Arama sonuçları: *

1. L

1 FPS düşme sorunu yardımcı olun

Ekran kartı ? Ekran kartı baya iyi apex için , islemci olarak kötü cpu ama apex için yine yeterli son sezon hariç hiç bu sorunu yaşamadım ki ben daha önceki sistemimde fx 8300 islemciyle sorunsuz apex oynuyodum 1740828063 Yaptım ddu ile kaldırdım yine kurdum sonuç aynı
  2. L

Evet , vsync vs onları da denedim sonuç aynı , fsp cap te yapsam sonuç aynı işin ilginç tarafı apex dışında hiç bir oyunda böyle problem yok cod Bo 6 bir kere bile donma yada 1 FPS e düşmedi halbu ki işlemcide darboğaz olmasına rağmen yaa
  3. L

Apex legends ta oyun 1 FPS e düşüp 2 sn sonra tekrar yükseliyor daha cok donma sorunu , apex hariç hiç bir oyunda bu problem yok Random meydana geliyo oyun keyfini aşırı kaçırıyor, her şeyi denedim clean boot , throttle programları vs çözümü yok bilen var mı. ? Oyunu dx12 modunda açıyorum çünkü...
  4. L

Torima p4 plus gamepad kesinlikle almayın!!!

ben her şeye okeydim ama analoglar işi bozdu deadzone 0.4 Xbox 360 controlller la aynı FPS oyunlarda aim alman imkansız , şaşırdığım nokta delay 3.5 ms harika kalitesi çok iyi malzeme niye analoglarda 10-15 sene önceki gamepadteki deadzone çakmışlar saçmalık bende kolu görünce direk dualsense...
  5. L

Torima p4 plus gamepad kesinlikle almayın!!!

Gamepad kalitesi oldukça iyi hatta l2 r 2 tuşları hassasiyeti benim orjinal dualshock 4 ten iyi olmasına rağmen adamlar Xbox 360 taki analoglari cakmislar kola deadzone korkunç aim asla alınmıyor aldığıma bin pişman oldum ds4 Windows tan steamin custom ayarlarına kadar her şeyi denedim yok...
  6. L

680 FPS 😲 Lossless Scaling 20x Frame Generation Özelliği GELDİ !!! 😲

program ilk çıktığında almıştım scam program ya o hissiyat tamamen yok , latency olayını çözdüler God of war da nerdeyse fark yok ama FPS bariz belli asla 100 ver üzeri aliyomus gibi hissettirmiyor ve ghosting olayı bir tek bende mi oluyo ? Ghosting i hala fixlemediler kratosun kafası 2 li...
  7. L

Stalker 2 grafikleri 🤢

Bok gibi oyun animasyonlar rezalet sanki 2010 oyunu gibi bi reload animasyonu var rezalet sırf acitasyon yapiyolar puanları şişirilmiş oyun indie oyun olsa o zaman okey ama koskoca Stalker bence daha önceki oyunlari daha güzeldi kendine has bı tarzı vardı
  8. L

Stalker 2 grafikleri 🤢

Grafikleri bok gibi ue 5 le yapılmasına rağmen çamur gibi
  9. L

AMD GPU Pazar Payında %10 a düştü !

Gtx 1050 ti dan sonra RX 580 8gb oc kart kullanıyorum her oyun da güzel f/p ama apex legends ta micro stutter problemi bir türlü düzelmedi ne yaptıysam 2 sezondur AMD nin burdan allah belasını versin diyorum bir daha asla AMD almam Nvidia da o kadar sene kullandım hiç bir oyunda micro stutter...
  10. L

Yardım XFX RX5600XT Çökme Sorunu

Bendede aynı sorun vardı sürekli çokuyodu reset atmak zorunda kalıyodum çözüm basit AMD olan herkes AMD pro edition driverini kuruyosun bir daha hiç çökme yasamiyosun 3 aydır 1 kere çökme vs olmadı aşırı stabil driver
  11. L

Sony oyunlarına PC için AMD FSR 3.1 desteği geldi!

Dlss kullanmadım ama eminim daha iyidir fsr 2 bile daha iyi kalite modunda bozulma olmadan ekstra FPS en azından 30 gibi hissetmiyosun fsr 3 tamamen fake Teknoloji 200 FPS te bile bildiğin 30 FPS var görüntünde bzzoktan sadece input lag olayını çözdüler gecikme artık yok fsr 3 un daha yolu çok...
  12. L

ACİL PSU YARDIM HEMEN ALMAM LAZIM

Maks 1400 TL'ye kadar PSU Alicam kararsız kaldım f/p ürün önerebilen varmı ? Aerocool alcaktim yorumlardan kararsız kaldım
  13. L

Bu söz ne anlama geliyor ? Tartışalım

Söylede ozeletleyebiliriz "insan bu dünyanın virüsüdür kanser hücresidir"
  14. L

AMD FSR 3 düzgün çalışmıyor

AMD fsr 3 tamamen fake 30 FPS gibi hissettiriyo input lag işini cozduler gecikmeyi duzelttiler de 30 FPS gibi hissettirme sorunu zor çözerler
  15. L

Sony oyunlarına PC için AMD FSR 3.1 desteği geldi!

Fsr 3 tamamen fake ** 90-110 FPS alıyorum sanki 40-45 arası ghosting sorunu hala tam anlamıyla çözülmedi not AMD Rx 580 kullanıyorum cidden fsr 2, 3 ten daha iyi en azından 2 da kalite moduna aldiginda felan bozulma olmuyo r aldigin fps de sonuna kadar hissediosun buradan AMD nin ** driveri hep...
  16. L

Dying Light 2 oynarken %100 CPU kullanımı.

Aslında aynı şey benimde başıma gelmişti malwarebyte mi neydi o tür bı antivirüs programı kullaniyordum hem browser da koruma sağlıyordu hemde pcde hangi oyuna girsem yuzde yuz sende demissin ki karspesky kullaniyorum onu kaldir , windowsun kendi antivirüs programını devre dışı bırak Windows...
  17. L

Çözüldü✓ Ekran kartı sürücüsünü kurduktan sonra görüntü kesilme sorunu

Kimse cevap vermemiş sorunu çözdüm tahmin ettiğim gibi ekran kartından mis .belki birinin başına gelirse ilk dusuncegi şey PC de başka gpu denesin
  18. L

Windows update kursada gidiyor , kendim Nvidia kurduğum zamanda görüntü yok ,doğru driver 1704678167 Hatta üstündeki fani soktum ikili fan biri bozuk dönmüyor diye öyle taktım biosta geliyor sonra Windows ekranı gelmeden sinyal yok sanırım kartta sorun çözemedim Asus GTX 950 o.c ilk çıktığı...
  19. L

Dün PC kendin kendine reset attı acilmadi . Format attım attiktan sonra ekran kartı sürücüsünü kurarken sinyal yok mesajı geliyo makine çalışıyor ama görüntü yok her şey denedim hard disk , SSD , tek ramde çalıştırma bios update aklınıza ne gelirse . Güncellemeler dahi yapılıyor ama ne zaman...
Geri