Arama sonuçları: *

1. D

Valorant dürbün açınca ekranda yeşil karıncalanma

Oynarken dürbün açtım ve bunları gördüm. Afterburner programını açmayınca fanlar az dönüyor ekran kartı ısınıyordu bende her seferinde açıyordum unutmuşum açmayı, oyunu kapatıp açınca düzeldi ama yine de sorayım dedim.
  2. D

Konuşma sesleri karşıya gidiyor

Bir link atsan nolur çözelim şu sorunu son ses video izleyemiyorum eski laptopta yoktu böyle bir şey
  3. D

Eski bilgisayarımda bir sorun yoktu yeni kasaya geçtim bu sorun çıktı şimdi de realtek programını sildim sesler iyice bozuldu işin içinden çıkamadım. 1706393854 Yazılım desteği bu kulkalıkta yok maalesef
  4. D

Steel Series Arctis 3 7.1 kusura bakma biraz gec cevap verdim
  5. D

Giriş hassasiyetini yükseltince de benim ses gitmiyor.
  6. D

Herhangi bir oyun oynarken veya video izlerken konuşma sesleri karşıya gidiyor başka hiçbir ses gitmiyor oyun sesi müzik şarkı vs, mesela valorant'ta takım arkadaşlarım konuşurken discord'da konuşma sesleri discorda gidiyor ama oyun sesi şarkı sesi vs gelmiyor.
  7. D

4600 TL monitör onerisi

AOC aldım ama MSI G244F gördüm sonradan baya iyi geldi napsam iade mi etsem?
  8. D

4600 TL monitör onerisi

Beyler şuna bir bakın nolur https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g2spae-bk-23-8-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,322985067.html
  9. D

4600 TL monitör onerisi

beyler hemen almam lazım üst limit 4644 lira en iyi seçeneği söyleyebilirsiniz fps hikaye oyunları hepsini oynuyorum ips panel olsun
  10. D

silindi

Anlamamıştır.
  11. D

Kız beni ekmeyemi çalışıyor

güzel mi
  12. D

Eski sevgilimin amacı ne?

boşver
  13. D

AMD bozuk görüntü hatası

Merhaba bilgisayarı sıfırladım, ekran kartı driver kurarken bir kere kendi kendine restart attı sonra tekrar kurdum yeniden başlattım ve şöyle bir hata aldım ne yapmam gerek? Amd Software açılmıyor, hata veriyor DDU ile sıfırladım yine aynısı, acil yardım gerekli
  14. D

Ekran Kartı fanı dönmüyor

Tamam hocam teşekkürler
  15. D

Daha kurmadım ondan mıdır?
  16. D

Sıcak gibiydi hocam derecesine bakayım dedim ama görev yöneticisinde göremedim gpu’yu sadece ssd cpu ve ram vardı
  17. D

Xfx RX 580 8GB var kasamda ilk defa bugün taktım kartı windows kurdum ama fanları güç verince ilk 10 saniye dönüyor sonra duruyor. Driver kurmadığım için olabilir mi?
  18. D

3500 TL ile 4500 TL arası monitör önerisi

Oyun için hocam 1705342844 https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDTS2ZZP?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 Hocam şuna bi baksanız var mı bir sıkıntısı.
  19. D

3500 TL ile 4500 TL arası monitör önerisi

Selamlar iyi forumlar, AOC 24G2SPAE modelini alacaktım ama stok bitmiş maalesef, sağlam bir gaming monitör önerebilir misiniz?
Geri