Arama sonuçları: *

1. Z

4000 TL Pc Toplama Önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-5-1600-asus-dual-rx580-o8g-prime-a320m-f-wd-500gb-ssd-crucial-8gb-ram.html şöyle bir sistem var vatanda psu konusunda endişeleniyorum sizce almak mantıklımı ?
  2. Z

Kasa güzel lakin o psu çok sesli çalışıyor teşekkürler önerin için. 1587554118 Kasa ile psu nasıldır iymidir ? Kasa biraz garip geldi ?
  3. Z

Merhaba arkadaşlar 4000 TL bütçem var önerilerinize açığım.
  4. Z

PSU'nun ses çıkarması normal mi?

Fan dönüyor fan ses yapmıyor sanki başka bir şey ses yapıyor psuda o gürültü mahvediyor
  5. Z

Bu normalde yükte sesi biraz daha artıyor toz koruma var
  6. Z

Fan düzgün çalışıyor fandan değilde sanki başka bir şeyden geliyor ses psudan garantiye vermelimiyim ?
  7. Z

Merhaba, PSU adı RMP500W+80 video çektim incelerseniz sevinirim. Sizce garantiye vermeli miyim ? Link:
  8. Z

DeepCool Gammaxx 300 Montaj

Merhaba yukarıdaki soğutucu anakartı çıkarmadan kasanın üstünde monte etsek sıkıntı çıkar mı ? Kasam rampage spectra.
  9. Z

Deep Cool Gammax 300 Microatx anakartta sıkıntı çıkarır mı?

Soket olarak uyumlu biliyorum kasayada uyuyor ama microatx oluyor mu bunu nereden öğrenebilirim ?
  10. Z

Slot olarak uyumlu ram yuvasına ya da ekran kartına gelme ihtimali yok dimi ?
  11. Z

Merhaba arkadaşlar i3910f için alacağım microatx için sıkıntı çıkarır mı kasama uyuyor ?
Top Bottom