Arama sonuçları: *

1. E

Yardım SteelSeries Apex 7 tkl güncelleme sonrası tuşlar basmıyor Rgb ler söndü

arkadaşlar öncelikle güncelleme sonrası klavyedeki tuşlar kombinasyon tuşları hariç basmıyor ve ışıklarda aynı Şekilde söndü uygulamayı silmeme rağmen düzelmeid yardımcı olursanız sevinirim
  2. E

Çözüldü✓ Anakarttaki hangi sokete takmam gerekiyor fanlar ?

tamamdır deneyecegim teşekkür ederim <3
  3. E

dostum şimdi anakartımdaki fan yuvaları şunlar : cpu fan, sys fan 1, sys fan 2, sys fan 3 baglamam gerek kablolar da : sıvı soğutma pompa , sıvı sogutma fan , kasan fanları nerelere baglamam gerekiyor yardımcı olur musun ? ve biostan yapmam gerek herhangi bir şey var mı ?
  4. E

kasam msi gungnir 111r modeli
  5. E

sys fan 1 e taktığım sıvı soğutma fanları max 1800 rpm idi sys 3 taktım aynı fanları şimdi max 2.000 rpm görüyor normal mi veya sys fan yuvalarının farklı amaçları mı var veya güçleri ?
  6. E

anakart modelim : Gigabyte B650M DS3H sıvı sogutma : MSI MAG CORELIQUID 240R V2 2x120mm arkadaşlar Merhaba anakartımda sadece cpu fan ve sys fan 1-2-3 bulunuyor sıvı sogutmayı ve kasa fanlarını hangi soketlere takmam gerekiyor
  7. E

Çözüldü✓ MSI MAG Versiyon 2 sıvı sogutma alınır mı?

Vallaha dostum v2 aldım çok pişmanım fanlardan 1 inden tıkırtı işlemcinin üstünden de çızıltı geliyor bilgin olsun Daha 2 gün olmadı değişim talep edeceğim
  8. E

Kasa alacağım ekran kartım uyar mı

Kankam pek fazla anlamıyorum bir de kesin olsun diye sormak istedim
  9. E

Kasa alacağım ekran kartım uyar mı

Arkadaşlar bu kasayı alacağım https://www.incehesap.com/msi-mpg-gungnir-111r-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-50565/?gad_source=1 Ekran kartım : msi rtx 3070 suprim x Kasaya sığar mı
  10. E

Çözüldü✓ Lian li lancool 205 m alacağım ürünler sığar mı ? Destek pls

https://www.n11.com/urun/lian-li-lancool-205-mesh-2x140-mm-1x120-mm-argb-fanli-temperli-cam-mid-tower-bilgisayar-kasasi-3152694?magaza=techofuniverse Buna sığar mı malzemeler 1705186755 Lıan Lı Lancool 205 Mesh Whıte Mıdı Tower Atx Kasa
  11. E

Matx kasa bakıyorum içi boş gözüksün istemiyorum kasanın keşke Lian li llancool 205m çok hoşuma gitti
  12. E

Çok büyük kasaları sevmiyorum küçük ve şık olsun fiyatı da uygun 2.5
  13. E

işlemci : amd ryzen 5 7500 F Anakart : gigabayte b650m ds3h Psu : Rampage RGB-850w modüler Ekran kartı : MSİ SUPRİM X 3070 Sıvı soğutma : MSİ mag corelıquıd 240r v2 2x120mm Ram : T-force 4x8 5600 MHz DDR5 Bazıları remler sıvı soğutmaya çarpıyor vs demiş yardımcı olursanız sevinirim
  14. E

Çözüldü✓ Bitfenix enso meşh kasaya rtx 3070 suprim sığar mı

Alacağım yerlerde 340mm yazdığı için tam olarak çözemedim
  15. E

yanlış anlamazsan kasanın uzunluğu nerde yazıyor tam olarak bir türlü çözemedim 1705182198 Sistem topluyorum son parça kasa kaldı ne büyük olsun istiyorum neden pahalı
  16. E

arkadaşlar msi rtx 3070 suprim x ekran kartım bitfenix enso meşh kasasına sığar mı yardımcı olabilir misiniz .
Geri