Arama sonuçları: *

• Users: RA2TR
  • Order by date
  1. RA2TR

Windows her açılışta sildiğim uygulamaları geri yüklüyor

İot ile optimizasyon varken modlama ile niye uğraşıyorsunuz? 🙂
  2. RA2TR

Ücretsiz güvenilir antivirüs önerisi

Zero trust içeren Comodo Sistem iyiyse bitdefender Klasik Kaspersky Yoksa Windows defender
  3. RA2TR

ETİK HACKERLIKTA YARDIM

Bol şans
  4. RA2TR

Herkese Duyurulur Windows 8.1

8 daha hızlı
  5. RA2TR

Winrar da bulunan güvenlik açığı

7zip de güncellenmeli... Yenisi çıktı açık vardı
  6. RA2TR

MİCROSOFT HESABIM KİLİTLENDİ

Mailin açık mı outlook vs gibi bir uygulamada? Açıksa önce iki faktörlüyü kapat yeniden dene. K: https://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum/all/how-do-i-get-into-my-microsoft-account-when-locked/676a558f-4677-49a1-885b-41c118bc9f6d
  7. RA2TR

Idm trial reset güvenilir mi

Kesinlikle zararlı. İdm katılımsızda zararlı. Keza önce sistemi antivirüssüz olmasını istiyor. Kaydı değiştirince virüs olarak gözükmez.
  8. RA2TR

Virustotal virus uyarısı

Henüz tespit edilmemiş bir açık kullanıyorsa? 🕵️ Malware diyen analiz yapıp sonuç çıkarıyor.
  9. RA2TR

Kısayoldan virüs bulaşır mı

Kısayol uzantısında enjeksiyon yoksa bir şey olmaz. Bu sistemin kayıtlarını kurcalayan solucandır genelde. OneDrive kullanmayın derim.
  10. RA2TR

Çözüldü✓ Yeni dolandırıcılık yöntemine dikkat edin (cloudflare)

Riskli işlemlere bağlantı vermeyin arkadaşlar. Yanlışlıkla kullananlar şaka amaçlı veya art niyetli şekilde düşünenler çıkabilir. Uzun bir tartışma olmuştu daha önce. Bu işlem muhtemelen uzak bağlantı kuruyor. Cihazınıza sızmak için kendini masum gösteriyor. Sonrası uzaktan yardım uygulaması...
  11. RA2TR

Ekranın belirli bir kısmına tıklayamama sorunu

Windows 8 sonrasına alışamadım. Garip bir sıkıntı var başlat ve arama kısımlarında. Bunun sebebi muhtemelen reklamları göstermek istemesi. Veya cihazda sızma vardır uzaktan bağlı cihaz oradan kendini küçülterek takip ediyordur.
  12. RA2TR

Forumdakilerin Kullandığı / Önerdiği Tarayıcılar

Şuan deneysel olarak Windows8 ve Mozilla esr 🕵️ Güncel sistemde Brave tavsiye ederim bende. Tüketim odaklı tarayıcı veya yazılımları mantıklı bulmuyorum. Hepsi hızlı çalışmak için kaynak sömürüyor. Bunlara yapay zeka kaynaklı platformlarıda veri merkezlerinin karbon salınımını arttırıyor. Daha...
  13. RA2TR

Modding 1-UUp Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek İSO Oluşturma

Evet, keşke eski Windowslara da bu hizmeti sunsalar.
  14. RA2TR

Bir laptop üretimi bitmişse bile tamir edilir mi?

Olur ve fiyat istersin. Lakin bilgisayarın parça bütünlüğünü teyit etmekte olay 2.elde.
  15. RA2TR

SSD Hızlarını Görebileceğim Site Var Mı

https://versus.com/en/kioxia-exceria-nvme-1tb-vs-samsung-980-pro-1tb Diğer örnek
  16. RA2TR

https://ssd.userbenchmark.com/ Yada videodan izle.
  17. RA2TR

Önce diskin hızını cmd ile öğrenelim: winsat disk -drive c bu komut size diskin hızını gösterecektir.
  18. RA2TR

BU VİRÜSMÜ TROJANMİ ?

Dijital izlerini kontrol et. Malwarebytes üzerinden. Şifren ifşa oldu diyorsa muhtemelen olmuştur. Google yapay zeka destekli yeni güvenlik önlemleri uyguluyor. Şöyle uyarır giriş yapan sensen eğer vs... Ip verir yaklaşık konum bilgisi varsa iletir. İşlemi yapan sizseniz diye de ekler...
  19. RA2TR

BAZZITE Kurdum Mükemmel bir şey

Basit duzey korumaları dahi yok sayarak çalışıyor. O nedenle akışı hızlı olabilir. Eski işletim sistemini legacy update ile güncelliyorum şimdi. Fark ettiğim bir şey var onu da Microsoftun eski kadroları çok iyi biliyor. Yeni kadrolar bariz kısa ama hatalı işlemlerle dolu yöntemler seçmişler...
  20. RA2TR

Yardım Her Yeni Eylemde Bilgisayarın Bütün İnterneti Kesiliyor

Driver güncellemesi vardır.
Geri