Video gördüğünüz gibi anlatmaya gerek yok. Sistemim q6600 gt 1030 2x2 4 gb ram ddr2 aynısı outlast oynarkende oluyor düşük grafik ve ya yüksek grafik fark etmez aynı.
3.11 yaptım mavi ekran verdi galiba voltaj istiyor daha fazla yükseltmek için bende 3.02 sabit bıraktım ramlar sıkıntı biraz 2x2 DDR 2 ram 4 gb ram psu 350w işlemci fan stok intel işlemci fanı
Q6600 işlemci kullanıyorum şuan overclock ile 3.02 ghz oldu yanına nvidia geforce gt 1030 takmak istiyorum oynayacağım oyun valorantdır. Darboğaz yaparmı bide 350w psu yetermi
Kanka anakart çok eski eski tip anakartta vmd olmaz
1707735210
Kanka başka bilgisayar var ufak program dediğin ne acaba atabilirmisin linkini veya nasıl kuracam flasın içine
Arkadaşlar freedos masaütü pc var. Usb bellek aldım içinde win 10 kurulu. Bios“dan boot ayarını yaptıktan sonra win 10 ekranı çıkıyor. Key felan girdim ve sonraki aşamada disk bulunmadı hatası aldım.Uyarıyı fotoda görebilirsiniz Anakart : ASUS-P5KPLAM
Arkadaşlar freedos kasa var bende toplama sistem flas belleği içinde win 10 kurulu key de var her şey sağlama almıştım. Pc açıldı bios ayarı yaptım. Sonra bilgisayar disk okuma hatası aldı.
Yük altına girmedim işlemciyi yeni taktığım için yakın zamanda biraz sınırlarını zorliycam ama işlemci 90-105 watt yiyor çok enerji tükettiği için olabilir mi?