Arama sonuçları: *

1. T

Arkadaşlar acill yardım lazım pc sürekli kapanıyor

Arkadaşlar pc sürekli 10 15 dkk ya bir kapanıyor kapanırken modemi de kapatıyor şuan bile pc kapanabilir acill yardıma ihtiyacım var pc sürekli kapandıgı için buradan göremeyebilirim yazdıklarınızı yetkililerde kaldırmazsa insta : omeronganx yardım için atıyorum reklam değil.
  2. T

150 TL Bütçe Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar 150 170 tl arası bir kulaklık lazım acill
  3. T

yerel disk d gözükmüyor

arkadaslar yerel disk d kayboldu gözükmüyor youtube daki videolar da baska ekran gelıyor bende baska yardımcı olursanız sevınırım.
  4. T

Yeni aldığım pc de kurulum yapamıyorum

hemen deneyeceğim teşekkürler 1620471726 Hocam bana instagramınızı verebilirmisiniz acaba çünkü pek hakkından gelemeyecem gibi eğer müsaitseniz @BeKo'O
  5. T

Yeni aldığım pc de kurulum yapamıyorum

Arkadaşlar casper nirvana x500 laptop aldım fakat kurulum yapamıyorum acill yardım lazım
  6. T

Valorantta ramlerim az çalışıyor

Merhaba arkadaşlar valorant oynarken ramlerim ya 600 ya da 1500 mhz de çalısıyor normalde ramlerım 3000 mhz bunu nasıl yükseltebilirim
  7. T

Valorantta ramlerimi tam kullanamıyorum

Arkadaşlar merhaba ben valorant oynarken ramlerim 1500 ve 600 mhz de kullanılıyor bunları nasıl yükseltebilirim acaba veyahutta yükseliyormu ?
  8. T

stell series rival 3 hz ayarı nasıl yapabilirim

eyvallah sağolasın
  9. T

orası dpi oluyor heralde bana daha cok hz lazım
  10. T

Öncelikle merhabalar bim e gelen mouse yı aldım fakat hem dpi yı bulamadım hemde hz yi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  11. T

CPU-GPU Sıcaklıklarını nasıl öğrenirim ?

eyvallah reis cok teşekkürler
  12. T

CPU-GPU Sıcaklıklarını nasıl öğrenirim ?

Merhaba arkadaslar bazı youtuberler yaptıkları sistemin sol üste değerlerini görebiliyor acaba onu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  13. T

Anakart biostar ram hız aşırtma

ALLAH razı olsun reis bu sefer oldu çok teşekkürler
  14. T

Reis xmp yi bulamıyorum sıkıntı o
  15. T

Arkadaşlar biostar a320 anakartım var 3000 mhz lik ramlerim var fakat 2666 hz da çalışıyor videolar izledim fakat aynı seçenekler çıkmıyor bende yardımcı olursanız sevinirim
  16. T

Beyler bu bilgisayarı toplasam nasıl olur ?

Frisby FCL-F1248R 120mm Dual-Ring Kasa Fanı AMD Ryzen 5 1600 12nm 3.20GHz 16MB Soket AM4 İşlemci (Fanlı) Gigabyte A320M-S2H AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200Mhz(OC) mATX Gaming(Oyuncu) Anakart Adata XPG Gammix D30 AX4U300038G16A-SR30 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram XFX AMD Radeon RX...
  17. T

Pc kasma sorunu

eyvallah reis macun bitmiş
  18. T

Pc kasma sorunu

Bilgisayarım durduk yere kasmaya başladı format attım fakat işe yaramadı çözüm önerir misiniz?. Şimdiden teşekkürler.
Top Bottom