Arama sonuçları: *

1. S

Bilgisayar açılırken böyle bir yer geliyor ve 2-3 dk sürüyor bu nedir ?

hayır hdd takılıydı laptopa onu çıkartıp yeni aldığım ssdyi taktım sadece
  2. S

Yardım SSD oyun içi performansı etkiler mi ?

Merhabalar laptopumda aldığımdan beri hdd bulunmaktan pc 4 yıllık artık aşırı yavaş ve kasıyor o nedenle biraz internette baktım ve ssd nin pc yi baya bir hızlandırdığını gördüm fakat ssd alıp taktığımda oyun içi aldığım fps te bir artış olur mu ? bu arada alıcağım ssd (samsung 860 evo 250gb...
  3. S

win10 dan win7 ye düşürmek

ek olarak bilgisayarı windows 10 olarak aldğım için ayarlardan windowsu düşüremiyorum nasıl düşürebilirim bilginiz var mı ?
  4. S

HDD kullanıyorum 1588434431 bende yok ama onu internetten bulup hallederim diye düşündüm 1588434598 peki sizce w7 ye düşürmek mi mantıklı yoksa w8.1 e düşürmek mi ?
  5. S

Selamlar şuanki bilgisayarımı aldığımda( 4-5 yıl önce ) içerisinden win10 yüklü olarak geldi ama şuan bilgisayarda aşırı ağırlaşma var daha format atalı 1 ay bile olmadı ama yinede yavaşlıyor 8gb ramim var bu arada şimdi asıl sorum bilgisayarı windows 10 dan windows 7 ye düşürürsem rahatlama...
  6. S

biligsayarımın hakkında çok bilgi bulamıyorum bilginiz varsa paylaşır mısınız ?

Öncelikle teşekkür ederim windows 10 zaten pc ekstra olarak bir sorum olucak tüm yazılımları güncellemek için link atabilir misin ?
  7. S

biligsayarımın hakkında çok bilgi bulamıyorum bilginiz varsa paylaşır mısınız ?

Bilgisayarım Acer Aspire E-15 E5-574-322E (i3-6100u ekran kartı hd graphics 520 :/ 8gb ram) Türkiye'de satışı yok sanırım 4 yıl önce yurtdışından gelmişti banada artık sürekli kasmaya başladı. Her ay düzenli olarak format atmassam yüksek bir fps kaybı oluyor lolde en düşük ayarlarda 19fps gibi...
Top Bottom