Arama sonuçları: *

1. H

Kulakiçi kulaklık dönüştürücüsü

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar elimde jbl marka kulakiçi 3.5mm girişli kulaklık var bunu kasam için kullanmak istiyorum fakat aynı anda hem ses ve mikrofon özelliğini kullanamadığım için dönüştürücü alacağım aşağıda ki iki ürünün hangisini alayım...
  2. H

🔥İndirim klavye temizlik kiti 81 tl

arkadaşlar vatanda sistem aldım 5 gün oldu hala sipariş onaylandı aşamasında bunu sürecini vs bilen var mı? daha ilk kez hazır sistem aldım
  3. H

Monitöre Geç Görüntü Geliyor

arkadaşlar vatanda sistem aldım 5 gün oldu hala sipariş onaylandı aşamasında bunu sürecini vs bilen var mı? daha ilk kez hazır sistem aldım
  4. H

20-25 bin tl pc toplama

5. H

20K BÜTÇEYE BU SİSTEM ALINIR MI????

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5-5500-msi-rtx-4060-ventus-2x-black-8gb-oc-msi-a520m-a-pro-hikvision-16gb-kioxia-500gb/ arkadaşalra bu sistem alınır mı fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
  6. H

Pc alacak param yok tableti PC ye çevirmek ???

Arkadaşlar mağlum PC fiyatları çok pahalı. Ben Huawei marka iyi bir tablet alıp klavye fare alıp takılmak istiyorum. Gforcenow var burda sıkıntısız takılabilir miyim?
Geri