Arama sonuçları: *

1. B

CS2 Valve anti hile hatası

cs2 de son 2 aydır maçlara girmeye çalışırken bu hatayla karşılaşıyorum oyun dosyalarını doğruladım oyunu silip tekrar yükledim ve hala oynayamıyorum yardım ederseniz sevinirim
  2. B

Valorantta maça girince rank gözükmüyor

anladım teşekkürler
  3. B

işaretledim ama hala göstermiyor şu kadar maç kaldı falan diyor
  4. B

Kısım kademesini açtım ama açmama rağmen oyun başında kadememi göremiyorum. Omen benim ve rank gözükmüyo. Clove de başka biri ama rankı gözüküyor.(fotolarda)
  5. B

Ajazz mı vs mchose mi

Mouse için 2300 mouse pad için 400 500 civar8
  6. B

Ajazz mı vs mchose mi

Ajazz aj179 pro mu mchose A5 ultra mı arada kaldım Birde 40x90 veya 30x80 bir mouse pad önerisi
  7. B

Hangi mouse daha iyi

Atk Dragonfly a9 Wireless Pro Attack Shark x3 Pro Superlight Mchose a5 Ultra White Ajazz AJ179 Pro birde 500 tl civarı 90x40 veya 80x30 mouse pad önerisi
  8. B

Minecarftta shader gözükmedi

Bedwars oynayacağım öneriniz var mı
  9. B

Minecarftta shader gözükmedi

Shader açtım görüntü böyle oldu kırmızı siyah falan normali de şu
  10. B

Bu nedir yardım eder misiniz

Eywallah oldu
  11. B

Bu nedir yardım eder misiniz

Bu nedir ve nasıl kapatırım
  12. B

İşlemci pbo pbs sorunu

Merhabalar r5 5600 işlemcim var biostan pbo ya baktım pbs ve cbs diye iki ayar var yani pbo yok pbs ye girdim ve enabled yaptım sıkıntı çıkarmı birde başka performans yükseltebilecek ayar var mı
  13. B

2.El Kasa Fiyat Bilgisi

7-8k islemci eski ve güncellenemez
  14. B

Display port önerisi

Display port 1.4 önerisi yapar mısınız kaliteli olsa iyi olur
  15. B

Ryzen 5 5600 vs i5 12400f

Acil!! 1) Şimdi arkadaşlar ben ve kuzenim bayadır bu iki islemci hakkında konusuyoruz beb diyorum 5600 ile 12400 rakip o diyor 5600 ile 11400 rakip 2) Rtx 5060 ekran kartı ile çoooook fazla darboğaz olacağını söylüyor ben ise darboğaz olmaz diyorum lütfen hemen doğruları yazabilir misiniz
  16. B

RTX2060 tan rtx2080ti a geçilir mi

Knk ikinci elde 10000 tl rx 6800 ve rx 6800xt var bence onlardan birtane al
  17. B

Rx 580 minecraftta kaç fps veriyor

Knk bu pc nin uzun süre gitmesi gerek kuzenime alacağım babası çok istemiyor o yüzden 2000 3000 tl arası alınabilecek en iyi ekran kartını arıyorum şimdi minecraft ta yayın açmak ve video çekmek istiyor bu yüzden obs ve oyun açık iken min 500 fps alması gerek optifine sıkıntı değil onu yaparız...
  18. B

Ekran yırtılma nedir
  19. B

Knk minecraftta hz sıkıntısı yok 60 hz ekranda bile yüksek fps gelir oyunda onun ayarı yapılabiliyor
Geri