Arama sonuçları: *

1. NoctuaFanBoyu

Android Reklamsız Ücretsiz Pdf Tarama Programı Yaptım İddialıyım Pdf Scanova

Başka ince yazılı dosyada çok daha belli ancak şimdilik bunu çektim. Vocabulary yazısı ince olsa okunmayacak oluyor hocam uzunlamasına gri şeritleri vs kumluyor. Genel tarama programlarıyla alakalı bir durum zaten ancak otomatik düzeltmenin uygulanmayacağı bir bölüm seçebilme gibi bir şey...
  2. NoctuaFanBoyu

Android Reklamsız Ücretsiz Pdf Tarama Programı Yaptım İddialıyım Pdf Scanova

Elinize sağlık. Siyah beyaz çıktıda gri üzeri beyaz yazıların olduğu bir kısım vardı. Oto düzeltme o kısmı bir hayli bozuyor. Mesela oto düzeltmenin müdahale edemeyeceği alanlar seçebilsek güzel olabilir.
  3. NoctuaFanBoyu

Intel Core İ5 8600k ve GTX 1060 6gb Upgrade

https://shbd.io/s/qRKBtriJ 7250 ye kadar iniyor. 2070s baktığımda 9.5-10k civarında. Performansları çok yakın ve daha yeni. 6600xt çözseniz daha iyi olabilir. Bu segmentte rt zaten pek mümkün değil. Hele 2k düşünüyorsanız bayağı çıkmanız gerek. Bütçe esnerse 6700xt çok daha mantıklı olur. 12gb...
  4. NoctuaFanBoyu

Intel Core İ5 8600k ve GTX 1060 6gb Upgrade

9700k mantıklı değil. Aynı paraya r5 5600 alıp 2-3k civarına da güzel bir am4 anakart alsanız daha iyi olur. Kaliteli bir psu da almalısınız. Piyasayı bayadır takip etmiyorum 2070s ne kadara alacaksınız bilmiyorum ancak fiyat olarak ucuzsa 6600xt de tercih edebilirsiniz 2 yıl daha yeni ve mining...
  5. NoctuaFanBoyu

Sandisk Ultra Flair Usb 3.0 128gb 699tl

Bozulması şans olabilir ancak aktarım hızlarındaki problem bildiğim kadarıyla aynı. @HacıSOFU daha iyi bilir.
  6. NoctuaFanBoyu

🔴Sonunda: Gemini 4 Argon Duyuruldu !

Nihayet. Son aylarda basit sorularda bile saçmalayabiliyordu
  7. NoctuaFanBoyu

❌İndirim Bitti! Xıaomı Redmi Watch 5 Active 997tl

2k ya sabitlenmişti fiyatlar en son. Düşünenler kaçırmasın
  8. NoctuaFanBoyu

Öneri Gta Vice City Oynanır mı?

Zaman zaman açıp oynamak keyifli. %100 hiç zorlamadım ama sırf ana görevleri bitirmek için bile birkaç kez bitirdiğim oldu
  9. NoctuaFanBoyu

Xdrive Tarsus Business 7520₺ 🔥🔥🔥

Ikea markus tasarımına benziyor. Markus çok beğeniliyor bir şans verilebilir
  10. NoctuaFanBoyu

Öneri Honor Magic 8 Pro Vs S25 Ultra Hangisini Almalıyım?

Yakın bir arkadaşım 7 prodan 8 proya geçti. Oled yanığı ihtimalini gözde bulundurmanızı tavsiye ederim. 7 proda bildirim çubuğunda sürekli kalan pil durumu şebeke gibi logolar çok hafif de olsa sabitlenmiş. Bu konu haricinde üzerinde gelen jelatin fazlasıyla iş görecektir. Şahsen sırf batarya ve...
  11. NoctuaFanBoyu

RTX 3060ti Sisteme İşlemci Seçimi: 5700x3d mi, Am5 mi?

Am5 gereksiz. Gta 6 da pc ye en az 2-3 yıl sonra çıkar. B450 pcie 3 olduğundan 5070ti gibi kartlara biraz darboğaz yapar. İşlemciniz gayet iyi, düzgün bir b550 anakarta geçip 9070xt/5070ti muadili bir karta geçiş yapmanız fazlasıyla yeterli. Ram fiyatları sonsuza dek böyle kalmayacak.
  12. NoctuaFanBoyu

PC Uzun Yola Nasıl Taşınır?

Ekran kartını söküp yan yatırsanız yeter. Soğutucu çift kule ise tercihen o da sökülebilir ancak bence gereksiz. Yan yatırmak çözüyor zaten işi hatta bazen kartı bile sökmeyi gerektirmez ancak tedbiren sökün.
  13. NoctuaFanBoyu

Yardım Tek Bir Markadan Mouse, Kulaklık, Klavye Dizmek Önerisi ?

Logitech hariç f/p ne varsa. Logitech ile deneyimlerim hep berbat oldu. Çok model kullanmadım ama çift tıklama sorunları hem klavye hem mouse lardan soğuttu. Ayrıca tek marka olması bence gereksiz. Ayrı ayrı daha iyi
  14. NoctuaFanBoyu

Çözüldü✓ Brave mi Firefox Mu Yoksa Opera Gx mi ?

Firefox ve linux tabanlı olanlar hariç neredeyse hepsi chromium tabanlı değil mi hocam. He ben yine de brave kullanıyorum iş görüyor.
  15. NoctuaFanBoyu

Neden Google Gemini Kullanmamalıyız?

Gemini hele son zamanlarda gerçekten fena durumda.
  16. NoctuaFanBoyu

Lenovo Yoga Tab İnceleme

Foto yüklediyseniz gözükmüyor hocam
  17. NoctuaFanBoyu

Lenovo Yoga Tab İnceleme

Güzel inceleme olmuş. Pil döngüsü 5 cihazı 12k ya aldığım için seviniyorum. 1 ay geçti geçmedi almaya kalksam sıfırı verdiğim paranın 2 katı olmuş. Kalem ve ekran gerçekten harika, ses konusunda da katılıyorum. Sesten pek anlamam ama air4 pro kulaklığım var ve kulaklıktan tablet sesine geçince...
  18. NoctuaFanBoyu

Yoga Tab Yavaş Şarj Oluyor

Laptop mu tablet mi? 120w şarj protokolü desteklemiyorsa yalnızca telefonu 120w yapar. Powerbank power delivery pps, qc, gibi protokolleri destekliyorsa protokol uyumundandır. Her şarj aleti kendi wattı yüksek diye her aynı wattaki cihazı şarj edemez. Protokolleri de uyumlu olması lazım
  19. NoctuaFanBoyu

Android Redmi Note 17 Serisi Fiyatları Belli Oldu

6 gen 5 telefona 45k vereceğime ayakkabı kutusunda saklarım daha iyi
  20. NoctuaFanBoyu

Yardım Leptop İşlemci Sıcaklığı Boşta 100 Dereceye Çıkıyor

Ne zamandır kullanıyorsunuz? Pump out olmuş olabilir macun veya faz değişimli daha iyi olur. Garanti devam ediyorsa garantiye gönderin macun değişimi sonrası düşüş olmazsa. İşlemcide problem olabilir
Geri