Arama sonuçları: *

• Users: killa
  • Order by date
  1. K

RX 580 AMD Software masaüstü kaydedici ekran kartını çok fazla kullanıyor

Merhaba, ben RX 580 kullanıyorum. Klip almak için açtığım masaüstü kaydedicinin sistem açılır açılmaz ekran kartının %90'ından fazlasını kullandığını ve 75 dereceye kadar çıktığını gördüm. Bunun sebebi nedir?
  2. K

Amd renk ayarları tavsiyesi

Çok teşekkürler hocam tam ideal bir ayar olmuş yeni monitör almıştım sayenizde yeni olduğunu şimdi hissettim :D
  3. K

Acer Nitro VG240Y S 23 inç 165 hz alınır mı

Ürün şuan 2900 tl arkadaşlar bütçem düşük olduğu için f/p olarak gördüm ürünü. Sizce nasıldır alınır mı?
  4. K

pcyi açtığım gibi fan hızı 1700 rpme çıkıyor

gigabyte a520mk
  5. K

pcyi açtığım gibi fan hızı 1700 rpme çıkıyor

sorunum bugün oluştu sabah pcyi açtım bir anda fan deli gibi dönmeye başladı yavaşlar diye 15-20 dk kullandım aynı hızda hiç yavaşlamadan dönmeye devam etti biostan fan hızı ayarlarına falan baktım sessiz moda almama rağmen açtığımda 1700 rpm dönüyor aç kapa yaptım kasanın tozunu falan aldım...
  6. K

Oyuna ilk girdiğimde fanlar aşırı hızlı dönüyor

Afterburner yükleyip biraz oynadım hocam ama pek değişen bir şey olmadı. Genel olarak dönme hızı da pek sorun değil zaten sorun sistemi yormayacak oyunlarda bile araba egzozu gibi birden hızlanıp birden yavaşlaması. o garip geliyor bana.
  7. K

Oyuna ilk girdiğimde fanlar aşırı hızlı dönüyor

Normalde böyle bir sorun yoktu şu sıralar hangi oyuna girersem gireyim ilk 5-10 dakika fanlar aşırı hızlı dönüyor bir anormallik olduğunu anlıyorum. BIOS'tan değerlere baktım sıcaklık 31 derece fakat boştayken bile 1700 RPM çalışıyor fanlar. Sessiz moda aldığımda 1500 RPM'e falan iniyor. Bu...
  8. K

Mavi Ekran r5 5500 windows 10 mavi ekran hatası

Teşekkür ederim hocam deneyeyim.
  9. K

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama ben Microsoft Virtual C++ dosyalarının hepsini birlikte indirdim fakat install all bat dosyasını çalıştırdığımda windows tarafından bulunamıyor hatası alıyorum bir kaç arkadaş rardan çıkartın yazmış ama ben anlamadığım için yapamadım yardımcı olabilme şansınız...
  10. K

Teşekkür ederim hocam yardımınız için. 1706479239
  11. K

Etkinleştirme durumum bu şekilde hocam.
  12. K

Yani ne oluyor bu hocam? Bir zararı falan yoktur değil mi?
  13. K

Hocam iyi günler umarım rahatsız etmiyorumdur. Konunun dışında olacak belki ama ben pcye flash ile format attım. KMS illetiyle de uğraşıyordum bir süredir belirtmedim ama. Şuan Windows Key'ime baktığımda bu yazıyor. Ben anahtar falan girmedim lisanssız başlattım. Bu lisanssızdır değil mi...
  14. K

Kapadım hocam onu evet. Normalde de bilgisayarı fişten çıkartıp takarım ama dediğim gibi hiç bu uyarıyı almadım. Sadece SSD kullanırken de almıyordum, tek HDD kullanırken de. Nedense ikinci HDD takıldığında bu uyarıyı alıyorum.
  15. K

"amd beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi." uyarısı veriyor AMD Adrenaline uygulamasından. Bir çok kişi farklı sebeplerden alıyormuş bu uyarıyı gördüğüm kadarıyla. Bende mavi ekrandan sonra sistem yeniden başlatıldığında veriyordu. Bu...
  16. K

Henüz vermedi hocam sadece uyarı verdi, uyarı verince genelde mavi ekran alıyordum. Mavi ekran verirse dediğiniz gibi öncelikle başka SATA portuna takacağım, olmazsa da kabloyu değiştiririm.
  17. K

Hocam merhabalar tekrardan. Bu sorunlu olduğunu düşündüğümüz Samsung HDD'yi iade ettim yenisini taktık. Neredeyse hiç kullanılmamış bir HDD olmasına rağmen AMD Adrenaline'de mavi ekrandan sonra gelen aynı hata yazısını HDD'yi taktığımızda verdi. Bir kaç gün mavi ekran verecek mi diye bakacağım...
  18. K

Antrenmanlarla geometri 1 cevap anahtarı lazım

Evet tyt için hocam. Fiyatlar tuzlu olduğu için pdf daha kolay geliyor açıkçası.
  19. K

Antrenmanlarla geometri 1 cevap anahtarı lazım

Son çare öyle yapacağım hocam ama öğrenci olduğum için her türlü kaynağı almaya param yetmiyor maalesef o yüzden pdf üstünden ilerliyorum.
Geri