Arama sonuçları: *

1. Brenton Tarrant

bilgisayarım farming simulator 22 açarmı i3 2100 gtx 750 ti

İşlemci kurtarmıyor.
  2. Brenton Tarrant

spor için ne yapabilirim

https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/ bu siteden kalori ihtiyacını hesapla ona göre kalorilerini düzenle. Karbonhidrat ve protein açısından zengin şeyler ye. Fakat sağlıklı yağ almayı sakın unutma günlük karbonhidrat protein dengenin %15-%20'si sağlıklı yağdan oluşmalı. 1705321567...
  3. Brenton Tarrant

Xiaomi Mi Wifi güçlendirici alınır mı?

Odamdan Wi-Fi çekmediği için sinyal güçlendirici alacağım, eskiden izlediğim eski bir videodan Xiaomi'nin Wi-Fi güçlendiricisi kalmış. Sizce onu mu almalıyım yoksa farklı öneriniz var mı...
  4. Brenton Tarrant

Bir internet sitesi açacak olsanız ne sitesi açardınız?

Erotik hikaye yazıları olan bir site açardım.
  5. Brenton Tarrant

GTA 5 Oynamalı mıyım?(ANKET)

Akıcı bir hikayesi var oynanışı da oldukça güzel. Kesinlikle şans verilmeli.
  6. Brenton Tarrant

Yaş 19 %3.5 yağ oranım var. Kilo almak için besin önerisi.

2-3 kaşık az gibi sanki, gene bir uzmana başvurmanız çok daha iyi olacaktır.
  7. Brenton Tarrant

Yardım 12 bin TL'ye laptop önerisi

Selamlar, okul için laptop almaya karar verdim. Oyun oynayan birisi değilim. Bilgisayarı daha çok ders, araştırma gibi şeyler için kullanacağım. Aradığım tek spesifik özellik fanları sessiz olsun. Birde ablamın aldığı ve bana önerdiği bir model var onu da ekliyorum, onu da incelerseniz...
  8. Brenton Tarrant

Oyunlara yetecek kadar ingilizce

İngilizce videoları altyazılı falan izle anlamadığın yerleri çeviriden bak. İşine yarar.
  9. Brenton Tarrant

İngilizcemi Geliştirmek İçin Özel Ders Almalı Mıyım?

Hiç gerek yok, internette dediğiniz gibi video dolu. Kafanızı gömseniz birkaç aya halledersiniz. Mesela 1 yıl ara vermişsiniz o 1 yıl boyunca abansanız şuan akıcı şekilde konuşuyor olurdunuz.
  10. Brenton Tarrant

Sizce bu iş teklifini kabul etmeli miyim

Geleceğe göre hesaplamak lazım seçimlerden sonra dolar çıkar asgari ücret seviyesine gelir aldığı para.
  11. Brenton Tarrant

Sizce bu iş teklifini kabul etmeli miyim

11 saat fazla olsa bile 17 yaş için iyi bir tutar. Biraz cebinize para girmesi için yapılabilir.
  12. Brenton Tarrant

🔥500 Gr Yayla Gurme Basmati Pirinç 34,90TL🔥

Basmati pirinci denemiştim aynı Hintliler gibi rezalet bir üründü. Aşırı şekerli ve tatsız. Üstelik ithal, mis gibi Osmancık pirincimiz var oradan devam.
  13. Brenton Tarrant

F/P monitör önerisi.

Oyun oynarken sinirlenip monitörümü kırdığım için monitöre ihtiyacım var. Çok oyun oynayan birisi değilim zaten son kırmamdan itibaren daha oyun oynamam muhtemelen. 2K çözünürlükte beni idare edecek bir şey olsun.
Geri