Arama sonuçları: *

1. C

Honor Magic 8 Pro (≈70–80 K) alınır mı?

Asla almam bu paralara, iphone ucuz kaldı bunların yanında. çinliler alıp başını gitti kaf dağında görüyorlar kendilerini.
  2. C

Yardım Çok Kaygan Mouse'a Ne yapabilirim Zımpara Olur mu?

Buna uygun mousepad önerebilir misiniz?
  3. C

Alacağım bunu yedek tutacağım da çöpe atmak istemedim
  4. C

Merhaba, Bloody T50 kablolu farem var. Kablosu örgü tipli model. Bu mouse ile ilgili iki şikayetim ve çözüm arayışım var. Mouse linki: https://www.bloody.com/tr/product.php?pid=10&id=101 1- Mouse metal ayaklı ve çok Kaygan. O kadar kaygan ki kablo masadan sarktığında fare geriye doğru...
  5. C

3.500 TL'ye Relaxed Claw tutuş için fare önerisi

Merhaba, Logitech G502 X aldım, elime büyük geldi. Bazı farelerin orta hump (hörgüc) kısmı avucumun ortasına değince rahat kullanamıyorum, avucumun ortası boş kalacak sadece. En arka alt hump kısmından hafif destek almam yeterli. Araştırdığım kadarıyla relaxed claw tutus şekli deniliyor buna...
  6. C

Mesh Kasadan Akvaryum Kasaya Geçiş Önerisi

Merhaba, mevcutta fotoğraftaki siyah thermaltake s200 mesh kasam var. Diğer fotoğraftaki beyaz akvaryum kasayı almayı düşünüyorum. Mevcut donanım aşağıdaki gibidir. Aşağıda yazdığım ek üç fanla birlikte toplam 10 fan olacak, ısınma sorunu yaşar mıyım ya da elimdeki siyah kasaya göre çok düşer mi...
  7. C

DLSS 4.5 ÇIKTI DRİVER YAYINLANDI

Nvdianin ısrarla frame generationi açmadığı 4x öncesi kartlara can suyu olan FSR'nin yeni yayinlanan 4.0 versiyonunu da açık kaynak yayınlayan amd mi bu? :)
  8. C

Rehber 🔥GÜNCEL TV SATIN ALMA REHBERİ - HER BÜTÇEYE ÖNERİLER 🔥(20 KASIM 2025)

Öncelikle elinize sağlık güzel rehber olmuş. Tcl 75c855 ve Tcl 55C755 tv aldım. 75 inch 80 bin, 55 inch 35 bine aldim 3 taksitle. Halen değiştirme şansım var bu rakamlara alternatif öneriniz olur mu?
  9. C

🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde

Diğer bildirimler neler 1000 tl nasil indirim aldinuzu
  10. C

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

iptal ettim siparisi hepsipay bakiyesine hemen yansıması gerekmiyor mu? yüklenmedi henüz
  11. C

Özelden kod gönderdim deneyelim bakalım neymiş
  12. C

şimdi nkolay canlı destekten yazdım, 500 tl iade için smsle bilgilendirme giden müşeriler faydalanabiliyormuş. ondan faydalanamazsınız dedi. çok saçma
  13. C

haydaa ne olacak şimdi kötü oldu. acaba nkolay üzerinden yeni sanal kart tanımlayıp mı aliveris yapsak?
  14. C

Neden yatiramadiniz sorun neydi
  15. C

Şimdi söyle mi oluyor, 1000 tl gönderiyoruz nkolay hesabına. Ordan 1000 tl hbdan alışveriş yapıp iade ettik. Hepsipayde 1000 tl oldu. Nkolaya yatacak 1000 tlyi nasıl nakite döneceğiz yine alışverişte mi kullanabileceğiz
  16. C

herhangi bir şey sipariş verip anında iptal mi ediyorsunuz?
  17. C

Akulasimda uygulama üyeliğini yaptım, pin şifre oluştururken nkolay sanal kart tanimlanacaktir diyor. Bu adımdan sonra mı görüntülü görüşme olacak? Yanlış ilerleyip ikisinden de olmak istemiyorum
  18. C

🔥İndirim 2650 TL Marshall Major IV Bluetooth Katlanabilir Kulak Üstü Kulaklık

Daha önce marshall monitor model kulaklık kullanmıştım. Tasarım olarak şık olmasına rağmen fiyatina göre pahalı üründü. Şimdi tekrar major alacaktım vazgeçtim bir türlü aradığın tadı bulamıyorum marshall kulaklıklarda. Ek olarak Jbl'in Ucuz serilerinde kat be kat iyi olduğunu söyleyebilirim bu...
Geri