Arama sonuçları: *

1. B

RGBden SIKILDIM MI ACAMA?

Arkadaşlar konu çok farklı yerlere gitmiş (: Ben sadece sevmediğim bir trendi eleştirdim. Benimle aynı fikirde olan insanların olduğunu görmek hoşuma gitti. RGB sevenlere de saygım tabi ki var. Foto ironi bu arada. Ama ben bu konuyu açtıktan sonra Abdullah ın attığı mini ITX kasa videosuna...
  2. B

Amin :)
  3. B

Çözüldü✓ Termal Macun Önerisi

Yani üzme tabi ki arkadaşını, yemek ısmarla ona. Sen Mx yada grizzly al. O da kırılmasın sende işlemcini daha iyi soğut.
  4. B

34 yani
  5. B

Yaş olayını düşünmemiştim. Büyük ihtimalle olabilir. Yoruyor artık beni :( 3 lerdeyiz artık:)
  6. B

Çözüldü✓ Termal Macun Önerisi

Kryonat 15 derece düşürdü bende. Tavsiye ederim
  7. B

Evet başlıkta da belirttiğim gibi, rainbow,RGB vs. sıkıldım. Normal donanım bulamaz olduk. Performansını sevdiğim bir ürün rgbsiz yok. Evet kapatabiliyorum ama ben onu kapatacağım diye PCye saçma sapan uygulamalar yüklemek zorunda kalıyorum. Corsair ram ı aldım ona ayrı program indir, asus...
  8. B

RXT 4090 - TOPLAMA BİLGİSAYAR HK. GÖRÜŞ ve ÖNERİ

Detaylı önerin için çok teşekkür ederim. Biraz daha şekillendi kafamda. 1706627575 Onu da çok düşündüm L3 bellekleri çok ısınmasın diye watt azaltıyor gibi yorumlar incelemeler gördüm evet ısınmıyor ama kapasitesinide çok veremiyormuş.
  9. B

Çok doğru onu düşünemedim. Değiştireyim hemen. HZ olarak da yüksek olmasını istiyorum ama 4k zor bulunuyor :(
  10. B

Selam arkadaşlar, aşağıdaki sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Çakışan uyumsuz bir şey var mı? Yada daha uyumlu çalışan bir parça olabilir mi? BİLEŞEN MARKA ANAKART Asus ROG STRIX B760-F GAMING WIFI Intel EKRAN KARTI Asus TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 4090 OC İŞLEMCİ Intel Core...
  11. B

Çözüldü✓ RTX 4080 KITLIĞI MI VAR?

Teşekkür ederim. Hazır sistemleri hemen düşmez bence en az 1 hafta. 4070 super ve 4070 ti süper çıktığında firmalar ilk güne özel baya indirimler yaptı. Forumdan da takip edersin konuları. Kampanya başlığında açılıyor. Eğer yapabilirsen kartı uygundan alabilirsin. 5-6 bin civarı uygun olabiliyor.
  12. B

Amd ye de çok yanaşamadım. L3 belleği çok koymuşlar ama çok narinmiş L3 ler, o yüzden ısınmasın diye watt dan kısıyormuş otomatik vs vs. i7 14700k aldım. Dayanamadım RTX 4090 aldım (sıkıntıya girdim). 4080 SUPER i beklemedim. Umarım pişman olmam. 2 güne çıkıyor (31.01.24). i7-14700k ve 4080...
  13. B

Asus ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - 14TH NESİL

Selamlar, Asus ROG STRIX B760-F GAMING WIFI, i9-14900K ile uyumlu mudur? ASUS sitesinde 12th ve 13th yazıyor ama emin olamadım.
  14. B

Herkese teşekkür ederim. 7800x3d li 4080 çok güzel olur. Yada 7950x3d ile. İntelin aşırı güç çekmesine çok ayar oldum. 3d ve map design içinde kullanmak istiyorum, oyun dışında. Ryzen 9 serisine biraz daha ilgiliyim. Rtx 4080 tam aradığım gibiydi. Superlere bakacağız artık.
  15. B

Çok teşekkür ederim. 4070 ti superi beklemek daha mantıklı bence de ama kullanıcı deneyiminlerini de beklemek lazım sanki. 4090 içinde pek güvenim yok şahsen.
  16. B

Merhabalar, 1 haftadır rtx 4080 li sistem arıyorum ancak bilinen büyük firmalarda bulamadım. Başka yerlerede güvenemiyorum. Acaba bu durum böyle gidecek mi? Neden piyasada rtx 4080 sıkıntısı oluştu? Bu şekilde devam eder mi?
Geri