Arama sonuçları: *

1. rdrsevenbikişi

Cheat engine valoranttan ban yedirtir mi?

teşekkürler hocam 1740472091 dikkat ederim o zaman başka oyun olsa takmam ancak valonun hile koruma sistemi kötü bir şey algıladığı an direk kullanmasan bile ban attığını duymuştum...
  2. rdrsevenbikişi

Hocam herkesin kendi kararı ama bu tür oyunlarda hileye tamamen karşıyım başkasının oyun zevkini bozuyorsan bu problemdir...
  3. rdrsevenbikişi

Yanlış anlaşılmak istemem online oyunlarda hile kullanmıyorum sadece fc25 te cheat engine kullanarak kariyer modu oynuyacam pcde valo cs gibi oyunlar var o oyunlar açıkken cheat engine kapalı olucak herhangi bir sorun olur mu?
  4. rdrsevenbikişi

Fallout dizisi ile oyunların bağlantısı var mı?

Diziyi izlemek istiyorum oyunla bağlantısı var mı?
  5. rdrsevenbikişi

PS5 de Pes 2021 transfer yaması nasıl yapabilirim.

Anladım hocam pek bilgim yok ama 1000 tl baya fazla
  6. rdrsevenbikişi

PS5 de Pes 2021 transfer yaması nasıl yapabilirim.

Bildiğim kadarıyla ps5 modlanmıyor. maalesef
  7. rdrsevenbikişi

La case de papel tarzı dizi önerisi

sağol bakıcağım
  8. rdrsevenbikişi

ea fc 24 directx hatası

Klasik fifa hatalından birisine benziyor valla araba bendede oluyo buna benzer bazen kendi kendine düzeliyo
  9. rdrsevenbikişi

La case de papel tarzı dizi önerisi

La case de papeli geçte olsa izledim dizi her ne kadar sonlarda sıksada başı aşırı sardı ve onun hatırına diziyi bitirdim sonra hikayesiyle bağlantılı olan berlinide bitirdim bu tarz soygun ve aşkı birlikte yapan dizi önerir misiniz?
  10. rdrsevenbikişi

4070 SUPER EKRAN KARTI BILGISI

katılıyorum 5070 eğer anlatılan gibiyse mükemmel bir kart olur
  11. rdrsevenbikişi

Monster klavye aldım ancak fotoğraf gelmedi...

tamamdır eyw dostum...
  12. rdrsevenbikişi

Monster klavye aldım ancak fotoğraf gelmedi...

Klavye satın aldım ancak fiziksel olarak kağıt bir fatura gelmedi ancak site üzerinden e fatura görebiliyorum. Acaba herhangi bir sıkıntıda e fatura yeterli olur mu
  13. rdrsevenbikişi

Epic Games Launcher Kurulum Hatası

Hocam selam çözüm bulabildiniz mi?
  14. rdrsevenbikişi

Epic Games Launcher Hatası

Hocam selam çözüm bulabildiniz mi?
  15. rdrsevenbikişi

Epic Games "Epic Games Launcher yükleme sihirbazı zamanından önce sona erdi

Kurarken bu hatayı alıyorum biraz uğraştım çözemedim tam bir çözümü var mı? Epic Games "Epic Games Launcher yükleme sihirbazı zamanından önce sona erdi 1734151559 Ekran görüntüsü bu...
  16. rdrsevenbikişi

Açık Dünya Oyun önerisi

Klasik oyunların çoğunu oynadım hikayesi güzel açık dünya oyunu söyler misiniz? (gta serisi, cyberpunk 2077, rdr 1 ve 2 , Ghost of Tsushima bunları oynadım)
  17. rdrsevenbikişi

Monster Klavye Led sorunu

Monster abra a7 v11.1 kullanıyorum yaklaşık bi 4 senelik bilgisayar başlarda tüm rgblerde sorun yoktu, ancak özellikle son birkaç aydır rgblerin sol tarafı sadece yanıyor başta sağ taraftaki rgbler bozuk diye düşündüm ancak çok kısa bir dönem tüm rgblerde sorunsuz yandı, ancak çok kısa sürdü ve...
  18. rdrsevenbikişi

Chill açık dünya oyun önerisi

Daha yeni cyberpunk bitirdim ağır hikayesi olmayan chill bi açık dünya önerisi 1728580367 bekliyorum....
  19. rdrsevenbikişi

2060 lı kasamı 144hz monitörümü ps4 ile takas edilirmi

hocam evet oyun olarak mantıklıda ps4 bitmedi mi bence bitti artık
  20. rdrsevenbikişi

2060 lı kasamı 144hz monitörümü ps4 ile takas edilirmi

Hocam önermem artık ps4 devri bitti 11 yıl önce çıkmış konsolla 4 5 sene önce çıkmış bir ekran kartını takas ediyorsunuz gereksiz 2060 hala fena değil derecesinde....
Geri