Arama sonuçları: *

1. nonbeerk

Çözüldü✓ AMD Ryzenn 5 7600 İşlemcim Çok Isınıyor

Pekala, yakın zamanda kule tipi ya da sıvı soğutmaya geçiş yapıyorum hocam.
  2. nonbeerk

Evet kesinlikle yeterli olmadığına katılıyorum değiştireceğimi de söylüyorum. Fakat problem bu kadar ısınması değil, anormal bir durum var. Windows Görev Yöneticisinde 4,52GHz görüp OCCT'de 600Hz'leri görüyorum. Soğutucu değiştirsem bile, bu hata ya da ne ise tekrarlanmayacağından emin olarak...
  3. nonbeerk

Hocam her şeyi topladım. Şirketteki kule tipi soğutucuyu takacaktık ki uyumlu olmadığını fark ettik, kısa bir çözüm olarak almıştım. 3 gün sonra zaten işten kovuldum.
  4. nonbeerk

Hocam pekala alayım. Almak sıkıntı değil, sıkıntı olan boştayken bu kadar yüksek Hz'lerde ve sıcak çalışması. Sıvı soğutma aldım bir kez daha bu problem ile karşılaşıp karşılaşmayacağıma bakıyorum ben.
  5. nonbeerk

Hocam çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Zaten soğutucu değiştirmeyi planlıyorum, o aklımda fakat ilk topladığım zaman hiç böyle bir derdim yoktu ve yaz aylarındaydık. Maksimum 79 derece görmüştüm yaz zamanı. 1737869496 Elbette dediğim gibi soğutucu değiştirmeyi planlıyorum, fakat ilk...
  6. nonbeerk

😂😂 Unutmam hocam.
  7. nonbeerk

Merhabalar adım Berk, bugünden yaklaşık 6 ay önce bir PC topladım. PC bileşenlerim: ASRock A620 M Pro RS Wifi Anakart. Amd Ryzenn 5 7600 İşlemci. Zotac RTX 4060 8GB Ekran Kartı. MLD M500 Ultra 1TB M2 SSD. Kingston Beast 8x2 DDR5 5200Mhz RAM. Vento VG10F 650W PSU Kasa. Evercool C80 2600 RPM...
Top Bottom