Arama sonuçları: *

1. CLister

Bu dört PSU'dan hangisi daha iyidir?

Peki hocam cahilliğimden soruyorum mesela ben 850 yerine 1350 watt aldım ya bu fişten ihtiyacı olmamasına rağmen fazla enerji çekip faturanın kabarmasına yol açar mı? 1752772743 Yoksa ihtiyacı kadar mı çeker?
  2. CLister

Hocam alacağım işlemci ekran kartı bu PSU'yu görseler kendileri gerek yok derlerdi yani o derece fazla.:D 1752772165 Anladım hocam teşekkür ederim:peepokalp:
  3. CLister

Yani yapay zekaya "Bu ekran kartına hangi PSU gider?" diye mi sormam gerektiğini söylüyorsunuz hocam? 1752772069 İşlemcim zaten yeterince güçlü hocam. Ben PSU ömürlük bir şey olsun istiyorum.
  4. CLister

5060 Ti 16 Gb 1752771747 850W'ı mevcut değilmiş hocam ürünün.
  5. CLister

Yaklaşık 25 farklı seçenek arasından bunların arasında kaldım, içlerinden hangisinin daha iyi olduğunu nedeniyle birlikte yazarsanız çok memnun olurum. Ayrıca bir tanesinin fiyatı yapay zeka hatasından dolayı 5k'dan 14k'ya fırlamış. Bilginiz olsun. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  6. CLister

Anakart işlemci uyumluluğu

Vallaha hocam ben hiç o konuda yorum yapmayaım bilmediğim konu çünkü ama tek bildiğim anakartın diğer bileşenle kadar yüksek olması gerekmediği.
  7. CLister

Max 2000 TL Mouse Önerisi

Evet söylediğim gibi en iyi seçenek o ama eğer başka bir seçenek bakacaksanız diye bu modelleri önerdim. Ama tabi ki de en iyi seçenek m3. 1752745724 v8 olabilir ancak daha iyi bir seçenek olarak o da bin tl daha pahalı ama 11 g daha hafif bence paraya kıyarsanız çok daha iyi seçenek ama yine...
  8. CLister

8k hz kullanmayacaksan r1 pro olabilir, eğer yine 8k, 4k falan isstemiyorum dersen r1 se+ modeli de olabilir bu bantta. 1752745233 Değip değmeyeceği göreceli biraz ama şunu söyleyebilirim: Belirgin bir performans artışı olur ama sen hissetmezsin, yani sen anlamazsın değişimi ama etki eder, bir...
  9. CLister

MAX BÜTÇE 39 K BU SİSTEM ALINIR MI ?

Bu ikisinden biri de olabilir.
  10. CLister

Özelleşitme kısmından Ryzen 5 9600x'i seçerseniz tam 39k oluyor ayrıca çok daha iyi bir işlemci seçmiş olursunuz. Onun yerine anakart, SSD veya işlemci soğutucuyu da yükseltebilirsiniz. Ama bence işlemciyi yükseltmeniz en mantıklısı olur.
  11. CLister

Bence gayet güzel sistem alınabilir.
  12. CLister

Royal kludge m3 panda 8 k mı yoksa ajazz aj159 pro 8 k mı

Sensör ve ağırlık olarak m3 daha iyi ben de onu tavsiye ederim. Eğer bütçeniz çıkamıyorsa da ATK Blazing Sky X1 veya VXE R1 modellerine de bakabilirsiniz.
  13. CLister

Yurt dışı telefon hakkında yardım

Yurt dışından kastınızı tam anlayamadım hocam yurt dışı aramaları için mi kullanacaksınız yoksa yurt dışına o telefonu götüreceksiniz? Bunu açıklarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.
  14. CLister

Şekillerine baktığım kadarıyla scyrox v6 daha çok palm grip için gibi, sizin tutuş şeklinin için scyrox v8 ve RK m3 en iyi iki seçenek. Bunları da özellik olarak karşılaştıracak olursak en iyi seçenek ağırlık, MCU ve switch gibi etkenlerden dolayı tabi ki scyrox v8. 1752737735 Özellikle ağırlık...
  15. CLister

16 Pro Max vs S25 Ultra

Çok zor soru... 1752706892 İkisi de olur aslında ama ne için kullanacağına ve telefon geçmişine de bağlı.
  16. CLister

Bir de hocam size öncesinde bahsettiğim tutuş şekillerini araştırdınız mı? 1752706534 Arkadaşın bütçesine uygun değil ama evet ikisi de güzel mouselar.
  17. CLister

Valla hocam bence gayet güzel şuana kadar baktıklarım arasında en iyi seçenek bu hem 8000hz hem sensör şuanda dünyanın en iyi 2. sensörü hem ağırlık çok iyi hem de ninjusto markasının sora diye bir modeli vardı benim hayalimdi onu almak şekli onunla neredeyse aynı bence çok iyi bir ürün...
  18. CLister

Oyunum görsel açıdan iyi gözüküyor mu?

Bence gayet güzel sadece odayı doldururman kalmış onun harici çok iyi eline sağlık hocam.
  19. CLister

Toplama pc cevap yok kimseden

Siz de hocam tekrardan iyi akşamlar:peepokalp:
  20. CLister

Discord Sunucusu Nasıl Büyütülür?

Ben onu çok önermiyorum ama reklam şeklinde değil de öneri şeklinde olursa bir sıkıntı olmaz çünkü öbür türlü ban yeme riski var. 1752705463 Ya da bunun gibi başka tanınmış forumlar da olabilir technopat, webtekno vb.
Geri