Arama sonuçları: *

1. C

Bilgisayar yeniden başlıyor

Selam , Bilgisayar açıkken raft gireyim dedim. Oyuna girmeden oyun çöktü alt+f4 yaptığımda kapanmadı bende kasadan bilgisayarı kapattım , tekrar açtım. Bilgisayar kısa süre sonra kendini yeniden başlattı ve ekran gelmedi . Bu halen böyle devam ediyor sürekli kendini yeniden başlatıyor.Ne...
  2. C

Bilgisayar yeniden başlıyor

Selam , Bilgisayar açıkken raft gireyim dedim. Oyuna girmeden oyun çöktü alt+f4 yaptığımda kapanmadı bende kasadan bilgisayarı kapattım , tekrar açtım. Bilgisayar kısa süre sonra kendini yeniden başlattı ve ekran gelmedi . Bu halen böyle devam ediyor sürekli kendini yeniden başlatıyor.Ne...
  3. C

Anakart phase led anlamları

Bilgisayarın açılmama nedeni ne olabilir
  4. C

Anakart phase led yanıyor

Bilgisayar açıkken Raft açıyordum açılmadan error verdi ve ses gelmeye başladı. Alt+F4 bastığımda kapanmıyordu, bende kasadan bilgisayarı kapattım. Bilgisayarı tekrar açmayı denediğimde bir miktar açık duruyor sonra kendini yeniden başlatıyor. Ne yapmalıyım? Ledler 1-2 yeşil ,3-4 sarı , 5-6...
  5. C

Bilgisayara raft açarken kendini kapattı ve yeniden açtığımda bı süre açık duruyor sonra kendini yeniden başlatıyor . Araşt8rma yaptım ledlere bakarak hareket edin yazıyordu bende anlamını bilmediğim için sordum. Ledler nerenin hatalı olduğunu söylüyormuş
  6. C

Ga ep45c ds3r anakart kullanıyorum phase led ler yanıyor ve anlamlarını bilmiyorum yardım eder misiniz . 1-2 Yeşil , 3-4 sarı , 5-6 kırmızı yanıyor. Bunlar ne anlama geliyor.
Geri