Arama sonuçları: *

• Users: EcHoX
  • Order by date
  1. E

Yardım Ryzen 7 5700X Boşta 40 derece

Hocam madem psu alacaksınız, kasayla psu bundle halinde olduğu oluyor.Mesela Deepcool ch560 modeli her anlamda işinizi görecektir.
  2. E

Yardım CV550 80+ PSU sistemimi besleyebilir mi?

Teşekkür ederim aklımda bulunduracağım
  3. E

hocam yavaş yavaş yükseltiyorum benim için de zor bi karardı 1718219778 ağustosta elime 5800x3d geçiyor ona güvenerek am5e geçmedim
  4. E

bi arkadaş sağolsun bi kaç gündür her foruma girdiğimde bu psuyu görüyorum almak da istiyorum ama elimdeki kurtarıyorsa ekstra para harcamak istemem. En azından kasıma kadar
  5. E

maalesef elimde
  6. E

Sistem: Ryzen 5 3600 ASUS ROG STRIX B550-A Gaming MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim 12G 2xCorsair Vengeance LPX 3200 MHz 8 GB Corsair H55 RGB 980 Pro 1TB CORSAİR CV550 80+ CV550'nin kurtarıp kurtaramayacağını merak ettiğim için sizin fikrinizi almak istedim. Teşekkür ederim fikirleriniz için..
  7. E

Yardım Razer Mouse'u bir türlü garantiye gönderemedim yardımcı olur musunuz?

Ben de iade talep ettim talebim direkt olarak onlara ulaştığı anda para iadesine döndü.Ben onlara para iadesi değilde değişim yapmak istediğimi belirtince sadece o üründe geçerli indirim kuponu verdiler sadece kargo ücreti(prime oldugum halde 35 tl) ödedim ve değişim yapıldı.
  8. E

Yardım Razer Mouse'u bir türlü garantiye gönderemedim yardımcı olur musunuz?

Hocam başınıza gelen olay çok kötü öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum. Amazon.com satıcısı dan aldığınızı söylemişsiniz mümkünse bunu kanıtlayabilecek uygulama üzerinden bir ss atabilir misiniz
  9. E

sistemime erişen çinli (Virüs)

2.diskin bağlantısını kes Format at Outlook hesabını bağla 1)EĞER PROBLEM DEVAM EDİYORSA: Outlook hesabının şifresini değiştir ve şifreyi kaydetme kağıda yaz şifre yöneticin izleniyor olabilir. 2)EĞER DEVAM ETMİYORSA: Bağlantısını kestiğimiz 2.Diski formatlıyosun sorun çözülüyor 👍🏿
Geri