Arama sonuçları: *

• Users: Mflex
  • Order by date
  1. M

HP Victus Hall sensörü problemi yaşandığınfa ne yapılmalı?

Arkadaşlar benim laptopum bozulmuştu, ben de garantiye verip düzelttim. Kuzene de HP Victus aldırtmıştım bu olaylar yaygın olmadığı dönem, o da aynı problemi yaşamaya başladı. Ben yanlış mı biliyorum yoksa bu laptopu garantiye verip üst laptop talep etme gibi bir durum mu vardı? HP'den...
  2. M

Yks nasıl çalışılmalı?

Hocam abim başkent tıpta yanına gitmek için 😃
  3. M

Yks nasıl çalışılmalı?

İnşallah hocam. Hedef başkent diş hekimliği ankara.
  4. M

Yks nasıl çalışılmalı?

Arkadaşlar bir yerde tyt bilmeden yapamazsın tyt yap diyorlar bir yerde 11. Sınıfa geçtiğim için 11i sağlam götür diyorlar. Ben ne yapayım?
  5. M

11. sınıfta tyt çalışılmalı mı?

Düzeyim temelim bile yok.
  6. M

Özel hocam bana 11'i 11'de hallet dedi. Yazına tyt çalışırsın dedi.
  7. M

Yani yaza koymayı düşünüyorum.
  8. M

Arkadaşlar 11. sınıfta 11'e mi odaklanıyım full focus yoksa tyt'yi araya sızdırayım mı?
  9. M

Technopatta neden saçma konular onaylanıyor?

Aynen. Tüm kaliteli kullanıcılar ayrıldı zaten. Sizce devam edin orada.
  10. M

Forumdan ayrıldım ben.
  11. M

Ya kardeşim geçenlerde bilgisayar konusu açtım onaylanmadı. Şaka mıdır? Adam troll konusu açmış gibi cevaplar yazmış.
  12. M

Çünkü gerekli konuları onaylamıyolar farkında mısın? Bilgisayar hakkında konu açtım geçenlerde onaylanmadı neden mesela?
  13. M

Arkadaşlar prezervatif konusu onaylanmış şaka gibi ya? Siz ne düşünüyorsunuz?
  14. M

Biosem eksik bilgi mi veriyor?

Soru bankasını almayacağım dr biyolojinin fakat bir başka forumda meb kitabına bakmam gerektiğini söylediler. Derece yapan öğrenciler bile diyormuş.
  15. M

Ne yapmam lazım ki? Bence gene de eksik bilgi veriyor. 1756661065 MEB'e mi bakmam lazım? MEB kitabına.
  16. M

Yani hocam adamı izlediniz mi bilmiyorum adam eksik bilgi vermedi mi?
  17. M

Yani sorunun çözümünü istemiyorum hocam. Adam eksik anlatıyor olay bu.
  18. M

Yani özetle eksik bilgi veriyor. Kitapta ökaryot ve prokaryotla ilgili soru var çözemedim. İyide çalıştım verdiği bilgilere.
  19. M

Arkadaşlar biyotik kitabında prokaryot ve ökaryotla ilgili soru var. Biyotik kitabında prokaryot ve ökaryotla ilgili lineer doğrusal dnaya sahip olma diyor. Biosem sadece prokaryot çekirdeksiz ökaryot çekirdekli diyip geçti. Ne düşünüyorsunuz?
  20. M

Tyt çalışma planı nasıl yapılır?

Evet. Deneyeyim var teşekkür ederim. Plan için konu açtım zaten. Dershane kadar zaman kaybı yok.
Geri