Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! Adidas OZELLE Spor Ayakkabı Erkek 998₺ +150 indirim fırsatı.

Neyin var ki hocam 🥲 Artık ayakkabı incelemekten özelliklerine daha çok dikkat eder oldum. Ama illa ki kötünün de iyisi denk geliyor tabii
  2. K

5 sene önce Skechers da adidas da harikaydı şuan bu modellerin iyi denebilecek kalitedeki ayakkabıları 5000tl den başlıyor. 1000-2000tl ye satılan modeller da dağılıyor ya ayak sağlığını bozuyor. Replika modellere karşı üretilmiş gibiler. Özellikle https://runrepeat.com/ bu sitedeki testlere göz...
  3. K

Hocam ayakkabı dışında diğer şeylere bakmadım gerçekten uçuk fiyatları. 9000tl den 3600tl e düşmüş, çevremde hiç duyan bilen yok şüphe ile aldım beğenmezsen aynı gün iade ederim dedim. Evin içinde 1 saat ayağımda kaldı. Çıkardığımda çıplak ayakla yürümek keyif vermesi yürüyesim gelmedi resmen 😅
  4. K

Normal fiyatları çok pahalı. Ben de indirime giren modellerden aldım. Her ayakkabının ayrı teknolojisi var inceleyerek ihtiyaca göre almak daha mantıklı. Bugün gelen Mizuno wave skyrise 5 modeli 3600tl ye düşmüş. Normal fiyatı 9000tl civarı. Şahsen özellikle ayakkabı konusunda düşük fiyatlı f/o...
  5. K

Ben de aynı fikirdeyim. Sadece Amazon da değil Hepsiburada da aynı. 1000-1500tl ye marka ayakkabılar var. Yaklaşık 3 ay önce 1600tl ye Hepsiburada dan adidas ayakkabı aldım aldığına pişman oldum, yağmur çamurda giyerim diye geri de göndermedim. 2 haftadır ayakkabı araştırıyorum...
  6. K

Çocuklara tablet önerisi

Ben de çocuk için arıyorum hocam, şimdilik aklımdan geçen Samsung a9 4/64. En azından Samsung kalitesi olur diye düşünüyorum fiyatı da 3600 civarı ama tam karar veremedim
  7. K

1000-2000tl arası kulaklık önerisi

Q21i ye bakmadım açıkçası, kulaklığı düzenli olarak kullanıyoruz beklediğimden daha iyi çıktı. Ses yalıtımı, mikrofon kalitesi ve özellikle 2 cihaz arası otomatik geçişi başarılı. F/O açısından parasının hakkını veriyor hocam
  8. K

Duvar tipi klima gree, midea, Vestel, karia tavsiye

Bize 12k BTU yetecek diye tahmin ediyorum. Samsung ve mitsubishi pek bakmadım, gree-karia-vestel bakmıştım, vestelin özellikleri çok iyi olsa da sağlamlığından emin olamadım. Midea üretimi diğer markalar daha iyi sanırım genel kullanıcı yorumlarına göre
  9. K

Duvar tipi klima gree, midea, Vestel, karia tavsiye

İyi forumlar, İzmir'de yaşıyoruz fakat evde çok fazla vakit geçiriyoruz. Evimiz güneşi öğleye kadar görüyor, salon ile koridor arasında kapı yok, salon yaklaşık 15 m² koridor ile 20/25 m² olur. 12000lik klima ihtiyacımızı fazlasıyla görür diye düşünüyorum. Bütçe 22000-25000 civarı. Klimalara...
  10. K

Robot Süpürge Tavsiye Roborock Q8 Max , Dreame L10S Pro Gen 2 ve Xiaomi S20 plus

Teşekkür ederim hocam iyi günlerde kullanın 1744610371 Henüz almadım hocam, dreame l10s i eledim, 1 hafta 10 güne indirim denk gelirse S8 sonic almaya niyetliyim olmadı Q8 Max de iş görür gibi, teşekkür ederim iyi günlerde kullan
  11. K

Robot Süpürge Tavsiye Roborock Q8 Max , Dreame L10S Pro Gen 2 ve Xiaomi S20 plus

Lidar sensör ve mob kaldırma özelliği güzelmiş ama 10bin bütçeden başlayıp 21bine çıkmak zorlayacak 😅 geçen hafta iyi kampanya olmuş, şans artık 1744569415 Dreame L10s pro gen 2 de güzel diyorlar ama servis ve uygulama açısından roborock daha ağır basıyor. Hanım da çalışınca süpürgeye vakit...
  12. K

Evet az önce bu modele denk geldim, ama şuan limitin baya üzerinde, iyi kampanyaya denk gelmek lazım. Kullanıyor musun hocam? 1744566980 Ses çok sorun değil, evde olmadığımız zamanlar çalıştırmayı düşünüyoruz, görev planlayıcı var mı? Roborock servis ve parça olarak tavsiye etmişler, dreame...
  13. K

İyi forumlar, hanımın isteği üzerine robot süpürge arayışına girdim. Bütçe 10bindi ama o fiyata pek de işe yarar bir şey bulamadığım için bütçeyi 15bine çıkardım mecbur. Daha fazla artırma şansım yok. Ev nüfusu hanım, ben, küçük kızımız + kedi. Çekiş gücü çok etkiliyor mu bilmiyorum ama 5500...
  14. K

Öneri 1500 TL bütçe ile kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

Soundpeads capsule 3 pro tavsiye ederim. 2 yıla yakın zamandır kullanıyorum. Şarjı mükemmel, ses kalitesi de üzmez anc özelliği çok başarılı
  15. K

Uygulamanın kullanımından ziyade uygulama aracılığıyla kulaklıklara güncelleme desteği veriliyor, havit ürünleri çıkardığı gibi bırakıyor öyleyse. O yüzden benim açımdan önemli bir eksiklik. Qcy h3 pro sipariş verdim, tavsiye için teşekkür ederim
  16. K

Uygulama gibi önemli bi özelliğinin olmaması firmanın desteği açısından da ilgisizliğini gösterdi. Ya Qcy h3 pro yada bütçeyi zorlayıp 3500-4000'e gözü karartacağız gibi. İyi günlerde kullanman dileğiyle, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
  17. K

2000TL kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşın önerdiği soundpeads capsule 3 pro'yu kullanıyorum yaklaşık 2 yıla yakın oldu. Beklediğimden daha kaliteli çıktı. Aldığımdan beri 4-5 kere şarj ettim sanırım. Ses kalitesi olarak da fiyatının çok üzerinde. Bu fiyat bandında daha iyisi yok diyebilirim
  18. K

Diğer modellerde de kulaklık üzerinde ses ve anc tuşları var ama uygulama hem kulaklığın ses kalitesini güncelleme ile artırmak hem de ekolayzır ayarları için lazım. Soundpeads kulakiçi kulaklık kullanıyorum, uygulama sayesinde gelen güncelleme ile sesi daha kaliteli oldu. 1 yıllık ürüne...
  19. K

Günlük kullanımda Qcy ile kıyaslandığında Havit daha güzel daha kaliteli görünüyor, aralarında çok büyük fark da yok donanım anlamında. Telefon için uygulaması var mı?
  20. K

Havit h655bt pro'dan memnun musun hocam? Ben de havit ve Qcy h3 pro arasında kaldım. İnceleme videolarında havit h655bt pro biraz daha boğuk ses veriyor gibi? Bir de anc ile uğultu sesi varmış sanırım?
Geri