Arama sonuçları: *

1. O

MSI AFTERBURNER FPS ARTTIRIYO

Emin değilim ama kartın AMD Radeon ise Software'de güç tasarruf modu açıktır bu yüzden FPS biraz azaltıyordur,msı afterburneri açınca sınır kalkıyordur dediğim gibi emin değilim tahmin tamamen
  2. O

PC YÜK ALTINDA VE OYUNLARDA ANİDEN TEPKİSİZ DONMA

Oyun donduğunda Win+Ctrl+Shift+B yap ekran kartına reset at belki düzelir
  3. O

Antec nx290 PSU aşırı ses geliyor

PSU 9 fana eş değer boşta ses çıkarıyor içini açmadım ama göz gezdirin sürtme falan yok fanı değiştirmeyi düşünüyorum değermi sizce PSU 650 watt yazıyor ama Max 650 watt normali 550 watt Asrock RX 6700 XT Challenger Pro r5 5600 ile kullanıyorum yük altında PSU hiç çekilecek sesi yok zaten ekran...
  4. O

Antec kasa ve PSU nasıldır

Evet bu kasa çok mu kötü değiştirmelimiyim ? Yardımcı olursan çok sevinirim
  5. O

Antec kasa ve PSU nasıldır

Antec nx290 650 watt 80+ bronze kasa nasıldır acaba PSU yeterli kalitedemidir ona göre PSU değiştireceğim.Güvenlik sertifikaları vs. Hepsi var mı
  6. O

13.000TL'ye Kadar Laptop Önerisi

Merhaba,bana sadece sınav kağıdı hazırlamak için laptop önerir misiniz,arada film dizi vs. Kesinlikle oyun oynamayacağım, ekranı ve bataryası iyi olursa sevinirim bütçe 10-13k arası teşekkürler
  7. O

Oyunda direct 12 desteği istiyor

Merhaba ben asrock RX 6700 XT Challenger Pro kullanıyorum, Ghostrunner oynamaya başladım ayarlarda rtx açmak istedim,direct 12 desteği istiyor bunu düzeltebilir miyim yoksa donanımsal mı
  8. O

PSU yeterli kalitedemi ?

Merhaba ben asrock RX 6700 XT Challenger Pro,r5 5600,gigabyte a520 H kullanıyorum PSU kasa ile birlikte kasa:antec nx290 650 watt 80+ bronze şimdi soruma gelirsek bizim buralarda inşaat çalışmaları var haftada 3-4 kere elektrik gidip geliyor kasaya zararı olurmu çünkü PSU hiç güvenmiyorum ilerde...
  9. O

RX 6700 XT başlarken ses gelmesi

Cevabın için teşekkür ederim ama PC oyun açarken değil komple PC kapalı daha yeni açarken cızırtı ses geliyor
  10. O

Bide oyunlarda değil sâdece PC açarken
  11. O

Yok ben kendim taktım takarken kabloların fana sürtüğünü gördüm,eksik yazdım benim hatam kusura bakmayın,bide sonradan oldu önceden yoktu bir sorun olur mu
  12. O

Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımı hazır sistem olarak aldım geldiğinde ekran kartının altındaki kablolar neredeyse ekran kartının fanlarına sürtüyordu (çalıştırmadan göz gezdirdim)sonra ekran kartını dikkatlice geri çıkarttım ana kartın en alt tarafındaki kabloları düzenledim ekran kartını...
  13. O

Çözüldü✓ RX 6700 XT Sıcaklık değerleri normal mi?

Senin yine iyimiş benim %60 tan sonra uçak sesi geliyor fulleyince 4000 rpm oluyor 😅😅
  14. O

Bence 2 fan olmasına rağmen gayet serin, zaten bildiğim kadarıyla 80-85 geçerse sıcak çalışıyor diyebilirsin ama 70 dereceler normal
  15. O

Bende asrock RX 6700 XT Challenger pro kullanıyorum 15 - 20 dk 4k furmark test yaptım 66-68 bi 30dk daha tutsam bence 70 gelir ama sabitler kendini,bı termal macunu değiştir biraz serinler
Geri