Arama sonuçları: *

1. DEEPCOOL CH-510 MESH DİGİTAL + 650W PK650-D PSU

Reply to question by 'zncpwr' on the classified ad 'DEEPCOOL CH-510 MESH DİGİTAL + 650W PK650-D PSU'

Hocam selamlar. Herşeyi sorunsuz çalışıyor. Sadece psu fanından biraz ses geliyordu yağlamak için açtım ama yağlayamadım geri kapattım. 2.600 uygundur.
  2. DEEPCOOL CH-510 MESH DİGİTAL + 650W PK650-D PSU

Comment by 'zncpwr' on the classified ad 'DEEPCOOL CH-510 MESH DİGİTAL + 650W PK650-D PSU'

Merhaba. Üsküdar'da yaşıyorum. 2.700 TL ye vereyim hocam.
  3. DEEPCOOL CH-510 MESH DİGİTAL + 650W PK650-D PSU
    Closed

Satılık DEEPCOOL CH-510 MESH DİGİTAL + 650W PK650-D PSU

Ürün 1 sene kullanılmıştır. Eziği çiziği yoktur. Çalışmayan düğmesi yoktur. İçerisinde 4 adet deepcool marka fan vardır. Ayrıca 650w 80+ Bronze güç kaynağı vardır. (Deepcool PK650-D) Sadece PSU fanından biraz ses geliyordu yağlamak için açtım ama yağlayamadım geri kapattım.
    2,250.00 TRY
  4. Z

🔥İndirim ASUS ROG-STRIX-1000G Güç Kaynağı Aura 80+ Gold 1000W Modüler 7990TL Dip Fiyat

Gerek var mı bilemedim. Corsair daha güncel bi de atx 3.1 pcie 5.1 filan. Desibel değerleri de neredeyse aynı. Zaten zar zor karar vermiştim nerden gördüm şu indirimi 😬
  5. Z

🔥İndirim ASUS ROG-STRIX-1000G Güç Kaynağı Aura 80+ Gold 1000W Modüler 7990TL Dip Fiyat

Bugün rm850e atx3.1 aldım amazondan 6 taksit. Asus da sepetteydi hem fazla para vermiyim hem de atx3.1 olsun diye corsair tercih ettim. Şu an bu indirim beni huysuz etti 🥲
  6. Z

Yardım Dan Case Fanlı Model Hakkında Yardım

Arkadaşlar merhaba. Linkteki kasayı satın aldım daha kargoya verilmedi. Bu kasada fan yok diye biliyorum fakat linkte 1 adet fan olduğu yazıyor. Satıcıya sordum 1 tane egzoz fan olduğunu söyledi. Modelini sorduğumda 'marka belirtmedi' şeklinde cevapladı. Bu kasanın tek fanlısını alan oldu mu...
  7. Z

Asus tuff gaming mi Sapphire nitro mu

Hocam ben de aynı ikilemde kaldım. Hangisini aldınız kullanıcı deneyiminizi paylaşır mısınız?
  8. Z

Kulaklık veya kulaklık+ mikrofon önerisi

Benim de tam olarak arkadaşın bahsettiği gibi bir kulaklığa ihtiyacım var. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz.
  9. Z

Masa önerilerine açığım

Yok hocam ayaklarında ayarlama vidası da var zaten. Biz iki kişi bu siteden aldık. Trendyol gibi sitelerde de satışları vardı sanırım oradan da alınabilinir.
  10. Z

Masa önerilerine açığım

https://www.enjoylifetasarim.com/ahsap-masif-agac-dogal-calisma-masasi-ofis-masasi Hocam biz bundan aldık iki kişi. Gayet memnunuz f/p ürün.
  11. Z

1 TB M2 SSD ÖNERİSİ.

Forumda çoğu kişi nv2 yerine G2 nin daha iyi olduğunu belirtmiş. Aslında dediğim gibi DRAM olayı beni G2 ye yönlendiriyor. Fakat anakartim ddr5, G2 nin dramı ddr4. Bu bir sorun teşkil eder mi ?
  12. Z

1 TB M2 SSD ÖNERİSİ.

Merhaba arkadaşlar. 1 TB ssd alacağım. Mümkün olan en uygun ürünü almaya çalışıyorum. Amazon üzerinden 200TL kuponum olduğu için amazondan bakıyorum. Anakartım MSI Pro B650M-P. Baktığım iki ürünün linkini aşağıya ekliyorum. Exceria G2 almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. İşletim sistemini...
  13. Z

Anakartta DRAM ve CPU ledi yanıyor.

Hocam bende de MSI Pro B-650m P anakart 7600x işlemci 6700xt ekran kartı Kingston beast 6000mhz cl36 Expo ram var. Sistemi topladığımda aynı olayı günlerce yaşadım açılmadı PC. Sonra arkadaşın ekran kartını takıp denedik çalıştı. Sonra kendi ekran kartımı taktım o günden beri sorun yaşamadım...
  14. Z

Zalman z3 plus kasaya nasıl upgrade yapabilirim

Hangi fanları taktınız hocam kaliteli bir set mi aldınız. Fan olarak da aşagıdaki linki düşünüyordum mantıklı olur mu sizce. https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=14149
  15. Z

Zalman Z3 Plus Hala Kullanılır Mı

Merhaba arkadaşlar. Yeni sistem topladım MSI pro b650m-p anakart AMD 7600x işlemci Peerless assassin 120se soğutucu Xfx 6700xt ekran kartı Yük altında işlemci sıcaklığı 60-65 ekran kartı sıcaklığı 70-75 arasında seyrediyor. Kasam zalman z3 plus. Önde 1 arkada 1 üstte 2 fan var. Bunlar kasanın...
  16. Z

Zalman z3 plus kasaya nasıl upgrade yapabilirim

Hocam ne yaptınız modladınız mi kasayi yoksa yeni kasa mı aldınız. Bende de z3 plus var sizinle aynı dertten muzdaribim. Ya 3 tane fan alacagim ya da dark guardian 2023 edition alacağım...
Geri