Arama sonuçları: *

1. T

Quadro ekran kartı mı rtx4060 mı

Peki tavsiye edebileceğiniz asus ya da msi var mi acaba? Ya da hangi marka daha iyidir sizce? Rtx ekran karti icin.
  2. T

Nvidia rtx4090 kullanan bir tanidigimda sizin gibi render da sorun çıkarmayacağını belirtti. Cok fazla laptop baktim. Kafam biraz karıştı. Ram 64gb ya da 32 gb olması durumu da var. Marka olarakta msi ve asusa bakıyordum ama hic birinde bu fiyat araliginda 4080 görmemiştim.. teşekkür ederim
  3. T

Merhaba arkadaşlar, 60-75k aralığında bütçe ayırdım. Öğrencilik döneminde aldığım bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Bilgisayarim lenovo l340 i7 9. Nesil ekran karti rtx1650. Render alırken çok sorun yaşıyorum ve artik değiştirmek istiyorum. Aldığım laptop beni bir süre iş yaparken idare...
  4. T

60-75k aralığında 3dsmax-corona kullanmak için laptop tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, 60-75k aralığında bütçe ayırdım. Öğrencilik döneminde aldığım bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Bilgisayarim lenovo l340 i7 9. Nesil ekran karti rtx1650. Render alırken çok sorun yaşıyorum ve artik değiştirmek istiyorum. Aldığım laptop beni bir süre iş yaparken idare...
Top Bottom