Arama sonuçları: *

1. I

FSP Hydro k Pro 750W fan değişim işlemi ne kadar sağlıklı?

Anakarta taktığım rgb fanı başka bir thermaltake psu fanını yağladım temizledim ve lehimleyerek değiştirdim sonrasında psu anakartına bağladım şuan için buz gibi ve sessiz :)
  2. I

Ryzen 7500f ve gigabyte 4070 gaming of 3x fan için kullanıyorum bu PSU yu eğerki uygunsa elimde 2 bin liraya aldıgım 650w msı a650bn 80+plus bronze PSU var onuda takabilirim bildiğim kadarıyla stabil çalıştırıbiliyor bu parçaları 650w fakat illerde 750 w gerekiyorsa malesef bu PSU dan devam para...
  3. I

Güç kaynağına elveda demek benim için problem değil lakin Sisteme zarar verme ihtimali varsa 3 pin girişinin soldakini iptal edip 2 pin olarak lehimleyip psu anakarta bağlayacağım.
  4. I

Merhaba, elimde FSP Hydro k Pro 750W güç kaynağı var. Bu güç kaynağım yeni olmasına rağmen fanı çok tıkırtı yapmaya başlamıştı. Bende gidip herhangi bir 12mm bir fan aldım sanırım Rampage RGB modeldi. Sonrasında güç kaynağının kutusunu açıp önce fanı yağlamayı hedefledim eğer ki düzelmezse fanı...
  5. I

Core Power Boost açıkken işlemci, anakart bölgesinden ses gelmesi

Son olarak sorunun VRAM kaynaklı olabileceğini düşünerek kendimce bir şeyler denemeye karar verdim. Core Performance Boost'u kapalı ya da otomatik yapabiliyorsunuz bende otomatiğe tekrardan alıp denemeler yaptım. Şu son ayarlardan sonra ses çok çok az duyuluyor. Minimal bir ses var fakat eskisi...
  6. I

Cızırtı gibi hocam. Kulağımla dinledim anakart işlemci civarından geliyor 1704618999 İşlemci işlem yaptığında minik anlık cızırtı gelir o cızırtı sürekli geliyor. VRAM voltundan dolayımı neden bilmiyorum fakat sıfır sistem için çok irrite edici...
  7. I

Kasadan ses geliyor ?

Ben sorunun Power Supply'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ses kendiliğinden gittiyse eğer sistem soğukken PSU fan devrinde problem oluyor ve bu sesi duyuyorsunuz. Bir süre sonra açılıp ısındığında ise bu ses gidiyor muhtemelen. Böyle bir problem ikinci masaüstü bilgisayarımda olmuştu. Çözüm...
  8. I

Merhaba, aşağıdaki DDR5 sistemimi alalı 3 gün oldu. Anakart ve işlemci bölgesinden cızırtı, cw gibi ses geliyor anlayamadım. BIOS güncelleme, BIOS downgrade yapmama rağmen düzelmedi. Sorunu BIOS'tan "Core Performance Boost" aktifken, kapalı duruma getirdiğimde düzeldi. Fakat neden boostsuz...
Geri