Arama sonuçları: *

1. Y

Bilgisayarımı ne kadara satabilirim? yardım

Bu bilgisayara 30 bin TL diyebiliyorsan elimde cok guzel satılık köprü var 2. el ilgileniyorsan dm at.
  2. Y

Bu sistemi alıyorum (Son çağrı)

O zaman hayırlı olsun dostum. Darısı forumdaki herkesin başına 🤩
  3. Y

Bu sistemi alıyorum (Son çağrı)

Hocam hayırlı olsun fikrini değiştirmek istemem, karar senin fakat sadece oyun oynayacağın bir bilgisayara bu kadar para vermene gerek var mı tam kestiremedim😅 Yani yari fiyatina cogu hikayeli oyunu 2k da 90+ fps açacak bir bilgisayar alabilirdin yanına da eger üniversiteye gideceksen (yaşınızı...
  4. Y

Bu Steam Hesabı Ne Kadar Eder ?

Adam senin dolandirici olmadigini nasil anliyor tam olarak? Bu bilgiyi Türkiye cumhuriyeti siber suclar danismanliginada bildir birdaha kimse dolandirilmasin
  5. Y

Bu Steam Hesabı Ne Kadar Eder ?

Kardeşim hiçbir değeri yok 5 TL'ye veriyorsan alayim. Hesap satilmasi illegal olmakla beraber hesabi sattiginiz kisi size ödemeyi yaptiktan sonra "hesabim calindi" kısmını kullanarak oyun alirken kullandiginiz banka kartinizin son 4 hanesini yazarak hesabınızı geri alabilirsiniz. Yani akli...
  6. Y

Epic Games hayırdır?

Daha hicbir oyunumla ilgili bir sıkıntı yaşamadım aksine steam indirme kisminda birkaç kez beni çileden cikardi. Önbelleği temizle başka bir ulkenin arabelleğini seç cart curt. Dahada büyük bir üstadın sözü var: "Bedava bulduğun şeyin üzerinde çok konuşmamak lazim".
  7. Y

Vatan bilgisayar dan f/p kasa alınır mı?

Vatandan hicbisey alinmaz guvenilir diye gitmeyin. Arkadasimda oradan aldi 1 fani donmuyordu dogru monte etmemisler ssdyi yine yanlis taktiklari icin bilgisayar acilmiyordu. Ayrica fiyat farkida ciddi oranda fazlaydi. Gaming gen, gamegaraj, itopya ( bu sirkette bu aralar bilgisayarlari pahali...
  8. Y

Çözüldü✓ Bu Oyun Kolu alınır mı ?

Win 11de bağlantı sorunu çıkarmasının imkanı yok microsoft uretiyor. Tüm oyunlara optimize pcnizde bluetooth alicisi varsa tek tuşla bağlayabiliyorsun. Öyle kolay kolay bozulmaz ama sen yinede tuşları kırmadan oynamaya dikkat et bozulursada amazon gibi guvenilir bir yerden alırsan başın ağrımaz...
  9. Y

steam hesabımı satmayı düşünüyorum ne kadar eder?

Hiç anlamayacaksınız sanirim. Steam hesabi satildiktan sonra 1 kart bilgisi isim soy isim ile aninda geri alinabilir, satin alan kisi bunun yasanma olasiligini bildiğinden verecegi fiyata "bunla ne yapacagim" bile denmeyecek rakamlara elinden cikarabilirsin. Ayrica hesap satmakda illegal...
Geri