Arama sonuçları: *

• Users: Mitra
  • Order by date
  1. Mitra

🔥İndirim Spigen 45W Type-C Adaptör * Örgü Şarj Kablosu 484TL

İlerde Samsung Plus ve Ultra modeline geçilirse diye alınabilir. Düz modelde ise adaptör 45W desteklemesine rağmen telefonun 25W ise o Watt'a inerek şarj ediyor.
  2. Mitra

Kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kalırsın.. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosu bu adaptör de PPS desteklemiyor ama Spigen'in bu örgü kablo ile çok hızlı 2.0 destekliyor. 1743366956 Altta yazdım kendi orijinal kablosu bu adaptörle süper hızlı şarj 2.0 desteklemiyor. Samsung'un kendi...
  3. Mitra

Bende S24+ telefonum için aldım mükemmel... Bu ürünün sadece kablosu ayrı olarak 300 TL civarına satılıyor. Süper hızlı şarj yazısı çıkıyor ve çok hızlı 45W şarj ediyor. GAN özellikli olmasından dolayı az ısınma var ve rahatsız etmiyor. Bende hiç cızırtı sesi yok ayrıca...
  4. Mitra

❌İndirim Bitti! RTX5070 sadece 27.499TL

Konuda söyledim önceki mesajlarda gözden kaçmış.. Multi frame 4x ileride çok daha fazla oyunlara gelirse düşünebilirim...
  5. Mitra

Multi frame 4x destekli 3-4 oyun dışında bende ki 4070Ti ile aynı performans da hatta yer yer daha düşük fps alıyor.. Benim için bir upgrade sayılmazdı...
  6. Mitra

İptal ettim siparişi kargoda....
  7. Mitra

Yanlış anlamıyorum o yüzden kararsızım dedim zaten.. Birde şunu düşünüyorum. Benim 27500 TL durduğu yerde döviz fırlarken ne kadar değer kaybediyor. Bu kartı aldığımda paramın değerini koruyor muyum?
  8. Mitra

Stok 50 olarak çıktı...
  9. Mitra

Ben aldım ama kararsızım.. 4070Ti var bende gerekli mi diye soruyorum kendime????
  10. Mitra

🔥İndirim North Bayou NB F80 1.196,05 TL 🔥 🔥

27 inç iki adet kavisli monitör için ikili hangi standı önerirsiniz?
  11. Mitra

YENİ PSU ÖNERİSİ !!!

GIGABYTE GP-P750GM V2, 750W, 80+ GOLD, Full Modüler, GAMING Power Supply O fiyat bandında bugün en iyi bu görünüyor... https://www.bizdehesapli.com/gigabyte-gp-p750gm-750w-80-gold-full-moduler-gaming-powersuply-urun-GP-P750GM?ref=akakce&v=1.80.7
  12. Mitra

Çözüldü✓ Kasamın ışıklarını nasıl değiştirebilirim hangi program lazım

Kasadaki fanlara bağlı olan kablolardan bahsediyorum. Anakart da ARGB olması buna uyumlu fanların istediğin renk kombinasyonunda yanmasını sağlıyor..
  13. Mitra

Çözüldü✓ Kasamın ışıklarını nasıl değiştirebilirim hangi program lazım

Bitfenix sitesinde bu kasa için fanları ARGB diyor. İtopya ise FRGB diyor.. Kasadaki fanlardan çıkan kablolara bak eğer aşağıdaki gibi kablo varsa ARGB'dir..
  14. Mitra

Kingston nv3 1tb mi? Wd sn580 1tb mi?

Tabi ki WD Blue SN580 almalısın.. TBW değeri 600 çünkü.. Kingston ise 320 TBW ( toplam veri yazma garantisi ) veriyor. 1 TB ssd'ler için ortalama 600 olmalı. Kingston'un verdiği garanti 500GB ssd'lere verilir. Diğer özellikleri aşağı yukarı aynı. Kingston okuma hızı daha yüksek ama aradaki farkı...
  15. Mitra

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Güzel. Peşin fiyatına 3 taksit. Birde e-ticaret kampanyasından 5000 TL üzeri 250 TL puan da gelir. Yeme yanında yat... 🥳 1741435513 İşlem provizyondan dönemiçi işlemlere düşünce indirim yansıyacak...
  16. Mitra

❌İndirim Bitti! COLORFUL BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI 4.999 TL

Sorunuzu şimdi gördüm geç olmuş kusura bakmayın. Yinede cevaplayayım yazdığım fiyat kartın %10 indirimli fiyatı zaten 4999>4499 TL'ye iniyor ve peşin fiyatına 3 taksit. Sadece dün geceki kampanya için yapılmış bu işbirliği.. Ama dün gece 02:00'de bitti kampanya. Aynı zamanda maximum diğer...
  17. Mitra

🔥İndirim Maximum kart ile Gaming Gecesi %10 indirim ve 3 taksit ( 2 TB SSD 3465 TL )

Maximum uygulamasında.... Oradan katıl butonuna basın. Katıldıktan sonra aynı ürünü bir daha alın. Sonra öncekini iptal edin.
  18. Mitra

🔥İndirim Maximum kart ile Gaming Gecesi %10 indirim ve 3 taksit ( 2 TB SSD 3465 TL )

Evet... 1741379405 Aidatsız kart Maximum kart olmuyor değil mi?
  19. Mitra

Olabilir ama riske atmamak lazım... Yatırmazlarsa hak iddia edemeyiz..
Top Bottom