Arama sonuçları: *

1. E

Ekran Gelmeme Sorunu

beyler display kullanıyorum sürücü güncelleştirdim sonra valoya girdim res değiştirdim bi anda ekran gitti daha da gelmiyo yeniden başlattım kabloyu çıkardım taktım falan sol ğstte ekranda hdmi ve displayport arasında hep gidip geliyo başja bir şey olmuyo ekran açık görüntü de geliyo ama sistem...
  2. E

Yardım Fiber geldi şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım

bir sene ne olum 4 senedir bekliyorum geçen gün karşı sokakta kablo çekiyorlardı kendi kapıma kabloyu çektirmem lazım ki fiberi alayım 1771688156 en erken gelmesi için neler yapabilirim
  3. E

ne zaman kapıma kablo döşenir veya kutu falan gelir aktif olur falan bu süreç ne kadar sürer
  4. E

beyler şimdi 3-5 senedir fiber bekliyordum sonunda geldi ama şöyle geldi altyapı sorguladığımda altyapınız artık var diyor bir kaç gün önce 2 sokak ileride fiber kablo döşüyorlardı benim kapıda fiber döşemesi yapılmadı benim bu süreçte ne yapmam lazım kapıma fiber döşenmesi için kutu gelmesi...
  5. E

Yardım Mahallede fiber var bende yok

Türktelekom müdürlüğüne gittim beni önden arkaya birime ofise soktular adamlara hem imzaları dilekçeleri verdim hemde baya konuştum 2025 nisan gibi başlayacaklarını söylediler 2026 ya giricez hiç bişi olmamış
  6. E

İlçe birimi nedir nasıl ulaşabilirim
  7. E

Benim verdiğim dilekçede en az 20 kişi vardı daha da vardı sığdıramadım 1765818916 Olm kaç cihaz var saydım bide indirme yapıp oyun oynayan biriyim yine sıkıntı
  8. E

Beyler bi sokak düşünün karşılıklı evler var sağ taraftaki evlerde fiber var soldakilerde yok aynı sokak sorgulama yapıyorum alt yapınız yok diyor 8-9 ay önce baya imza toplayıp dilekçe verdim cimere yazdım ulaştırma bakanlığına şikayet açtım herşeyi yaptım ama tık yok 2mbps internetmi olur olum...
  9. E

PC Temizleme Sonrası Çalışmama Sorunu

Ana kartta soket kalmadı ki herşeyi bi yere taktım en altta varsa vardır da aga NEREYE TAKACAM NEYİ HANGİSİNE TAKACAM O ÖNEMLİ
  10. E

Bunlar var
  11. E

1765372756 Elimde şuan egzoz fanı 2 tane kablo var psu dan çıkan orta kablolar ve kasa önünde çıkan zibilyon tane kablolar kaldı 1 kablo uzanıyor mesela ama o kabloda ayrılan 4 kablo daha var uzatmak için yapılmış muhtemelen
  12. E

Tamamdır taktım böyle şimdi tek kalan egzoz fanı rgbsi ve ön fanlar ve rgb si
  13. E

Önceden hep böyleydi sağa sola değil alt üst bakıyordu
  14. E

1765371195 Şuan araba yok para da yok ele kuvvet bele kuvvet gidiyoz
  15. E

Nasıl yanlış takmışım üst alta üflüyor alt üste üflüyor Ortada ramı soğutuyor
  16. E

Egzoz fanı ön fanlar çalışmıyor ön fan egzoz fanı rgbleri yok. Ana kart ekran kartı ramlar ve rgbleri çalışıyor 1765370931 BENDE BÖYLE BİRŞEY İLK KEZ GÖRÜYORUM SOĞUTMA SİSTEMİNİ DÜZGÜN TAKTIM MACUN SÜRDÜM O SORUNSUZ AMA DELİ EDİYOR ADAMI
  17. E

Bunlar da var 1765370290 Önemli ve en manyak kısım bunlar zaten şunları çözsem sorunsuz dönecek her şey fanlar ve rgbleri sanırım bunlarda
  18. E

Bunu hallettim tamam şimdi kasanın önünde korumadan gelen tekli minik wynı bunun gibi bi kablo var üzernde led yazıyor onu nereye takcam
  19. E

1765369607 Kablolar bunlar ön taraftaki
  20. E

Hiç tık yok pc de 1765369294 Senin dediğini izler yaparım da anakartın arkasındaki kasadaki girişler rgb girişleri ve accayip kafa bunaltıyor bir kbloda ekstra 3 kablo var bazıları birbirine bağlı olması gerekiyor ama hangileri işte kafa kalmadı 1765369322 Alttaki üste üstteki alta doğru...
Geri