Arama sonuçları: *

1. M

İlk olmak ve ilişkimde ki bir sorun

Kardeşim hani ilk olunca anlaşılıyor ya? Ben ondan mı bahsediyorum? 1733686111 Arkadaşlar hani ilk ilişkisi olduğu kızların belli oluyor ya soruyu nereden okuyorsunuz? Ben bu kızın ilki miyim diye mi sordum? Zaten kız bekaretini bana verdi ben onu sormuyorum. 1733686490 Kardeşim şu yazıyı doğru...
  2. M

İlk olmak ve ilişkimde ki bir sorun

Arkadaşlar şu an 3 aylık bir ilişkim var. Kız benim ilk sevgilim ben kızın ikinci sevgilisiyim. Bundan önce 1 yıllık bir ilişkisi oldu ve bu ilişkide çoğu şeyi yaşamışlar bekaret ve anal hariç. Ben çok aşığım o da bana çok aşık biliyorum. Bu kız bana bekaretini verdi ama benden önce yaşadıkları...
  3. M

18'den sonra boyum daha uzar mı?

Tekrar birden uzar mı acaba. Aynı boyda olduğum arkadaşlarım 165,170,175,180 şeklinde uzun zamanda uzadı ben bir uzadım hâlâ aynıyım
  4. M

18'den sonra boyum daha uzar mı?

18 yaşındayım en son lise 1 de uzadım hâlâ aynıyım. Şu an 178-180 arası boyum. Yani benim anlamadığım daha 14 yaşındayken uzayıp daha uzamamam. Sizce boyum uzar mı daha? Sakallarım var ama hepsi sıklaşmadı seyrek.
  5. M

Aile evinde ders çalışma sıkıntısı çeken var mı?

Hocam yıllardır söylüyorum anlamıyorlar. Öfkeden patlayacaktım ondan yazdım buraya çözümü yok maalesef.
  6. M

Hocam kütüphane var fakat hava kapalı olunca buz gibi oluyor. Normalde kütüphanede çalışıyorum ama sınava kalmış 25 gün hâlâ yıllardır aynılar. Sinirlerim bozuldu.
  7. M

Ev küçük. Odanın kapısını allah belamı versin ki günde en az 9,10 kere kapatıyorum. Odaya giriyorlar kapıyı tam kapatır gibi yapıp ucunu açık bırakıyolar. İstisnasız hepsi. Öfkeden patlayacam harbiden liseden beri aynılar. yıllardır kapıyı kapatmayı öğrenemediler zaten gürültüden durmuyolar şu...
  8. M

Önlisans elektrik okunur mu?

Hocam DGS matematik çok kolay geldi bana. Sözelden geleceği belirsiz bölüm yazmakta pek istemiyorum.
  9. M

Hocam son yıllarda talep düşüyor ondan düşündüm.
  10. M

Anadolu Teknik Programı elektrik çıkışlıyım liseden. DGS ile mühendisliğe tamamlama durumundan ötürü soruyorum okunur mu? Mesela Gazi Üniversitesi'nde? Sadece düşünüyorum yorumlarınız nedir?
  11. M

Üniversite bölüm tercihi yaparken neyi dikkate almalıyım?

Hocam işte bende böyle düşünüyorum. Herkesin koklayarak bile kazanacağı bir bölüme girmektense sözelde iyi bir üniversiteye gidersem orada bir şekilde kendimi geliştiririm diye düşünüyorum. 1715537405 Özellikle memur olmak gibi bir hedefim yok sevdiğim işi yapayım biraz da parası olsun ve...
  12. M

Burada olan yazıyı okur musunuz? Neredeyse aynı durumdayım.
  13. M

Hocam iki yıllıkların atanma puanıyla sözellerin puanları benzer zaten. Benim asıl sıkıntım bölüm bulmak aslında çünkü sözelde kendime uygun bir şey bulamıyorum buna ilave olarak önlisansta hiç yok. Her türlü zaten kpss çalışacağım. 1715458753 Sözel için aslında 5K-10K bekliyorum 10K-20K...
  14. M

Alan sınavı oluyor yani uzman memur gibi bir şey oluyorsun. İİBF olduğu için birçok devlet kurumu yönetici olmak üzere alım yapıyor. Belirli bir puanının olduğunu bilmiyorum tek bildiğim çok çalışılması gerektiği.
  15. M

Sözel 10,20K arası bekliyorum. EA ise berbat halde. Sözelde bana hitap eden bölüm bulamıyorum çünkü sözel bölümlerde öğretmenlik haricinde meslek ünvanı veren bir bölüm yok. EA kötü yapıyor olacağıma rağmen istediğim Kamu Yönetimi bölümünü Bursa,Eskişehir ya da İzmir'de kazanabilirim. Bu dediğim...
  16. M

Sınava az kala ders çalışma nasıl olmalı?

Zamandan yana sıkıntım yok hocam sözelden gireceğim.
  17. M

Sınava az kala ders çalışma nasıl olmalı?

Çoğu konu bitti. Deneme çözüyorum onlarda hızlı hızlı bitiyor. Geri kalan sürede ne yapmalıyım?
  18. M

Kırık obp ne kadar geriye atar?

Üstte 20,30K demiş birisi anlayamadım. Puan hesaplama sitelerine göre 1-2K yapmayı hedefliyorum. 5K-15K aralığına geri atarsa sıkıntı değil ama 1-2K yapıp 30K atarsa psikolojim bozulur.
  19. M

Kırık obp ne kadar geriye atar?

OBP kırık 75 , TYT 50 net, AYT 50-60 net yapıyorum denemelerde, YKS'de yaparsam ne kadar geriye atar? Sözel için.
  20. M

Kilo verdim ama yüzüm neredeyse hep aynı

Hocam 1 ayda 16 kilo vermedim. Ocak ayının başından beri düzensiz şekilde diyet yapıyordum sonra şubat ayının başında sistemli bir şekilde yapmaya başladım yani ortalama 2.5 - 3 ayda 16 kilo verdim. Günde 2 öğün yiyorum ve bunun içinde; ekmek, pilav, makarna, hamur işi yok. Günlük en fazla 1500...
Geri