Arama sonuçları: *

1. Y

HESAP.COM TRDE KREDİ KARTI İLE YÜKLEDİĞİM BAKİYE İŞLEMDE KALDI

Başlıkta ne yazıyorsa o yüklediğim 450tl bakiye işlemde kaldı 10dakikadan fazla bekliyorum param kaldı mı?
  2. Y

🔥İndirim Two Trees Bluer Plus 3D Yazıcı 6167 TL

https://www.porima3d.com/bambu-lab-a1-3d-yazici?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA4rK8BhD7ARIsAFe5LXKmbFfDJQiK4OxokOIbaq8gs7lrjkvV3mjIQbslEX2G8cXHiGB96DEaAlC0EALw_wcB Bunu tavsiye ederim kesinlikle o bütçede hem kamerası var hemde 25.6cm ortalama büyüklükte bir tablası, ek olarakta...
  3. Y

Uygun Fiyatlı Sağlam 3D Yazıcı Önerisi

M5 pro'yu bende tavsiye ediyorum. ama neptune 4 max'a bir şey diyemiyceğim. bildiğim kadarıyla yabancı incelemelerde neptune 4 serisinin yazılımını eleştirenler vardı şuan ne oldu bilemem.
  4. Y

3d yazıcı toplamak mantıklı mı

Eğer ilk defa 3D yazıcı kullanıcaksan toplamanı önermem. Satın alman daha iyi olur.
  5. Y

Hocam en fazla ne kadar ödeyebilirsiniz?
  6. Y

Bence almayın bu markanın yazıcıları sizi bu hobiden soğutacak kadar kötü olabiliyor. En azından bunun yerine Belalı Civciv'in dediği gibi ender 3 v3 se almanızı tavsiye ederim.
  7. Y

Eğer tablanın yapışkanlığı iyise tablaya çoğu zaman yapıştırıcı sürmeye gerek olmaz 500-600 m/s baskılar aldığın zaman sürülür diye biliyorum
  8. Y

Bambu lab A1 öneririm bu bütçede kesinlilkle.
  9. Y

Çözüldü✓ CPU tam performansta çalışmıyor?

kasa full mesh olduğu için core tempte 80 derecenin üstünü görmedim yani şuan için sorun yok
  10. Y

format işi zor. Driver işini tam bilmiyorum çünkü bu benim ilk masaüstü pcim 1722971577 1722971595 furmark sonucu: 1722971621 her şey normal gözüküyor 1722971799 ama nedense ram 9000MHZ olarak gözüküyordü
  11. Y

evet bütün sürücüleri ve ayarlamaları yapılı şekilde göderildi 1722970476 denedim ve ort. 60fps drop mrop yok hala sıkıntı ne anlamadım
  12. Y

tamamdır bi deniyim...
  13. Y

pc vatan alınma daha alalı 1 ay falan oldu rdr2de ekran kartı kendini %60-65 arası kullan ultra ayarlarda fps drop yiyorum bi 15 oluyo bi 40 oluyo bi 70fps oluyo... roblox gibi dandirik bir oyunda max. gafikte 200-100fps?? Ekran kartım 4060Tİ 8gb işlemci r5 5600 anakart pcie 3.0 ram dual 16gb...
  14. Y

Havit Gamenote GK52 alınır mı?

bende bu tarz bir konu açmıştım bütçem 600tl idi bu mikrofonu önerdiler. Discord ve giriş seviyesi yayıncılık için yeterli.
  15. Y

Çözüldü✓ Discord için minik mikrofon önerisi

kulaklık iyi fakat bunu ve mic. aldığımda 900küsüre https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-h2016d-gaming-oyuncu-kulakligi bunu aldığımda da 600tlye mal oluyor. günün 3te 1ini pcnin başında kulaklık kullanarak geçirdiğim için değeceğini zannetmiyorum ama babama aldıracağım için heralde...
  16. Y

maalesef ): 1720883607 evde kulak içi var yalnız kulak içi çok sağlıklı değil çok kulaklıkla oynayan birisi değilim yaz zaten 3ay sürüyor açarım masa fanımı terlemem diye düşünüyorum.
  17. Y

çok teşekkürler.
  18. Y

bu siteden bir kulaklık alcak olsam hangisini önerirsiniz? (1000tl altında)
  19. Y

Bu markaya güvenebilirmiyim?
Geri