Arama sonuçları: *

1. Uataberk1

🔥İndirim MSİ MAG FORGE 121A B75 750W KASA DİP FİYAT 4.019 TL

Ben çektim bir tane PSU ile birlikte kasa arıyordum 650w işimi görüyordu 3700 e bulmuştum 750w bulmuşken yapıştım
  2. Uataberk1

Yardım Güç kaynağı ve kasa seçimi

İleride yükseltme yapmak istediğim zaman daha üst segment kartlar kullanacağım zaman da işlevsel olmasını istiyorum aslında bu durumda 650w işimi görür mü emin değilim
  3. Uataberk1

Kasa tipinine bağlı olarak anakart sipariş vereceğim kafamda olan anakart sıfır olarak A520M Hvs veya ikinci el Forumda olan MSI B450 TOMAHAWK tercih edeceğim
  4. Uataberk1

Cümleten hayırlı işler elimde am4 Ryzen 5 3600 2x8 DDR4 ram Ve 250 gb SSD mevcut Bu bileşenleri göz önünde bulundurarak am4 Genellikle CS2 oynamak ve takılmak için bir sistem toplamaya karar verdim Bütçe olarak 5/6 k bandında Ayrı ayrı veya set halinde güç kaynağı ve kasaya ihtiyacım var...
  5. Uataberk1

❌İndirim Bitti! Vatan %20 indirim - Intel Core Ultra 5 245KF 7359 TL

Anlayan arkadaşlar indirim dahilinde alınacak kasa PSU önerisi varsa memnun olurum.
  6. Uataberk1

🔥İndirim VENTO VG4202FL 2.820TL

Alınır mı kullanan var mı
  7. Uataberk1

Çözüldü✓ Rusya'dan alınabilecek laptop önerisi

Arkadaşlar yurtdışı( Rusya) gaming laptop almayı düşünüyorum bütçe Max 40/50k olacak şekilde öneri istiyorum eğer daha önce dışarıdan alan varsa mağaza önerisi de alabilirim
  8. Uataberk1

❌İndirim Bitti! İyzico'yla 2699TL -> DAHUA LM24-E231 165 Hz IPS Monitör 3199TL

27 için bir yorumu olan var mı almayı düşünüyorum
  9. Uataberk1

WARP MÖNİTOR ACİL DESTEK

Aslında uzun zamandır monitör bakıyorum ama nedense forumlar ve diğer gezdiğim sitelerde bir türlü hem kalite olsun hem de fiyat konusunda olsun bir yerde tıkanıp bırakıyorum araştırma işini ya fiyat arsında çok fark oluyor yada 24-27 inç ikilemi yaşıyorum kararsızlıkla vazgeçiyorum gördüğüm...
  10. Uataberk1

WARP MÖNİTOR ACİL DESTEK

Bu bütçelerde verdiğim paranın hakkını alabilecek monitör önerin var mı peki
  11. Uataberk1

WARP MÖNİTOR ACİL DESTEK

mediamarkt da gezerken denk geldim aslında mönitör ihtiyacım var bütcem de max 5/5,5k civarında
  12. Uataberk1

WARP MÖNİTOR ACİL DESTEK

Cümleten iyi bayramlar arkadaşlar daha önce denk gelmediğim bir markaya ait bir monitor buldum bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  13. Uataberk1

320m-k Windows ekranı gelmiyor

SSD görünmüyor sanırım 1740333626 Bios menüden çıkıyorum tekrar reset alıp Windows gelmesi yerine bios da kalıyor
  14. Uataberk1

320m-k Windows ekranı gelmiyor

Arkadaşlar a320m-e anakart ve rx 570 olan bir kasam var GTA 5 oynarken birden dondu kasadan reset attım açılmadı gücü kesip açtığımda ise bios ekranı kalıyor Windows gelmiyor yardımcı olur musunuz
  15. Uataberk1

Pubg mobile için 90/120 fps alabilecek fiyat performans ürünü arıyorum

sadece zevk amaçlı oyun oynamak için alacağım için pek bütçe ayırmak istemiyorum aslında ama önerin için teşekkürler daha bütçe dostu bir şey bakacağım sanırsam
  16. Uataberk1

10/15 k diye belirmiştim aslında teşekkürler :)
  17. Uataberk1

Arkadaşlar cümleten iyi akşamlar bütcem10/15k arası sadece pubg mobile için çok büyük erkanı olmayan 90/120 fps alıp beni üzmeyecek tablet arıyorum ilgilenen bigisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  18. Uataberk1

Çözüldü✓ Epindigital.com yanlış bakiye yükledim 🚨‼️🚨‼️

İşte sorun da o 1717589911 İşim 12 k değildi yanlış yükledim
Geri