Arama sonuçları: *

• Users: Mitra
  • Order by date
  1. Mitra

Yardım Snowpiercer 4. Sezon nereden izlenir?

Maalesef o konuda bilgim yok...
  2. Mitra

Yardım Snowpiercer 4. Sezon nereden izlenir?

4.sezonun haklarını AMC aldığı için Netflix Türkiye'nin onlarla şimdilik bir anlaşması yok. 4.sezon Amazon Prime Amerika'nın kütüphanesinde. VPN ile Amazon Prime üyeliğiniz varsa izleyebilirsiniz ama her vpn olmuyor. Express VPN ile izleyen varmış. Express VPN de 30 gün içinde para iadesi var. 5...
  3. Mitra

Yardım Vatan Bilgisayar Ürünü Nasıl İade Edebilirim.

O plastik kelepçelere kafanı takma. İade ederken hiç bahsetme bile farkedeceklerini sanmam. Çalışanlar bütün ürünlerin kutu içeriklerini bilmiyor. Ben zamanında Asus anakartın Q-connector denilen apartını teslim etmemiştim farkına bile varmadılar. ürünü beğenmedim dersen açıp kurulum yaptığın...
  4. Mitra

❌İndirim Bitti! Patriot P320 2TB 3799 TL!!! Kingston NV3 2TB 4149 TL!!!

İncehesap Gaming Gecesinde 2 TB SSD 3799 TL.. 13 Eylül'de verdiği fiyattan 100 TL daha pahalı ama yinede sıcak fırsat. ... Kingston NV3 2TB ise 4149 TL... Son zamanlarda 2 TB ssd konusunda en sıcak fırsatlar... Patriot 3000/2200 MB/S Kingston ise 6000/5000 MB/S Acele edin her an...
  5. Mitra

Yardım Vatan Bilgisayar Ürünü Nasıl İade Edebilirim.

Kurulum yapıp kullanmışsın. Sitesinde bu şekilde iade almayacaklarını yazmışlar. Servis durumuyla uğraşmak istemiyorum diyorsun. Sanırım THH başvurup süreç ile de uğraşmak istemezsin. Yapabileceğin tek şey Beğenmedim diyerek cayma hakkını kullanmak olacak belki insaflı olup kabul ederler. Ama...
  6. Mitra

🔥İndirim MSİ PRO X870-P ATX ANAKART 9855TL

Yazdık oraya ne eklemesi gerektiğini okuma zorluğun mu var? Ekleyeceklerine çıkarmışlar gelmiş birde fanboyluğunu yapıyorsun...
  7. Mitra

Hepsi zaten X670 de de var. Versiyon farkı olması. Hiçbiri de elzem özellik değil. Pcie 5.0 M2 ssd slot var zaten X670'de... Ekran kartı slotunu soruyorsan, 4.0 ki daha ekran kartlarının teknolojisi için PCIe 3.0 bile yeterli. Clear cmos'u kim kullanıyor? :sneaky: 5G ethernet kimin işine...
  8. Mitra

X870-P pro serisi on para etmez. X670-P bundan daha iyiydi. X670'den kırpıp X870 yapmışlar.
  9. Mitra

🔥İndirim Anker R50i Bluetooth Kulaklık 🔥513 TL + Anker 45W Şarj Aleti 🔥324 TL

Anker kulaklığı daha yeni aldım. 10 numara kulaklık kesinlikle tavsiye ederim. Basları harika
  10. Mitra

Türknet İyi midir Alınır mı

Turknet kendi altyapısı olmadıkça tercih etmek hata olur. Çok pahalı ve teknik sorun olursa onlar karışamıyor. En iyi fiyat performans bu altyapıda Comnet'de...
  11. Mitra

🔥İndirim 335 TL Anker 313 Samsung PPS Destekli 45W USB-C Şarj Cihazı(Anker Türkiye Garantili)

Valla hocam ben Anker'in bu ürününü kullanmadım. Hepsiburada yorumlarından gördüğümü aktardım. GAN olayı doğrudur hocam bunda da varmış. Zaten ikiside kaliteli markalar hangisini alsan üzeceğini sanmam. Spigen'in yanında verdiği kablo 5A'lik kablo olduğu için Samsung telefonlarda 2.0 hıza...
  12. Mitra

🔥İndirim 335 TL Anker 313 Samsung PPS Destekli 45W USB-C Şarj Cihazı(Anker Türkiye Garantili)

Anker Hepsiburada yorumu.. Evet Anker daha kaliteli...:ROFLMAO: 1732218253
  13. Mitra

Orijinal Samsung 45W şarj adaptörü almadım o yüzden bilmiyorum. S24 Plus'ın içinden çıkan orijinal kablosu ile Spigen adaptöre bağladığımda Süper hızlı şarj diyor. Süper hızlı şarj 2.0 olmuyor. Samsung orijinal şarj adaptörünün hem pahalı olması hem de GAN özellikli olmaması eksi yönleri. Ayrıca...
  14. Mitra

F/p gamepad önerisi lazım

MSI GC30 V2 kesinlikle öneririm. Xbox modeli baz alınmış bu yüzden yadırgamazsın. Amazon'da 1700 TL civarında uygun fiyatlı olması lazım.
  15. Mitra

Cevap Spigen... Spigen'in GAN kablolu modeli.. Anker içinden çıkan kablo 5A desteklemediği için Samsung telefonu şarj ederken "Süper hızlı şarj" yazısı çıkar ama Spigen'in kablolu modelini aldığınızda, yanındaki kablo ile şarja takarsanız "Süper hızlı şarj 2.0" yazısını görürsünüz. Bunun nedeni...
  16. Mitra

🔥İndirim KIOXIA EXCERIA PLUS 500GB - 1.200₺

1 TB modelini 1782 TL vermişti yakın zamanda
  17. Mitra

Gamepad önerisi pc için

MSI GC30 tavsiye ederim.. Bu fiyat bandında ki en iyi gamepad... https://amzn.eu/d/hlyQDjN
  18. Mitra

🔥İndirim Jacobs 10'lu Kahve 🔥35TL

Teşekkürler aldık....
  19. Mitra

MLD M700 2TB 7000MB-6850MB NVMe 2280 SSD 4.669 TL

Hayırdır fikir özgürlüğüne mi karşısın?
Top Bottom