula aldım daha önce samsung bir tablet kullanıcısı olarak diyebilirimki yazma deneyimi samsungda top seviyelerde cidden yerini asla alaamz micro g ile kullanıyorum yine her uygulama açılmıyor, kalemde double tap özelliği çok kısıtlı 2 uygulamada vs...
  3. apole

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5 6/128 7.829 TL 🔥🔥

Yeni aldım tablet güzem micro g ile google hesabınızı ekleyebiliyorsunuz her uyguşama çalışmıyor bubarada habernizi olsun ek olarak sürekli 120hz alırsanız sınıyor
  4. apole

🔥İndirim (STEAM) Sons Of The Forest 235TL

Oyunu bitirdik biz arkadaşlarla ilk çıktığı zamanda ama daga tam değildi bir dahha oynanır mı?
  5. apole

AYT Fen Kaynak Önerisi

Kimyada 3d güzeldir bazı soruları geteksix xor koymuşlar testkere 1 2 tane kullanılınır , fizik için özcan aykın bakın eksiğiniz yoksa direkt deneme geçin zaten tekrar tekrar soru çözmeye gerek yok , mebin testleri vardı onlarıda çözebilirsiniz güzel sorular vardı
  6. apole

Alışveriş yapacağım önerilerinize ihtiyacım var

Öğle arasında dışarı izni yok mu? Okuldakilerle vs konuş iziin alabiliyorsan öğle arası dışarı çık , aileden vs izin isterler muhtrmeln o kısmı halledersin
  7. apole

Sizce hangisini almalıyım

Sayısal olarak evet fakat tv de önemli olan renk doğruluğu pannelere direkt bakamdım ama yanlış hatırlamıyorsam samsung knedi panelini kendi üretiyor arada fark olur ama 3k lık fark eder mi bilmiyorum mümkünse görüp almak daha iyi
  8. apole

Öğrenci Evi İçin En Mantıklı İnternet Önerisi

Altaypı sağlamsa konumumdaki çoğu internet sağlayıcı ile sıkıntı yaşamazssın netspeed gıbırnet bunlar aklıma gelen ücrersiz olanlar türknet pahalı
  9. apole

Yks için kitap önerisi

Mat - 345 , 3D , Hoca Eyüp B 3d tyt defteri vardı onu al birlikte git hocayla Fizik- 345 ,hoca Özcan aykın , özcan hocanında kitabı çıkmıştı. biyoloji biyotik al yeter , hoca dr biyoloji Kimya aydın yayonları fasikülü var onu al , hoca kafana göre takıl Çözeceğin kitaplar: bilgi sarmal ...
  10. apole

🔥İndirim Hawk Fab V4 Gaming Chair 5699₺

Bana sorarsan bu paraya alınmaz max ederi 4k
  11. apole

🔥İndirim 🔥DİSNEY PLUS YENİ ÜYELERE AYLIK 45TL🔥

Sadece bunlarsa ben bile izleidm çoğunu
  12. apole

🔥İndirim Hawk Fab V4 Gaming Chair 5699₺

Prime Üyeleri İçin Fırsat: Hawk Gaming Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğu https://amzn.eu/d/hCOjt7F Yerseniz 5699₺ , amazonda peşin fiyatına 3 taksit var , n11 50₺ daha ucuz orayı koymuyorum.
  13. apole

HP Victus 16-R1020NTA39 vs Acer Predator Helios Neo 16

Aktif olarak evde kullanacaksanız ve yanımdada dursun diyeceğğiniz için laptop alacaksanız victus ek monitörke kullanacaksanız , diğer türlü acer
  14. apole

5000 TL klavye önerisi

Pardon ürün birmiş
  15. apole

YKS için geç mi kaldım?

Çook rahat yapılır zaten ortalamnın bir iki tık üstü yaparsanız gelir 90 100k
  16. apole

Logitech Mx Keys Alınır mı?

Arkadaşlar yaklaşık 3 4 aydır custom klavye kullanıyorum , gmk67 tabanlı fakat tatmin etmedi evet sesi güzel modlar güzel kompakt vs ama alıiamadım , yüksek geliyor ve tuşların hassasiyesti çok yüksek switch değişmeklede uğraşmak istmiyorum açıkçası normalde çok hızlı yazardım klavyeye alışırım...
  17. apole

Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisine Tavsiyeler

Ünide takılmayacaksan eğer , bölümüne göre dil seçicen sanda faydası olsun diye üninin ders programına bak ona göre seç, sonra ilk yapacağın algoritma ve data structures öğrnemen burdan başla kafanı çok yormadan takıl birazda LTI bak ilerde rahat edersin
  18. apole

🔥İndirim Razer Barracuda X White 3590₺

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Razer Barracuda X - Kablosuz Çok Platformlu Oyun ve Mobil Kulaklık (SmartSwitch Çift Kablosuz, Ergonomik Tasarım, TriForce 40 mm, Kardioid Mikrofon, Kulaklık Üstü Kontroller) Mercury https://amzn.eu/d/3lsZGoq
  19. apole

Okula OBP puanım yetmiyor.

Her lise aynı değil ismi imamhatip olanlar var ama din dersinden çok diğer derslere ağırlık veriyorlar ona göre seçim yapın
Top Bottom