Arama sonuçları: *

1. P

mouse pad önerisi 1500-3000 TL

Artisan modellerini araştıracağım güzelmiş beğendim tavsiye için saol hocam
  2. P

mouse pad önerisi 1500-3000 TL

Arkadaşlar merhaba, mouse pad arıyorum. bütçem 1500-3000 tl arası. fakat bilgisayar başında sigara içiyorum ve genellikle klavyenin önünde duruyor. daha öncesinde çok mouse pad çöpe attığım oldu yanıklar yüzünden. sadece mousenin altına koyabileceğim ama fotoğraftaki leptop ve mousenin boyutu...
  3. P

Bu mouse alınır mı, önerisi olan var mı?

Deneyimledim kötü bir mouse değil fakat daha iyileri de var. bütçeni bilmiyorum kusura bakma ama eğer yeterli ise Steelseries aerox 3 wireless önerebilirim. mouse elinde yokmuş gibi ayrıca kablosuz olması da avantaj sağlıyor. bir de mouse delikli olması nedeniyle yaz aylarında terleme yapmıyor...
  4. P

ASUS PRIME H610M-K DDR5 ANAKART BİOS SORUNU

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı yeni topladım bios güncellemek istiyorum sürümü buluyorum indiriyorum dosyayı çıkartıyorum içeriğini atıyorum flashı fat32 biçimlendiriyorum fakat yine de bios penceresinde cap dosyasını göremiyorum. bana yardımcı olabilir misiniz?
  5. P

Bilgisayar topluyorum. Sadece kasa. bütçe 70-80k arası lütfen yardım.

arkadaşlar ben mmorpg oynuyorum amd işlemci kullandım ve ne kadar çevremde kullanan varsa aynı sorun oluyor. tek haritaya 250-300 kişi girince anası ağlıyor bilgisayarın. amd istemememin sebebi odur. teşekkür ederim herkese tavsiyeleri cevapları için
  6. P

kanka bak basit bir şey söylüyorum. amd işlemci ekran kartı istemiyorum. niye anlaşamıyoruz seninle? :D
  7. P

hocam bütçe 75-80 arası. işlemci / ekran kartı veya başka bir şey amd istemiyorum. intel fanı falan da değilim amd kullandım dilim yandı
  8. P

biz bilmediğimizden soruyoruz niye böyle abuk subuk cevaplar veriyorsunuz ki? amd işlemci ekran kartı falan herhangi bir şey almak istemiyorum belirtmedim başlıkta da neden sadece ekran kartı olarak bakıyorsunuz dedim verdiğin cevaba bak. yukarıda da yazdım amd alacağıma paramı çöpe atarım o...
  9. P

takıntı yok dostum sadece yazdım değiştirebilirim sonrasında 2 bin tl zaten onun fiyatı şu an 1704619464 hocam neden sadece ekran kartı olarak bakıyorsunuz ki olaya ben onu anlamadım 1704619617 bu arada amd işlemci / ekran kartı alacağıma parayı çöpe atarım canım o kadar sıkılmaz
  10. P

şu an bu şekilde 75k tutuyor hepsi hocam sadece kasa. ekran kartı 31-32k bandında. Eğer ekran kartı yükselteyim diye diyorsan bi üst modellerde fiyat aralığı uçuyor o yüzden şu an bütçe buna yetiyor
  11. P

ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı GSKILL 32GB (2X16GB) TZ5 Neo RGB Siyah DDR5 6400Mhz CL32 Intel XMP Dual Kit Ram Intel Core i7 13700K 3.4GHz 30MB Önbellek 16 Çekirdek 1700 10nm Tray İşlemci MSI Z790 GAMING PLUS WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Soket...
Geri