Arama sonuçları: *

1. T

Ghost Of Tsushima Sistem Gereksiminleri Belli Oldu!

Aga youtubeda 3 yıl önce çekilmiş ghost of tsushima gameplay videoları var. Steamde aratıyorum çıkmıyor onun yerin got directors cut çıkıyor. Directors cut versiyonu eskisinin yenilenmiş hali mi olcak eski kaldırıldı mı??
  2. T

Yardım Hz testi sonucunu okuyamadım

Yeni monitör aldım (phlips evnia 25m2n5200p/00) fps, ghosting testte böyle bir uyarı verdi nedir monitörde adaptive-sync open gözüküyor bir de mbprt tarzı bir şey var onla mı ilgilidir
  3. T

Çözüldü✓ asus A620M-K anakarta wifi/bluetooth bağlama

Eyvallah reis adamsın. Modem pcnin 1 kat altında ama aynı hizadalar. Telefon çok rahat çekiyor. Bunda da sıkıntı olmaz herhalde 100metreden çeker yazmışlar özelliklere. 1704572802 Abi son olarak. bluethoot için de ayrı bir usb mi lazım ps5 konsolu bağlayacağım
  4. T

64 mbps download, 13,50 mbps upload, 6 ping, 1 jitter yazıyor türk telekom internet hız testinde
  5. T

Yeni hazır sistem aldım içinde ASUS PRIME A620M-K anakart var. Ben laptop/telefon gibi direkt kablosuz internet veya bluethoot var zannediyordum. Yokmuş sanırım. Wifiyi kablosuz olarak kullanmak için usbler varmış. Abiler acaba wifi için performansta düşüş yaşatmayacak bir usb yada başka yol...
Geri