Arama sonuçları: *

1. M

Lenevo Legion R24e Ölü piksel mi var?

diğer gelen monitörde daha fazla sorunlu şekilde gelebilir diye bir yandan da iade etmek istemiyorum ayrıca iade işleri uzun da sürüyor
  2. M

lenevo legion r24e hocam zaten çok zor görülüyor çok dikkatli bakmam lazım görmek için
  3. M

hocam zaten 4400 tl gibi bir fiyatı var monitörün çok üst düzey bir monitör değil sanırım kullanmaya devam edicem
  4. M

hocam bir de bu resme bakabilir misiniz eğer toz ise boşa iade etmek istemiyorum
  5. M

beni görünüş olarak rahatsız etmiyor fakat yayılır diye korkuyorum sizce yayılabilir mi
  6. M

hocam sizce ne olabilir bu
  7. M

Arkadaşlar monitörümde çok küçük bir siyah nokta tarzı bir şey var ama net görünmüyor biraz sisli gibi yakın çekimle bakınca resimlerdeki gibi görünüyor uzaktan bakınca tek bir pikselmiş gibi bile görünmüyor sanki pikselin üstünü bir şey kapatıyor ve renk vermesi engelleniyor gibi görünüyor...
  8. M

Bilgisayar yeniden başlarken siteler açılıyor

Selamlar bilgisayarı her açtığımda sürekli site açılıyor sanırım virüs girmiş Malwarebytes ve AdwCleaner ile temizlememe rağmen sonuç aynı ayrıca Regedit'te URL ile bilmediğim bir site buldum bunu silsem bile sürekli yeniden oluşuyor. Ne yapmalıyım? Her açılışta farklı site açılıyor atacağım...
  9. M

Sistemi yükseltmek mi, Sıfırdan toplamak mı?

tamamdır hocam saolun
  10. M

tamamdır hocam saolun 1747654992 MAXPRO III 600 Watt Güç Kaynağı varmış sorun yaşatır mı hocam peki @quartle
  11. M

bunu eklesem uyumlu mudur?
  12. M

Ayrıca Ekran kartı da kutusuz gönderilcekmiş montajlı şekilde mi gelicek? sorun yaşatır mı?
  13. M

hocam soğutucu önerir misiniz bide size zahmet
  14. M

peki bu sizin attığınız sistemde başlıkda işlemci tray yazıyor işlemci stock fan olmadan mı gelicek?
  15. M

hocam şimdi ne yapmamı önerirsiniz sizide yordum kusura bakmayın
  16. M

Red Dead Redemption 2, The Last Of Us Part 1 ve Part 2, Mortal Kombat 1, ve basit fps oyunları: Valorant
  17. M

hocam şuan ne yapmalıyım sizce bu sistemi almak mı https://www.gaming.gen.tr/urun/6656...-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ yoksa yükseltme mi? bide attığım linkteki ürünün başlığında işlemciye tray yazmışlar stock fan olmadan mı gelicek?
  18. M

bu sistemi 23k ya nerden bulabilirim hocam?
  19. M

Hocam peki 30k civarına sorun yaşatmıyacak Nvdia Ekran kartlı hazır sistem önerebilir misiniz?
  20. M

Merhaba, şu an elimde ekran kartı ve işlemcisi kötü olan bir sistem mevcut. Benim elimde 16-17 bin TL'ye yakın para var. Şu an elimde olan sistemin 2.el satışı 10k civarı. Sizce bu elimdeki sistemi sadece işlemci ve ekran kartını değiştirerek yükseltmek mi, yoksa tüm sistemi satıp 27k - 30k...
Geri