Arama sonuçları: *

1. V

🚨4 OCAK 🚨 McDonalds bedava çıtır tavuk sandiviç yada kahve hediye

Yanlışlıkla tavuk burger olarak açtılar sabah sonra fark edip düzelttiler. Tavuk burger her oyun döneminde bir kez veriliyor o da ilk gün verildi bi daha verilmez
  2. V

🚨4 OCAK 🚨 McDonalds bedava çıtır tavuk sandiviç yada kahve hediye

Ödül değişmiş tenders ya da churros olmuş
  3. V

🔥İndirim 20000 TL Asus VivoBook 15 OLED K513EP-L1576 i5-1135G7 8GB 512SSD MX330 15.6 FHD

Lenovonun 16 gb ramli oled modeli vardı 19 bin liraya ama tükenmiş
  4. V

💥💥💥12 TEMMUZ 💥💥💥 McDonalds Bedava dondurma yada küçük boy kola hediye 💥💥💥

Kola alan var mı kesin küçük boy mu? Geçen orta boydu sanki
  5. V

TEMU KONUSU | Soru-Cevap, Alınabilecek Ürünler - Sürekli Güncel 🔥

Hocam benim arkadaşımın siparişi 8 gündür gümrükte hareketsiz bekliyor umarım yoğunluktandır ama bilemiyorum
  6. V

🔥İndirim Getir Ücretsiz ürünler

Sipariş altlimiti 300 tl oldu
  7. V

Xiaomi Pad 6 Tablet (6 GB / 128 GB) 9552 TL

X9’a göre ekranı çok kötü. Ayrıca x9un ekran 120 hz a9+ 60 hz
  8. V

🔥İndirim 🔥X-Level X-Powerpro3 LCD Ekran 30.000 Mah Powerbank Taşınabilir Şarj Aleti 449TL🔥

Bir kullanıcı şarj almıyor demiş ama pek yorum da yok içindeki piller dandikse telefonun bataryasına zarar verebilir. Benim xiaomi powerbank yanmıştı o günden beri korkarım
  9. V

❌İndirim Bitti! iPad 9. Nesil 8999 TL 🔥🔥🔥

Matepad 11.5 mu hocam? Bedavaymış keşke ben alabilseydim valla. Tabii ki apple ürünleri her zaman değerini daha fazla koruyor ama eski tasarımlı ipadleri pek sevemedim hem ekran küçük hem de ekran oranı sebebiyle dizi film izleme işi kötü. Yoksa tabii her açıdan tablette ipad iyidir.
  10. V

Hocam yaşanan ekonomik krizle birlikte artık hiçbir elektronik pek değer kaybetmiyor gibi :) örneğin ipad 9 ile matepad 11.5 ikinci elde yakın fiyatlarda şu an ama talep durumuna bakmak lazım tabii
  11. V

Aynen x9 bile yeter bence de. Ekran ve işlemci daha iyi olsun bütçe var denirse de diğer iki model olabilir. İpadler zaten ekran kasa oranı sebebiyle medya tüketimine çok ugun cihazlar değiller
  12. V

Amaç medya tüketimiyse bu fiyata honor pad 9 veya matepad 11.5 daha mantıklı bence
  13. V

Xiaomi Pad 6 Tablet (6 GB / 128 GB) 9552 TL

5950 liraya honor pad x9 8/128 aldım iyi mi sizce?
  14. V

❌İndirim Bitti! Getiryemek 80e50tl indirim

Çiğ köfte dürüm bile 100 lira olmuş halen 50 liralık indirim veriyolar
  15. V

❌İndirim Bitti! Gratiste Tüm ürünlerde Net %75 İndirim

Stok yok çünkü hiçbir şeyde. Sabah verilen siparişleri bile iptal edilmiş çok insanın
  16. V

Getir 80e 50 kodu: BAHARTADI

10 dk önce ekledim ancak şu an kayboldu kampanya mı bitti acaba sizde nedir durum?
  17. V

❌İndirim Bitti! Gratiste Tüm ürünlerde Net %75 İndirim

Onaylanan siparişler de iptal oluyor maalesef
Geri