İlerde Samsung Plus ve Ultra modeline geçilirse diye alınabilir. Düz modelde ise adaptör 45W desteklemesine rağmen telefonun 25W ise o Watt'a inerek şarj ediyor.
Kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kalırsın.. Samsung'un kendi orijinal şarj kablosu bu adaptör de PPS desteklemiyor ama Spigen'in bu örgü kablo ile çok hızlı 2.0 destekliyor.
1743366956
Altta yazdım kendi orijinal kablosu bu adaptörle süper hızlı şarj 2.0 desteklemiyor. Samsung'un kendi...
Bende S24+ telefonum için aldım mükemmel... Bu ürünün sadece kablosu ayrı olarak 300 TL civarına satılıyor. Süper hızlı şarj yazısı çıkıyor ve çok hızlı 45W şarj ediyor. GAN özellikli olmasından dolayı az ısınma var ve rahatsız etmiyor. Bende hiç cızırtı sesi yok ayrıca...
Multi frame 4x destekli 3-4 oyun dışında bende ki 4070Ti ile aynı performans da hatta yer yer daha düşük fps alıyor.. Benim için bir upgrade sayılmazdı...
Yanlış anlamıyorum o yüzden kararsızım dedim zaten.. Birde şunu düşünüyorum. Benim 27500 TL durduğu yerde döviz fırlarken ne kadar değer kaybediyor. Bu kartı aldığımda paramın değerini koruyor muyum?
GIGABYTE GP-P750GM V2, 750W, 80+ GOLD, Full Modüler, GAMING Power Supply
O fiyat bandında bugün en iyi bu görünüyor...
https://www.bizdehesapli.com/gigabyte-gp-p750gm-750w-80-gold-full-moduler-gaming-powersuply-urun-GP-P750GM?ref=akakce&v=1.80.7
Bitfenix sitesinde bu kasa için fanları ARGB diyor. İtopya ise FRGB diyor.. Kasadaki fanlardan çıkan kablolara bak eğer aşağıdaki gibi kablo varsa ARGB'dir..
Tabi ki WD Blue SN580 almalısın.. TBW değeri 600 çünkü.. Kingston ise 320 TBW ( toplam veri yazma garantisi ) veriyor. 1 TB ssd'ler için ortalama 600 olmalı. Kingston'un verdiği garanti 500GB ssd'lere verilir. Diğer özellikleri aşağı yukarı aynı. Kingston okuma hızı daha yüksek ama aradaki farkı...
Sorunuzu şimdi gördüm geç olmuş kusura bakmayın. Yinede cevaplayayım yazdığım fiyat kartın %10 indirimli fiyatı zaten 4999>4499 TL'ye iniyor ve peşin fiyatına 3 taksit. Sadece dün geceki kampanya için yapılmış bu işbirliği.. Ama dün gece 02:00'de bitti kampanya. Aynı zamanda maximum diğer...