Arama sonuçları: *

1. Yusufziyailbay

Windows 10 Education'ı Windows 10 Pro'ya yükseltme

Pc win 10 pro yapmıştım ertesi gün güncelledim pc yeniden başlattı ve education oldu pro key alsam tekrar pro olur mu?
  2. Yusufziyailbay

Win 10 education win 10 key uyumlu olur mu?

Başlıktaki gibi pc win 10 pro aslında kendi kendine education oldu pro key kullansam uyumlu olur mu?
  3. Yusufziyailbay

Oyunlarda hareket halindeyken FPS düşmesi

Video gördüğünüz gibi anlatmaya gerek yok. Sistemim q6600 gt 1030 2x2 4 gb ram ddr2 aynısı outlast oynarkende oluyor düşük grafik ve ya yüksek grafik fark etmez aynı.
  4. Yusufziyailbay

Q6600 gt 1030 darboğaz yapar mı?

3.11 yaptım mavi ekran verdi galiba voltaj istiyor daha fazla yükseltmek için bende 3.02 sabit bıraktım ramlar sıkıntı biraz 2x2 DDR 2 ram 4 gb ram psu 350w işlemci fan stok intel işlemci fanı
  5. Yusufziyailbay

1000-1200 arası temiz 2. El almayı düşünüyorum
  6. Yusufziyailbay

Q6600 işlemci kullanıyorum şuan overclock ile 3.02 ghz oldu yanına nvidia geforce gt 1030 takmak istiyorum oynayacağım oyun valorantdır. Darboğaz yaparmı bide 350w psu yetermi
  7. Yusufziyailbay

Format esnasında “disk bulunmadı” hatası.

Kanka anakart çok eski eski tip anakartta vmd olmaz 1707735210 Kanka başka bilgisayar var ufak program dediğin ne acaba atabilirmisin linkini veya nasıl kuracam flasın içine
  8. Yusufziyailbay

Kanka youtube çözüme baktım hepsi laptoplarda oluyor
  9. Yusufziyailbay

Aynısını ark da denedi oldu ssd nin içine win 10 kurdursam bir sorun çıkar mı
  10. Yusufziyailbay

Çözüldü✓ işlemcim veya ekran kartım DARBOĞAZ YAPIYORMU?

Kanka öyle olması lazım zaten darboğaz yok ekran kartı kullanımı düşüp de işlemci kullanımı yükselirse o zaman sıkıntı
  11. Yusufziyailbay

Kanka yaptım olmadı
  12. Yusufziyailbay

Arkadaşlar freedos masaütü pc var. Usb bellek aldım içinde win 10 kurulu. Bios“dan boot ayarını yaptıktan sonra win 10 ekranı çıkıyor. Key felan girdim ve sonraki aşamada disk bulunmadı hatası aldım.Uyarıyı fotoda görebilirsiniz Anakart : ASUS-P5KPLAM
  13. Yusufziyailbay

WİN 10 indirme sorunu.

Arkadaşlar freedos kasa var bende toplama sistem flas belleği içinde win 10 kurulu key de var her şey sağlama almıştım. Pc açıldı bios ayarı yaptım. Sonra bilgisayar disk okuma hatası aldı.
  14. Yusufziyailbay

CPU boşta 45 derece!

Yük altına girmedim işlemciyi yeni taktığım için yakın zamanda biraz sınırlarını zorliycam ama işlemci 90-105 watt yiyor çok enerji tükettiği için olabilir mi?
  15. Yusufziyailbay

CPU boşta 45 derece!

Arkadaşlar bende e7400 işlemci vardı boşta 34 dereceydi. şuan q6600 işlemci taktım, ama boşta 45 derece işlemci fanı işlemciye temas ediyor termal macun sürüldü.
Geri