Arama sonuçları: *

1. E

Dostlar 36k'ya şu sistemi almayı düşünüyorum merak ettiklerim var

Hazır sistem 0 almak istiyorum oynadığım oyunları yazmıştım yukarıda. İncehesap, itopya veya gaming'de buna benzer sistemler gördüm açıkçası ama gidip direkt alamıyorum ve vaktim yok. Bunu vatan bilgisayardan buldum. Büyük ihtimalle bu akşam gidip alacaktım, vade farksız taksit imkanı olduğu...
  2. E

Oynadığım oyunlar genellikle Diablo3, RDR2, Path of Exile, Fortnite türevi oyunlar eski sistemim zamanında olan v3 reyizdi r3 1200 1050ti 8 gb ram vardı
  3. E

Büyük ihtimalle bu sistemi akşama almayı düşünüyorum fikriniz nedir öneriniz nedir ekstra neler ekleyebilirim. AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 38MB MPK Kutusuz Fanlı İşlemci ASROCK A620M-HDV/M.2 AMD Soket AM5 DDR5 mATX 6400MHz (OC) M.2 Anakart GIGABYTE GeForce RTX 4060 TI WINDFORCE OC 8GB...
  4. E

30-35 arası sistem önerisi

Merhaba, 30-35k civarında hazır sistem almayı düşünüyorum, mümkünse itopya'nın mağazasına gidip oradan alacağım. Eski sistemim v3 reyiz diye geçer baya oldu alalı. Artık yeni bi sisteme geçeyim diyorum. Genelde Path of Exile, Diablo 2, RDR2, Fortnite, God of War tarzı oyunları oynuyorum...
  5. E

27K hazır sistem önerisi veya bu ?

Bu darboğaz muhabbeti nedir öyle diyenler var ekran kartı işlemci falan tam bilmediğim için soruyorum
  6. E

4060ti ekran kartları için ne diyorsunuz peki çoğu kişi almayın değmez diyor
  7. E

Kutusuz işlemcinin farkı nedir
  8. E

Attığın sistemde PSU göremedim birde bu mpk diyor o ne oluyor tam olarak
  9. E

Tahmini performans olarak ne dersin, örneğin rdr 2 annadenizde ultrada 60 fps senin attiginda 100 fps mi. Birde 4060 ti kartı için güzel yorum yapmıyorlar siz ne diyorsunuz Meta verse sisteminde psu göremedim
  10. E

Düşündüm ama fiyat biraz daha artıyor işte... Neden ?
  11. E

Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yeniyim forumda yeni bir sistem almayı düşünüyorum şuan ki sistemim eski v3 reyiz bilen bilir. Şimdi ise şu şu sistemi düşünüyorum artıları eksileri nedir ne değildir önerir misiniz ...
Geri