Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Galaxy Buds 2 Sol taraftan ses az geliyor

Yakşalık 4-5 ay önce galaxy buds 2 aldım . Bu gün kulaklığı taktığımda kulaklığın sol tarafından ses çok a geliyordu. Biraz inceledim sesi yavaş yavaş düşürürken şunu fark etttim : Ses seviyesinin kulaklık üzerinden azaltırken ses bir yere kadar sol kulaklıktan aalmıyor sonra azalmaya başlıyor...
  2. M

Güçlü bilgisayar ama düşük fps ve takılma sorunu

ekran kartımı windosu ve sürücülerimi sürekli kontrol edip güncelliyorum . Ama şimdi gidip bi daha biosu güncelleyeceğim 1710085090 myassu üzerinden oradaki testleri yaptım sıkıntı gözükmüyor. Artık yetkili servise yollayacağım
  3. M

Güçlü bilgisayar ama düşük fps ve takılma sorunu

*RTX4070 *Amd ryzen 9 7940 *32 gb ram *Marka asus tuf a15 Bu bilgisayara sahibim ama cs 2 ve bf5 te oyunda takılma sorunu oluyo ve cs2 yi csgo ile kıyasladığımızda fps neredeyse 4/5 oranında azaldı . ne yapmalıyım ?
  4. M

cs2 normalde fpsim yüksek ama rakibi görünce düşüyor ve oyuna drop geliyor

4070 ekran kartı amd ryzen97940 işlemci 32 gb ram bu bilgisayarlra cs2 oynuyorum son güncellemelrden sonra normalde fps im 250 iken düşmanı görünce bir anda 150 bandına dşüyor ve oyuna drop geliyor . En son oyunun ayarlarını geforce experiance ın uyumluluğuyla yaptım ama yine aynısı oluyor . Ne...
  5. M

Battlefield 5 te düşük fps alıyorum ama pcçok güçlü

Teşekkür ederim hocam . NVIDIA Geforce Experians tan oyunu optimize ettim öyle sorun çözüldü
  6. M

sadece battlefield 5 te böyle oluyor diyer oyunlarda sıkıntı yok
  7. M

işelmci : Amd ryzen 9 7940hs Ekran Kartı : RTX 4070 Ram : 32 gb Depolloma : 1tb Sistemi yeni aldım . Sistem Çok güçlü ama battlefield 5 te az fps veriyor oynarken sıkıntı yaşıyorum . İlk Aldığım zamanlarda çok daha yüksek fps alıyordum . Bilgisayar çok ısındığı için yaın turbo boostu kapattım...
Geri