Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Ekranım pembe oldu sorun nedir?

hocam aylarca çalıştım gercekten oturur aglardım :D
  2. K

monitorun guc kablosunu taktim cikardim ve duzeldi :) saka gibi ama sorunun hala neden oldugunu anlayamadim
  3. K

deniyeyim hocam hemen
  4. K

hayir kasamin icinde + figur vesaire yoktu herhangi biseyde dokunmadi aklimi sey kurcaliyor ekran kartina bisey oldu ise direkt monitore olmaz miydi once fiveme oldu sonra cozunurluk degisince monitore oldu sunu fiveme olduktan sonra cekmistim
  5. K

hocam iste onu anlayamadim yuksek sicakliga ulasmadi ki ekran karti 60 70 derecelerde felandi bir 6 ay daha calisicaz desene o zaman :/
  6. K

denetim masasindan kaldirmaksa kastettiginiz evet
  7. K

driveri silsemde yuklesemde su sekilde bir hata ile karsilasiyorum ve basarisiz oluyor
  8. K

+ olarak ekleme yapmak istiyorum ekran karti driverimi suanda acmaya calistigimda birsuru dll hatasi ve + olarak duzgun baslatilamadi hatasi aliyorum suan temiz format deniyecegim
  9. K

hayir fivemde grafik ayarliyordum birden oldu sonra masaustu cozunurlugu degistim aynisi masaustunede oldu umarim yeni kablo ile duzelir ekran kartinda tek hdmi portu var hocam
  10. K

elimde baska hdmi yok rx 6650 xt korkutmayin hocam bi dunya calisarak aldim
  11. K

fivem oynuyordum once fivem pembe oldu sonra cozunurluk degistim monitorde monitor pembe oldu sorun nedir hafif sağa dogruda kayma var.
  12. K

Epic Games GTA 5 başlamıyor.

oyunu direkt açamadım aldım yükledim açılmadı
  13. K

oyun m2 ssdme kurulu oyun butunlugunu 3 4 kere dogruladım
  14. K

sonuç gene aynı
  15. K

Bu hatayı alıyorum. Çözümünü bilen varmı?
  16. K

5600 için kule tipi soğutucu önerisi

ag400 mü yoksa se 214 xt mi ag400ün fanlarının daha iyi olduğunu gördüm.
  17. K

5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Bütçem bin TL kadar. 5600'ü soğutsun yeter kafasındayım. Belki overclock ile 4.7ghz denerim. Önerebileceğiniz soğutucular nelerdir.
  18. K

Vatan Bilgisayar 18 yaşından küçüklere fatura kesilir mi?

Kardeşime bugün gidip laptop alacağım. Ancak 18 yaşından küçüğüm. Vatan 18 yaşından küçük olmama rağmen fatura keser mi? Mayısta gireceğim 18'ime. Gaming.gen.trden siparişimde fatura benim adıma kesilmişti. Emin olmak icin sormak istedim.
  19. K

cs2 10 yıl ve 5 yıl rozetini alabilir miyim?

çocukluğumda kısa süreliğine kullandığım steam hesabını buldum. cs2 prime alıcam alırsam rozetleri alabilir miyim?
  20. K

Küflü maket bıçağıyla kestiğim yerden içtim.

daha ölmedik hocam 😅 saolun hocam bişeyler yiyorsanız sizede afied. bende öyle biliyordum birkaç kişiye danıştım aşın varsa bişey olmaz dediler. genede bi sorim dedim.
Geri