Arama sonuçları: *

1. B

Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim

Merhabalar ben fazla oyun oynamıyorum günlük 2 3 saat cs oynuyorum onun haricinde fl studiodur youtubedir falan takılıyorum sizce hangi monitörü tercih etmeliyim? açıkcası benim için kesinlikle 27 inç olması gerekiyor, bunun haricinde hertz 165 180 in altında olmaması gerekiyor. takıldığım tek...
  2. B

27 inç yüksek hertz ve 2k monitör tavsiyesi istiyorum.

hocam bu tarz markaları almak istemiyorum
  3. B

27 inç yüksek hertz ve 2k monitör tavsiyesi istiyorum.

selamın aleyküm 6 7 k civarında bütçem var 27 inç 165 hz ve üstü monitör önerilerinizi istiyorum, benim için en önemli şey dayanıklı olması tercihim 2k öncelikli olması. şimdiden teşekkür ederim.
  4. B

RX 5700 boşta yüksek VRAM kullanıyor

Arkadaşlar merhaba iyi günler dilerim, RX 5700 ekran kartı kullanıyorum, boşta 1.7GB VRAM kullanıyor. Herhangi oyuna girdiğimde VRAM kullanımı 8 GB'a çıkıyor ve anlık droplar yediğimi düşünüyorum. Sorunu bir türlü çözemedim ve hangi oyunu oynarsam oynayayım ekran kartım en fazla 100W görüyor...
  5. B

Ryzen 5 3600x Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar selamın aleyküm herkese iyi forumlar, ryzen 5 3600x kullanıyorum ve işlemcim bağırıyor yandım su ver diye :d, occtde 100 derece görüp mavi ekran veriyor ve artık çözüm bulmamız gerek :d biraz araştırdım bütçem kısıtlı ve bir kaç ürün beğendim...
  6. B

Rx5700 yaşadığım sorunlar

Hocam yazan olmadı
  7. B

Rx5700 yaşadığım sorunlar

Rx5700 ekran kartı aldım yalvar yakar 4000tlye fakat şu tarz sorunlar yaşadım 1. Video 2. Video 1. Sorun Fazla vram saat hızı kullanması boşta 2. Sorun fazla vram kullanması boşta 1.5 2 gb 3. Sorun Ekranın böyle değişik hallere girmesi 4. Sorun Youtubeden video izlerken donması sesin olup...
  8. B

Amd radeon vsr sorunu

arkadaşlar bu vsr denen saçmalık rx480 ekran kartımda ayarlarda gözükmüyor her yere baktım fakat bu saçmalık cihazımda açık ve 1920 1080 çözünürlüklü monitörüm 4k olarak gözüküyor cs valo gibi oyunlara girerken sorun yaşıyorum çözümü nedir?
  9. B

Asus Prime b450 MK Driver Bulmakta Yardıma İhtiyacım Var

Merhabalar ben 2.el ilk seri b450 m k anakart aldım ryzen 5 1600af işlemcim var ve RAMLARIM bu ramlara sahibim fakat ne yaparsam yapayım 3600mhz ye çekemiyorum 3200 üstüne çıkmıyor driverini nasıl bulabileceğimi bilmiyorum iyi formlar
  10. B

Mekanik klavye önerisi

300 tl iyzico iade ediyor site üzerinde kodda 1700e düşüyor 1400tlye denk geliyor
  11. B

Mekanik klavye önerisi

6600tl staj ücreti alan bir öğrenci için hangisi mantıklı?
  12. B

Mekanik klavye önerisi

bunun artısı nedir bir yanda 1400tlye lcd ekranlı bir klavye varken 2500tlye almak için cazip yanı nedir?
  13. B

Mekanik klavye önerisi

maalesef stok yok
  14. B

Mekanik klavye önerisi

bataryası rgb olmadığı için baya yeterli gözüküyor peki ya 2. klavye? 1739742409 iyzico ve site içi indirimle 1400tlye geliyor 1739742546 benim tercihim modüler bir klavye almak olurdu sizin yerinizde olsam çünkü istediğim gibi switch değiştirip ruh halime göre kullanmak isterdim fakat her...
  15. B

Mekanik klavye önerisi

tasarımı hiç hoş değil 1739742238 paylaşmış olduğum 1. klavye çok daha kolay switch değişimi ve 3 farklı mod barındırıyor
  16. B

Mekanik klavye önerisi

akkonun klavyesi buna göre daha mantıklı duruyor tek eksisi rgb rgbli versiyonuda iyzico ile 2500tlye geliyor zaten
  17. B

Mekanik klavye önerisi

peki ya neden bu?
  18. B

Mekanik klavye önerisi

Merhaba bu 2 klavye arasında kaldım birisi iyzico ile 2100tlye geliyor biriside 1400tlye geliyor https://www.gaming.gen.tr/urun/585232/akko-monsgeek-mg75w-midnight-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/...
  19. B

Anakart Önerisi AM4 RYZEN

Farklı önerileriniz var mı?
  20. B

Anakart Önerisi AM4 RYZEN

Bunu gördüm kart güzele benziyor fakat daha uyguna bu seviyede varsa daha hoş olur birde açıklamasında 3000 serisi diyor ama 1600af olur mu buna
Geri