Arama sonuçları: *

1. Mehmet Ali Aladağ

Korkunç komplo teorisi: Yeni dünya düzeni

Doğru. Ama kendi kuyularını kazıyorlar.
  2. Mehmet Ali Aladağ

Dinden yavaş yavaş uzaklaşıyorum

Allah tanrının arapçası değil. İlah tanrının arapçası. Yoksa La ilahe İlallah tanrıdan başka tanrı yoktur olurdu ve saçma olurdu. Allah özel isimdir. Yanlış anlaşılmayı giderelim.
  3. Mehmet Ali Aladağ

Bence, benin görüşüme göre falan böyle şeyler dinler gibi konularda umuranmaz. Eğer bir insan Kelime-i Tevhid'i kalpten söylediyse ve Allah'a şirk koşmayı kalpten reddettiyse o kesinlikle müslümandır. A tabi ki farklı dinleri araştırmak da iyi olur
  4. Mehmet Ali Aladağ

İllaki farklı bir şeylere yönetlen faktörler vardır. 1760213544 Umarım içerisinde büyük miktarlarda para dönen tarikatların islamla gram alakalı olmadığını biliyorsundur Birde bu tür sitelerde din ile ilgili sorular sormayın çok fazla cahil insan kaynıyor buralar
  5. Mehmet Ali Aladağ

Arkadaşlar yardım edin dayak yiyeceğim

olum lise 1 de neden böyle dandinikinkon şeylerle uğraşıyorsunuz sevgili mevgili kız falan ne sdhheıhıhf yaşınız başınız kaç sanki ilişkiyi ilerleteceksiniz. ne güzel sınav senen bitmiş yat pc oyna gez yürüyüş yap ibadet yap kitap oku takıl ya boş işlerle uğraşmayın neymiş sevgiliymiş okulmuş...
  6. Mehmet Ali Aladağ

15k İle Konya Meram Tıp Fakültesi Yazılır Mı? (Arkdaşımı İkna Etmem Lazım)

üniversite olarak Konya iyi bir şehir. eğitim ve imkanlar konusunda Konya çok güzel bir şehir. yaşaması kolay olur. Konya'da su bedava, tuvaletler tertemiz ve bedava, tramvay ağı var, yollar güzel ayrıca yayalar ve bisikletliler için yollar çok güzel. şehir planlaması güzel, gezilecek yerleri de...
  7. Mehmet Ali Aladağ

Iğdır'da işletme okunur mu?

sende üni tavsiyesi ayağına ülkeyi cetvelle böldün :) doğu taraftaki üniversitelerin %95'i oy toplamak için yapılmış
  8. Mehmet Ali Aladağ

Dini Konularda Bilgili arkadaş bakabilirmi Rica etsem ?

Öncelikle, bu zararlı şeylerin haram olması mevzusunda hocalar ve diyanet kıvrak davranıyor. hadislerde ve kuranda gerçektende insanın kendisine bilerek zarar vermesinin haram olduğu yazar. bende bu ayeti örnek göstererek sigara içen akrabalarıma karşı argüman sunuyordum ama hocaların çoğu...
  9. Mehmet Ali Aladağ

Kadiköy Boğasına akbabalar çökmüş

adam zaten normal bir insan değil ailesinin daha titiz olması gerekirken daha umursamaz olmaları... kadıköy boğasına gerçekten yazık. bir de adamı zorla kadıköy boğası heykeline götürüp sen boğa değilsin bu boğa diye itip kalkıyorlar. adamın birkaç haftalık populerliğinin de içine ettiler.
  10. Mehmet Ali Aladağ

Türkiye' deki yönetiminden memnun musunuz?

0 dolar = 0 tl boş konuşmayın cehapeli vatan hainleri 💡💡💡💡
  11. Mehmet Ali Aladağ

🔴İsrail, Suriye Cumhurbaşkanını Hedef Aldı !

ırak ürdün ve suriyenin maori halkından pek aşağı kalır bir yanı yok artık. pardon maoriler en azından ada savunmasında yetenekliler ve helikopterlere mızrak atıyorlar
  12. Mehmet Ali Aladağ

Kız arkadaşınızın saçını erkek kuaförün kesmesini nasıl karşılarsınız

şimdi benim ağzımı açtırma, çünkü açarsam çöl yalanları dediğin dinin ne kadar büyük bir hakikat olduğunu görürsün ama büyük bir ihtimal hala çırpınarak "çÖl dİNi çÖl DiNi" diye anırmaya devam edeceksin. çünkü gözlerin kör ve kulakların sağır. senin ezik ideolojilerinin ve fikirlerinin hiçbir...
  13. Mehmet Ali Aladağ

LGS için test kitabı önerileri

bu kitaplardan da al devletin sorularını da kitap olarak veya internetten çöz.
  14. Mehmet Ali Aladağ

onunla bu bir mi ak. verdiğin örneği seveyim 1752754540 genişleri dinleme, kıskanmakta haklısın ve kıskanmaya devam et biz avrupalı değiliz
  15. Mehmet Ali Aladağ

LGS için test kitabı önerileri

devletin örnek soruları var gerek okullarda kitap olarak verilenler gerek ise internette yayınlananlar. onları tavsiye ederim. tabii bağımsız kaynaklardan da hocalarının önerdiklerini al ve çöz. devletinkiler 1. öncelik olsun. ben bu sene girdim bizde böyleydi
  16. Mehmet Ali Aladağ

Bf1'deki favori silahınız ne

benim 2000 kill'im var toplam 1100'ü smg 08. ama şuan istesemde beceremiyorum aynalı martini oynaya oynaya orta ve uzun mesafeye alıştım
  17. Mehmet Ali Aladağ

kanka dinin ne ona göre cevap verirsek daha sağlıklı olur
  18. Mehmet Ali Aladağ

Kedi tahminen ne zaman doğurur?

büyüyünce korkmaya başlar
  19. Mehmet Ali Aladağ

16 milyon şifre sızdırıldı?

o 16 milyonun %90'ı 123456, 00000, doğum tarihi, ahmet1992, 6161 1903, 1905, 1907 tarzı şeylerdir rahat olun
Geri