Arama sonuçları: *

1. yigithansah

GİGABAYT A620M H bios güncellemesi usb hatası

selamlar bugün anakartın uygulamasından güncelleme yaptıktan sonra kulaklığımı görmemeye başladı yeniden başlattım olmadı diğer olabilecek yollara baktım olmadı klavye ve mouse ta sorun yok ama başka ne taksam görmüyor okumuyor usb flash denedım oda olmadı. varmıdır bir çözümü yoksa garantiye mi...
  2. yigithansah

satıcıya güvenmelimiyim

verdiğin bilgi için teşekkür ederim incehesapta buldum diğer siparıslerde dediğini uygularım:) . 1710121600 aynen aynen 900 tl fark var ordan alıcam. 1710121721 şansım yerınde kı az bı farkla ince hesapta bulabıldım aynısını
  3. yigithansah

satıcıya güvenmelimiyim

yarım saat önce bulabildim ince hesapta 2 gündür baktım sağa sola orası daha yeni aklıma geldi. teşekkürler.
  4. yigithansah

satıcıya güvenmelimiyim

https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g4-ls27bg400euxuf-27-inc-240hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor-pm-HBC00004S9LLQ?magaza=Cansın%20Market bu monitoru satın alıcam ama şöyle bir kuşgum var satıcının profiline girdiğimde 4 yıldır onaylı olduğu ama 16 tane değerlendirmesi...
  5. yigithansah

OBS Studıo kodlayıcı kaynak ekran kartı olunca hata veriyor

Selamlar bayadır sorunu çözmeye çalışıyorum ama bır turlu başarılı olamadım sorunum şu. Eklerede görslleri ekliyeceğim obs de işlemciden kodlayıcı olunca sıkıntı vermıyor yayında olsun kayıtta olsun yapabiliyorum ama ekran kartına gelince (ekran kartım AMD Radeon HD 8600/8700M) NVENC veya AMD...
Top Bottom