Arama sonuçları: *

• Users: Voela
  • Order by date
  1. V

2. el yüksek performans

işim dolasıyla kasamı sattım ve 2. el laptop bakıyorum tabii ki 300 fps beklenmez ama en azından god of war gibi AAA oyunları tatmin edici oynatsa yeterlidir
  2. V

3070 220 watt laptop olurmu

önereceğiniz varmı 2. el bi laptop hocam 1764710836 bakacağım hocam çok teşekkürler
  3. V

bende çok şaşırdım ona sallamıştır heralde deyip geçtim
  4. V

hocam 2. el bakıyorum şuanda en fazla 27-28 bin bandına çıkabilirim 1764710088 https://shbd.io/s/B3W3rtoP ilan bu
  5. V

3070 li laptop buldum ama watt değerinin 220 watt olduğu söyleniyor bu mümkünmü ?
  6. V

Pc upgrade tavsiyesi

kanka elimdekileri satmayı planlamıyorum bütçem şuan kesin bi fiyat yok ama parça parça alacağım
  7. V

Pc upgrade tavsiyesi

ekran kartı olarak hangisini önerirsin
  8. V

Pc upgrade tavsiyesi

amcaoğullarım tavsiye ettiğiniz parçalar varmı benim aklımda olanların linkini aşşağıya bırakıcam benim sistemim rtx 3060ti ryzen 5 5600 8x2 ram ddr4 https://www.hepsiburada.com/corsair-vengeance-rgb-32gb-2x16gb-6000mhz-ddr5-c30-1-40v-expo-xmp-ram-cmh32gx5m2b6000z30w-p-HBCV00007JLKNW...
  9. V

Yeni sistem almayı planlıyorum gereği varmıdır ?

dostum emin olamadığım bu konularda eminim benden daha tecrübeli tavsiye verebilcek birileri vardır diye açtım konuyu
  10. V

Yeni sistem almayı planlıyorum gereği varmıdır ?

arkadaşlar iyi forumlar başlıktada olduğu gibi yeni bi sistem almayı düşünüyorum 4070S olan ya da mevcut sistemin parçalarınımı güncellesem ona karar veremiyorum mevcut sistem: 3060 Tİ 8 GB ryzen 5 5600 16 gb ram önerilerinizi bekliyorum
  11. V

Yardım Monitör hdr açılmıyor

arkadaşlar monitörüm AOC 24G2ZU modeli dün akşam dp kablosu bu dp kablosunu aldım 2.0 yazıyor diye ama monitörüm osd ayarlarında 1.1 ve 1.2 seçeneği seçebiliyorum sebebi nedir acaba
  12. V

Yardım Riot Client yabancı dil oldu ve trye çeviremiyorum

kanka hintçen varsa yardım edermisin
  13. V

Yardım Riot Client yabancı dil oldu ve trye çeviremiyorum

bu şekilde oldu kendi kendine ve ayarlarda başka dil gözükmüyor yardım edin la
  14. V

Yardım 2. EL G PRO X ALACAĞIM YARDIM LAZIM ACİL LÜTFEN

2. el alıcağına mediamarkta teşhir ürünü vardı istersen bi bakabilirsin
  15. V

Ust seviye kafaüstü kulaklık tavsiyesi

Güncel olarak 6-7 aydır G PRO X WİRELESS kullanmaktayım gayet memnunum bi bakın isterseniz zaten incelemesinide yapmıştım profilimde mevcut.
  16. V

Kulak üstü oyuncu kulaklık öneri

Herkese saçma gelebilir şuan ki güncel fiyatı da biraz absürt kabul etmekteyim ama g pro x wireless kullanıyorum güncel olarak ve gayet memnunum alternatif olarak düşünebilirsiniz incelemem profilde mevcut
  17. V

Logitech G Pro X Wireless İnceleme

Güncel olarak hala G pro x wireless kullanmaktayım ve değiştirmek gibi bi düşüncem yok eğer ki bozulur ya da başına bişey gelirse aklımın bi köşesine yer edindirdim tavsiyenizi. Bu arada incelemeyi beğenmenize sevindim ben teşekkür ederim 🤗.
  18. V

Logitech G Pro X Wireless İnceleme

Herkese iyi forumlar bugün kendi deneyimlerimle ve internetten bulduğum kullanıcı yorumlarıyla G Pro X Wireless kulaklığını inceleyeceğim. :blobdance: Ben HepsiBurada üzerinden 6500 TL gibi bi fiyata almıştım şuanda 7-7.5 hatta v2 modelleri 10K gibi bi mebladan satılıyodu en son...
  19. V

wireless gaming kulaklık önerisi

G PRO X Kankam bizzat kendim kullanıyorum dersenki bütçe çıkarırım şiddetle tavsiye ederim
  20. V

Monitörüme uygun monitör standı

Arkadaşlar monitörüm bu ve buna uygun monitör standı arıyorum AOC 23.8" 24G2ZU 240Hz 0.5ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Premium ve G-Sync Gaming Monitör
Geri