Arama sonuçları: *

• Users: Korby
  • Order by date
  1. K

Shein indirimli ürünler

Aras müşteri hizmetlerini aradığımda ve 6 ile başlayan kodlarımı söylediğimde biz görüntüleyemiyoruz Shein ile iletişime geçin denildi. Bu işte bir gariplik var ama anlamadım
  2. K

Eski kız arkadaşım evlendi

Sağlık olsun... İkiniz de ayrı hayatlarda bir ömür boyu mutlu yaşayın. Yapacak bir şey yok... İkiniz için de hayat en güzelini versin.
  3. K

Avmye gitmek istiyorum ama arkadasım yok

Tek başına aktivite yapmaktan zevk almaya çalışmalısın. Buna self-date deniyor galiba, kendine vakit ayırıp kendini dinlemek... Gayet güzel bir şey. Kekolarla takılmaktan iyidir. 🙂
  4. K

🔥İndirim İstanbulkart N11 %30 indirim

1-15 Aralık arasında da aynı kampanya Amazon için geçerliydi. Ve eylül ayında da tanıtım amaçlı bütün harcamalarda %20 cashback veriyordu. Bilip bilmeden kişilere laf atmayı çok seviyorsun diye yorumladım. Üzücü :LOL:
  5. K

Boy kompleksi ve takıntısi

Boyunun kısa olmasına takılmamalısın. Hem de 174 kısa değil. Ben de 21 yaşında olmama rağmen 170 boyda kaldım. Önemli olan kişiliğin, davranışların ve yeteneklerindir. Bu zamana kadar çevremde hiç boyuma laf edildiğini veya boyuma göre muamele gördüğümü hatırlamıyorum. Boyuna takma. Emin ol...
  6. K

❌İndirim Bitti! Displayport To Vga Çevirici Dönüştürücü Kablo 8,60 TL

O zaman ben de etmiyorum. Gece mesaj atmasa ederdim belki.
  7. K

❌İndirim Bitti! Displayport To Vga Çevirici Dönüştürücü Kablo 8,60 TL

İki adet almıştım. Gece mesaj atmak nedir ya? İptal edecek misiniz? Ona göre iptal edeyim ben de.
  8. K

Siğile ilaç sürmeye devam etmelimiyim

Siğilin büyük ihtimal virüsten kaynaklanıyordur. Diğer parmaklarında da olması bunu doğrular gibi duruyor. Siğilini soyman kesmen çok yanlış. Daha da çok yayarsın. Ayrıca kullandığın ilaç salisilik asit ve laktik asit içeriyor. Onu soyulmuş deriye kullanman çok yanlış olur. Siğilinle oynama ve...
  9. K

🔥İndirim Defacto Mont 255 TL

Aynı mesaj bana da geldi. THH'ye başvurayım dedim ama bir türlü e devletten giriş yapamadım. Kafalarına göre stok yok diyip iptal ediyorlar ama satışı hala devam ediyor.
  10. K

offline steam hesapları günah mıdır

Bu tür soruları Nihat Hatipoğlu gibi kişilere sormanız daha uygun olacaktır. İyi günler.
  11. K

₺616 - Ajazz AK680 Mekanik Klavye

Ben de kırmızı istedim mor geldi. Ve özellikle sağdaki mor tuşlar ışık açılınca şeffaflıktan görünmüyor bile. :D Ben de desteğe yazdım umarım kısmi iade yapılır.
Geri