Arama sonuçları: *

1. A

Epic games zatne indirdiğim oyunları tekrar indirmemi istiyor

ben bilgisayar a windows 10 ile format attım sonra eski dosyaların windows.old diye bir dosyada duruyor bende tekrar indirmek ile uğraşmayayım diye program files e falan attım ama hala tekrar indirmemi istiyor ne yapcam
  2. A

Windows Boot Manager Hatası

Bilgisayarımda 2 tane boot var biri Bilgisayarımın Hardiski diğeri Windows Boot Manager kendi hardiskim ile wcmayi deneyince reboot hatası veriyor Windows Boot Manager ile acmayi deneyince No singal diyor sorun ne bilmiyorum tam olarak şimdiden teşekkürler
  3. A

FC 24 te Kenan Yıldız Yok

Kariyer modunda diyorum 1708522532 Bakın yok mod falan mı lazım ?
  4. A

Fc mobile evet 64 Gen falan ama Fc 24 te ben direk oyunda bulamadım ama herkes de var
  5. A

Normalde kariyer modunda 3 yıl ilerideyim ben Kenan Yıldız alayım dedim yok herhalde futbolu bıraktı dedim bide yeni seri açıp Kenan Yıldızı arattım yok Juventus da yok hiçbiryerde bulamadım hata mı bu yoksa başka bişi mi
  6. A

Fifa 13 için UCL Modu

Ben UCL modu kurmak istiyorum https://www.moddingway.com/file/32174.html diye bi site de var ama nasıl kuracam bilemedim ya da linki bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  7. A

İndirdiğim PES 13 Virüslü müdür

o zaman gazam mübarek olsun
  8. A

bende bundan tedirginim
  9. A

indirmelimiyim dosyayı ?
  10. A

onun torrente indirdim sonra da ondan
  11. A

Ben burdan indirmiştım ☠️
  12. A

emin olamıyorum işte bende önceki indirdiğim dosya da aynısını dedi setup exe yi tarattım virüs dedi sonradan torrentden denedim 10 tane pup insatllaer virüsü çıktı
  13. A

Ben bi yerden pes 13 indirdim ama o dosyadan trojan çıktı malum bana travma oldu bende oyun kıtlıgından yeniden denedim adını vermediğim birisi bana dosya verdi virüs yok dedi ama içimde bi kuşku var virüstotal a malwarebytes e kaspersky a taratım ama virüstotaldan setup.exe deki dosyayı taratım...
  14. A

Hp elite notebook 840 Ram önerisi

peki hangi ram markasını almalıyım?
  15. A

Hp elite notebook 840 Ram önerisi

Oyun için bi ram arıyorum hali hazırda 4Gb ram var ama yetersiz işlemcisi İ5 5200 laptopa nasıl bi ram almalıyım
  16. A

EA FC24 Hz 60'ta sabit kaldı

Ayarlar kısımdan Ekran oradan da Tam Ekran yapacan sonra Hz ayarloyabileceksin
  17. A

FC24 Oyun Kare Hızı Sorunu

İndirim de bu vardi zamaninda 8000 tl ye aldim 3060 olsa onu alirdim yani ram değistirmem lazim sende haklisin malesef Turbox kalitesi bi ram im var
  18. A

uyguladım kasma hala var ama top kalecideiken FPS iyi ama vurduğum zaman FPS düşüyor mesela bazen FPS 40 50 ye geliyor top hareket halide iken oluyor ama sonra düşüyor hani PC cidden kötü oynanmaz desem ama bazen FPS değeri artığı için diyorum 1704744517 bunu düzeltmek için bi yol var mı?
  19. A

Ekran kartı indirim vardi o yuzden aldim yeni islemci alacagin ztn evet insanlar bana dedi ztn darboğaz olur diye
  20. A

KK tekrar yazdıgın için tşk sistemim bu RTX3050 İntel İ5 2400 8GB RAM 1704742519 evet sistem de dar boğaz var
Geri